Γνωμη μου ειναι οτι εδω γραφουμε για να ενημερωνομασε μεταξυ μας οσοι ειμαστε απο παλια πελατες της κ. Γιαννας.
και οπως ειπε και αλλος συναδελφος στην Αθηνα υπαρχουν εκατονταδες στουντιο μασαζ , μπουρδελα , βιζιτες και οτι αλλο θελει κανεις . Η κ. Γιαννα δεν θελει αγνωστους καινουριους πελατες
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι . Παρουσες οι Ελενιτσα που ηταν με πελατη και Σαμπρινα.
Ρωτησα την κ. Γιαννα αν θα ξαναρθει Η μαννουελα και μου ειπε " που θα παει θα ξαναρθει" !!!
Επισης μου ανεφερε και καποια Χριστιαννα που και αυτη δουλεψε εδω και ισωσ ξαναρθει και αυτη.
Την εχει δει αυτη κανεις ; Εχει αναφερθει κατι εδω ή ειναι η κοπελα φαντασμα!!!
Αυστριακε, μια Χριστιανα ειχε παρουσιαστει μαζι με Εμανουελα πριν τα Χριστουγεννα.
Πηγα να την δω :
Νεα κοπελα, μελαχρινη νομιζω, λιγο πεταχτα δοντακια, καλο σωματακι, οχι μοντελε ομως. Το προσωπο της θυμιζε λιγο θεουσα ή τελος παντων δεν εβγαζε καμια πουτανια.
Διπλα της ηταν η Εμανουελα που ντυνοταν να φυγει γιατι της ειχε ερθει περιοδος. Θα διαλεγα τη Χριστιανα, αλλα επαιρνε τον τελευταιο πελατη και θα σχολαγε, η Γιαννα ειπε οτι και οι 2 κοπελες καθονταν ως τις 6.
Εκτοτε δεν ξαναπερασα, και μονο Ελενη ακουω οτι παιζει και Σαμπρινα, που ειναι επιεικως μετρια εμφανισιακα (δεν ξερω τι κανει μεσα, δεν την εχω παρει).