You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
& σας ερωτώ ΓΙΑΤΙ νομίζετε ότι έπραξε έτσι?
====
Υποθέτουμε, για τον λόγο του επεισοδίου που είχε γινει πέρσι , και το μαγαζί είχε κλείσει εντελώς για μεγάλο διάστημα ( οποιος ξέρει τον λογο ας τον πει, προφανως σχετίζεται με το ότι το contact διέρρευσε σε άτομα που δεν έπρεπε να το έχουν / και δημιουργησαν πρόβλημα)
====
Υποθέτουμε, για τον λόγο του επεισοδίου που είχε γινει πέρσι , και το μαγαζί είχε κλείσει εντελώς για μεγάλο διάστημα ( οποιος ξέρει τον λογο ας τον πει, προφανως σχετίζεται με το ότι το contact διέρρευσε σε άτομα που δεν έπρεπε να το έχουν / και δημιουργησαν πρόβλημα)
Από ότι άκουσα προχθές, ενώ περίμενα στο σαλονάκι, η Εμμανουέλλα είναι με αναρωτική άδεια.
Κάποιος μαλάκας μάλλον της έδωσε το κωλάντερο στο χέρι και έφυγε γύρω στις 5:00 γιατί πονούσε. ΜΕ χάλασε λίγο το σκηνικό γιατί γούσταρα να την δοκιμάσω στο 2ο βόλι αλλά τι να κάνουμε c'est la vie. Τώρα το τι παπατζιλίκια είναι ικανή να πει η Γιάννα, το ξέρουμε όλοι...
Το μαγαζί από πέρσι το Φλεβάρη και το πέσσιμο έχει τρελό πρόβλημα στο να διατηρήσει σταθερό ρόστερ (πέρα από το σκυλί του πολέμου την Ελενίτσα).
Κάποιος μαλάκας μάλλον της έδωσε το κωλάντερο στο χέρι και έφυγε γύρω στις 5:00 γιατί πονούσε. ΜΕ χάλασε λίγο το σκηνικό γιατί γούσταρα να την δοκιμάσω στο 2ο βόλι αλλά τι να κάνουμε c'est la vie. Τώρα το τι παπατζιλίκια είναι ικανή να πει η Γιάννα, το ξέρουμε όλοι...
Το μαγαζί από πέρσι το Φλεβάρη και το πέσσιμο έχει τρελό πρόβλημα στο να διατηρήσει σταθερό ρόστερ (πέρα από το σκυλί του πολέμου την Ελενίτσα).
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Καλή χρονιά!
Συνεπιβάτισσες στο 224 ήταν 3 εργαζόμενες της.
Ποια κορίτσια ήταν μαζί σου φίλε aekprt?
Guys, για να μπορέσει κανείς να απολαύσει τις υπηρεσίες του εν λόγω ιδρύματος χωρίς να είναι παλιός πελάτης, τι πρέπει να κάνει?
Σορρυ που επαναλαμβάνω κάτι που έχει ήδη τεθεί αρκετές φορές αλλά το θέμα είναι ιατρικό : μου έχει πιαστεί ένα νεύρο και δεν λέει να μου περάσει, ο πόνος είναι αφόρητος, και όπως μου είχε πει κάποτε μια τσιγγάνα στην Κορσική "Αν το κορμί σου ζοριστεί, ένα μασάζ θα χρειαστεί"
Στο επόμενο ποστ θα αρχίσω να χορεύω κλακέτες
Καμια ιδέα?
Σορρυ που επαναλαμβάνω κάτι που έχει ήδη τεθεί αρκετές φορές αλλά το θέμα είναι ιατρικό : μου έχει πιαστεί ένα νεύρο και δεν λέει να μου περάσει, ο πόνος είναι αφόρητος, και όπως μου είχε πει κάποτε μια τσιγγάνα στην Κορσική "Αν το κορμί σου ζοριστεί, ένα μασάζ θα χρειαστεί"
Καμια ιδέα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
Οκ, περιμένουμε τις ενημερώσεις σου τότε...Εαν το μαγαζι ειναι πριβε τοτε δεν υπαρχει λογος να ανεβαζετε κριτικές.Ο σκοπος του φορουμ ειναι ενημερωτικος.
OPTIMUS1939
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
====
Ας ειναι καλα κατι αλβανά(αντρες) που εκανε παρέα η κυρα γιαννα..
ετσι δεν ειναι φιλτατοι???
Οκ, περιμένουμε τις ενημερώσεις σου τότε...
Χαχαχα σωστος!
Guys, για να μπορέσει κανείς να απολαύσει τις υπηρεσίες του εν λόγω ιδρύματος χωρίς να είναι παλιός πελάτης, τι πρέπει να κάνει?
Καμια ιδέα?
Στην Αθηνα έχει τουλάχιστον 10-15 μασατζίδικα που θα σου λύσουν το πρόβλημα με το νευρο.........καλό μασαζ και καλό πρόγραμμα.....
Στο ιδρυμα της κυρίας Γιάννας,μόνο μασαζ δεν θα κανεις.........
