tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ρε μαλακα,ματακιας εισαι?
.....ζωγραφος πρεπει να ναι!Ρε μαλακα,ματακιας εισαι?
βάλε καμμιά φώτο όμως, έπιπλα, φωτισμό, το ψυγείο θα είναι γεμάτο;
δε θα βγάλεις να κεράσεις ένα μελιτζανάκι δηλαδή;
Ενίοτε. Κακό είναι; Άλλοι βλέπουν τσόντες, άλλοι διαβάζουν το πλέυμπόυ. Εγώ θέλω live δράση. Απροστάτευτα ζευγαράκια, η κοινωνία σας κατακρίνει, εδώ θα βρείτε την εχεμύθεια που χρειάζεστε.Ρε μαλακα,ματακιας εισαι?
Παίδες, σόρρυ, δεν είμαι "του φόρουμ", για αυτό μην το κάνουμε τσατ. Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας στείλει μήνυμα.
-Παληκαρακι μου δεν ξεκινας καλα ομως...δεν ειμαι του φορουμ ,δεν γουσταρω να το κανω τσατ,δεν ετσι δεν αλλιως....γιατι δεν το εβαλες στη χρυση ευκαιρια τοτε?.......Επισης καλα σε λεει ο Α-Ω...ΒΑΛΕ καμια φωτο του χωρου ,να γουσταρει ο λαος.....επισης ,τι εννοεις θα ζεσταινω νερο?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΑΚΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ?θα το βραζεις σε κατσαρολακι και θα το ριχνεις σε λεκανη?θα εχεις και λεκανατζου η εσυ τα παντα ολα?...για βοηθα!
.....ζωγραφος πρεπει να ναι!
Μονο τα δικα μας παιδια του φορουμ βοηθαμε τυπε , υπαρχει αλληλεγγύη μεταξυ μας .. πρωτα τα δικα μας παιδια και μετα τα άλλα
ελα το παιρνουμε εμεις και χωνουμε μεσα κοσνικ και γλ35 μελη και 24 επισκεπτες διαβαζουν το θεμα , μια χαρα τα παει οπως ειναι τυπε
ελα το παιρνουμε εμεις και χωνουμε μεσα κοσνικ και γλ
ξυλο,πουτσα,στενα παπουτσια και μια γκλιτσατης πουτανας θα γινει δεν θα θελουν να φυγουν απο το σπιτι
. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως.
Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.
Στείλε πριβέ.
Nα μας φερει κανα σουβλακι...μπορείς να μαγειρέψεις και κατι ...
ετσι τυπε κοψε τον αερα σε μερικουςΠαίδες, σόρρυ, δεν είμαι "του φόρουμ", για αυτό μην το κάνουμε τσατ. Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας στείλει μήνυμα.
Αν δεν κανετε φασαρια, δεν εχω προβλημα...Δεν έχω καν βιντεοκάμερα. Είναι τίμια προσφορά, και την θεωρώ πολύ συμφέρουσα, επειδή έχω γαμήσει σε αμάξι, σε θάμνους. Ε λέω τώρα που έχω σπίτι να βοηθήσω κανέναν, και να πάρω και μάτι.
Δεν θα είχα πρόβλημα αλλά φοβάμαι τον χασοδίκη πουριτανό γείτονα. Οι παρτούζες κάνουν φασαρία και θα με βάλει στο μάτι.
Τα σεντόνια δικά σου;
καποτα δε θα τους φορας?τα χυσια θα τα σκουπιζεις?Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.
Στείλε πριβέ.