You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Τι μου ´κανες καριόλη...
Πόσα θέλει για την μικρή της τρύπα;
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Τι εγινε ρε παιδια ο νεα σμυρνη; Μαλλον θα τον εβγαλε νοκ αουτ η Εμμανουελα και τωρα θα ξεκουραζεται!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
τίποτα είναι στο 50εύρω όλαΤι μου ´κανες καριόλη...
Πόσα θέλει για την μικρή της τρύπα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
φώτος απο το σαλονάκι που περίμενατωρα live σε ενα απο τα σαλονακια της κας Γιαννας περιμενω να περάσω με την Εμμανουελα πρωην Εύη από Δημοκριτου 9 όπως έχω γραψει, μονο αυτη δουλευει σημερα...
ενώ η μικρή καυλιάρα , την χρύσωσε την "ταμπακιέρα" της αναμονής!!!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
πολύ ρομαντικό φωτορεπορτάζ
danni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
με τις περιγραφες του nsmirni76 η φαντασια μας απογειωθηκε για την Εμμανουελα...επισκεψη λοιπον απογευματινες ωρες...παρουσες Σαμπρινα, Ελενη γνωστη η δευτερη και Εμμανουελα που περιμενα μιση ωρα για να τη δω. Οταν πηρα σινιαλο απο την κα Γιαννα...περασα ...απο δω και περα "...δεν μεταδιδω αλλο". Απιστευτη ζουμερο μωρο 1.80 σχεδον με πιασιματα βυζαρες στητες και μαλακες συγχρονως με μεγαλη αλω και ευερεθιστη ρωγα για τρελες πιπιλες...δεν προλαβα να ολοκληρωσω το σεναριο του nsmirni76 παροτι ειμαι πολυ εγκρατης...φιλος μετα απο μενα ολοκληρωσε!...τσιμπουκι σεμιναριο!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ωωωωχ αμαν αμαν.... Και δεν προλαβαίνω να πάω....
Ρε σείς σίγουρα είναι η Ευη; Την είχα δει στην Δημοκρίτου και την είχα σχεδόν αγνοήσει....
Ρε σείς σίγουρα είναι η Ευη; Την είχα δει στην Δημοκρίτου και την είχα σχεδόν αγνοήσει....
Πριν από 1 διωράκι που πήγα παρούσες Σαμπρίνα , Ελενάκι και Εμμανουέλα που ήταν κλεισμένη για 1 ώρα δυστυχώς....κυκλοφορούσε ανάμεσα μας με εσώρουχα μες στην κάβλα...πήρα Ελενάκι που ήταν πολύ πρόστυχα γδυμ...εεε...ντυμένη και η συνέχεια υπέροχη και γνωστή σε όλους τους συναγωνιστές!!Μόνο το δεξί ρουθούνι νομίζω δεν μου έγλειψε!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
δεν λέω κάτι αν δεν το γνωρίζω...αυτή είναιΩωωωχ αμαν αμαν.... Και δεν προλαβαίνω να πάω....
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Iσχυει οτι στο εν λογω καταστημα πας μονο συστημενος;
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
δεν πειραζει φιλε
δεν μπορω να παρακαλαω
κουραστηκα
μεσα απ την ψυχη μου στο λεω
όποτε περνάς,πήγαινε ξαναχτύπα ρε μαν. Μη μασάς...
Ασε που 8α βρείς πολύ καλύτερα στα πέριξ ;)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
όποτε περνάς,πήγαινε ξαναχτύπα ρε μαν. Μη μασάς...
Ασε που 8α βρείς πολύ καλύτερα στα πέριξ Wink
Ωραίο το πονηρό κλεισιμο του ματιου. = δηλ- Αν ξαναχτυπήσει, θα του ανοιξουν σιγουρα. &Αλλωστε ειναι γεματη στα περιξ η Καισαριανη απο αντίστοιχα ιδρύματα..
Ασε που 8α βρείς πολύ καλύτερα στα πέριξ Wink
Ωραίο το πονηρό κλεισιμο του ματιου. = δηλ- Αν ξαναχτυπήσει, θα του ανοιξουν σιγουρα. &Αλλωστε ειναι γεματη στα περιξ η Καισαριανη απο αντίστοιχα ιδρύματα..
kostasada4
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγώ ενδιαφέρομαι για κάποιο κινητό, ευχαριστώ...
danni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
εχει μπουκωσει το mailbox απο μηνυματα μετα την κριτικη μου για την Εμμανουελα. Να ενημερωσω οτι το τηλ της Γιαννας δεν τοχω για να μην προσπαθειτε αδικως. Επισκεπτομαι με φιλο τον εν λογω χωρο. Κατα δευτερο ακομα κι αν τοχα σεβομενος την πρακτικη του καταστηματος δεν επροκειτο να το δωσω σε παντελως αγνωστους σε μενα ανθρωπους. Ευχαριστω για τη κατανοηση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.195
- Πόντοι
- 46.232
εχει μπουκωσει το mailbox απο μηνυματα μετα την κριτικη μου για την Εμμανουελα. Να ενημερωσω οτι το τηλ της Γιαννας δεν τοχω για να μην προσπαθειτε αδικως. Επισκεπτομαι με φιλο τον εν λογω χωρο. Κατα δευτερο ακομα κι αν τοχα σεβομενος την πρακτικη του καταστηματος δεν επροκειτο να το δωσω σε παντελως αγνωστους σε μενα ανθρωπους. Ευχαριστω για τη κατανοηση
εμένα δεν έχει μπουκούσει , μόλις 14 έχω λάβει αλλά παρακαλώ μήν στέλενεται , δεν απαντώ σε άτομα που δεν γράφουν πόστ , και δεν δίνω πια (γιατί με έχουν εκθέσει στο πρόσφατο παρελθόν) σε άτομα που δεν έχω πει δυο τρεις κουβέντες , παρακαλώ για την κατανόηση σας.
kostasada4
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΩΣΤΟΣΕαν το μαγαζι ειναι πριβε τοτε δεν υπαρχει λογος να ανεβαζετε κριτικές.Ο σκοπος του φορουμ ειναι ενημερωτικος.