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Μανο θα συμφωνισω με andy , και θα σου πω οτι στην Αθηνα θα βρεις αρκετα καλυτερα ιδρυματα τα οποια και θα σου ξεπιασουν το νευρο αλλα και θα σου αφυδατωσουν το νευρο , υπαρχουν αρκετα ιδρυματα στο κεντρο που οι κορασιδες εκτος απο εκτονωση θα σου προσφερουν σιγουρα ενα πιο ποιοτικο αθλητικο μασσαζ η και σιατσου , στης κυρα Γιαννας πηγαινουμε συνηθως για αλλα πραγματα και περισσοτερο για την καλτιλα που προσφερει το ενλογο μαγειριοGuys, για να μπορέσει κανείς να απολαύσει τις υπηρεσίες του εν λόγω ιδρύματος χωρίς να είναι παλιός πελάτης, τι πρέπει να κάνει?
Καμια ιδέα?
Thanks για τις απαντήσεις, εχω υπόψιν μου και άλλα ιδρύματα όπως λέτε αλλά ας πούμε οτι χρειάζομαι μια αλλαγή
Το νεύρο δύσκολα ξεπιάνετε, ειδικά απο όταν χάθηκε η Κατερίνα απο Σινώπης. Εσείς ποια ιδρύματα/θεραπεύτριες ξεχωρίζετε?
Γενικά πάντως το θέμα ποιότητας σηκώνει πολύ κουβέντα. Παλιότερα θα έλεγα οτι για να αντιστθμίσεις την έλλειψη ποιότητας αρκεί να αυξήσεις την ποσότητα αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα.
Δεν ξέρω αν συμφωνούν και άλλοι, αλλά νομίζω πως τα περισσότερα ιδρύματα προσφέρουν πολύ μέτριες υπηρεσίες αρκετά ακριβά. Και η τάση είναι να σου προσφέρουν φτηνότερα λιγότερες απο αυτές τις πολύ μέτριες υπηρεσίες αντι να κοιτούν πως να τις βελτιώσουν.
Τι κάνει το κράτος? Αντί να ασχολείται με το ασφαλιστικό που που ούτως ή άλλως είναι χαμένη υπόθεση, θα μπορούσε να επιβάλλει σε όλα τα ελαιοτριβεία ISO ώστε να δούμε μια άσπρη μέρα.
Και φυσικά όπου παίζει μπριζόλα HACCP
Το νεύρο δύσκολα ξεπιάνετε, ειδικά απο όταν χάθηκε η Κατερίνα απο Σινώπης. Εσείς ποια ιδρύματα/θεραπεύτριες ξεχωρίζετε?
Γενικά πάντως το θέμα ποιότητας σηκώνει πολύ κουβέντα. Παλιότερα θα έλεγα οτι για να αντιστθμίσεις την έλλειψη ποιότητας αρκεί να αυξήσεις την ποσότητα αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα.
Δεν ξέρω αν συμφωνούν και άλλοι, αλλά νομίζω πως τα περισσότερα ιδρύματα προσφέρουν πολύ μέτριες υπηρεσίες αρκετά ακριβά. Και η τάση είναι να σου προσφέρουν φτηνότερα λιγότερες απο αυτές τις πολύ μέτριες υπηρεσίες αντι να κοιτούν πως να τις βελτιώσουν.
Τι κάνει το κράτος? Αντί να ασχολείται με το ασφαλιστικό που που ούτως ή άλλως είναι χαμένη υπόθεση, θα μπορούσε να επιβάλλει σε όλα τα ελαιοτριβεία ISO ώστε να δούμε μια άσπρη μέρα.
Και φυσικά όπου παίζει μπριζόλα HACCP
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Φίλε Μάνο αν όντως το πρόβλημα είναι ιατρικό και όπως λες σοβαρό, εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις τα καταστήματα αυτού του είδους. Καλύτερα να απευθυνθείς σε επαγγελματία φυσιοθεραπευτή γιατί αλλιώς όχι μόνο δε θα δεις βελτίωση αλλά μπορεί να πάθεις και μεγαλύτερη ζημιά. Και όταν με το καλό σου περάσει συνεχίζεις την περιοδία σου εδώ.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
To πιασμένο νεύρο του Μάνου έκανε τελικά μεγάλο σουξέ ...
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
έχει λογική αυτό σε πολλές περιπτώσεις!!Τώρα ο φίλος από την Κρήτη ψάχνει λογική σε πουτάνες,τσατσάδες και μπουρδέλλα.........τι να πω......
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναπατήσεις........
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
πως θα κανουμε ενημερωσεις, αν δεν μπουμε στο μαγαζι????Οκ, περιμένουμε τις ενημερώσεις σου τότε...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
απ όλα τα μαγαζιά και τους χώρους..... δεν μπορεί κάποιος πάντα να είναι κιφήνας ....και να απαιτείπως θα κανουμε ενημερωσεις, αν δεν μπουμε στο μαγαζι????
πρέπει να περάσει και στην κατηγορία εργάτης....
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
απ όλα τα μαγαζιά και τους χώρους..... δεν μπορεί κάποιος πάντα να είναι κιφήνας ....και να απαιτεί
πρέπει να περάσει και στην κατηγορία εργάτης....