πραγματικα!Αχχχχχχ τι ωραία που τα λες...
συγκινιθικα! :'( :'( :'(
πραγματικα!Αχχχχχχ τι ωραία που τα λες...
μόνο για σένα καρδιά μου. ε ε ε ε ουπς. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αχχχχχχ τι ωραία που τα λες...
μόνο για σένα καρδιά μου. ε ε ε ε ουπς. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Φιλε μου ειναι αμοιβαια η τρυφεροτητα μεταξυ της Κουκλας και ολων μας!Εσύ καλά κάνεις και δεν ξέρεις.Εγώ καλά κάνω και ξέρω. Μπορείς να το δείς από το πόσο τρυφερά όλοι σου μιλάνε....
:'( :-* :-* :-* :-* :-*Φιλε μου ειναι αμοιβαια η τρυφεροτητα μεταξυ της Κουκλας και ολων μας!
Δεν ειναι τιποτα τυχαιο απ'ολα αυτα που βλεπεις εδω!Ο λογος υστερει να περιγραψει μια γυναικα σαν την Παολα,που τηρει τη δουλεια της και την ανθρωπια σε υψιστο επιπεδο μεταδιδοντας τα ολα αυτα στον καθενα!Οσο και να γραφω τωρα, πιστεψε με το ξημερωνω ανετα,αν δεν την γνωρισεις δεν προκειται να παρεις ιδεα απο αυτα που εννοουμε!
Και εγω ειμαι μια μοναδα απο το κοινο! ;)
Πάλι δεν διευκρίνισα...Πιπέρι στο στόμα.
Καλησπέρα...DjGeorgeSp... :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα και απο μενα λοιπον σε ολη την παρεα και φυσικα σε Αυτη την Θεα που μας κρατα συντροφια !
Γραφω αυτα που ξερω,πολλα λιγοτερα,τιποτα περισσοτερο!:'( :-* :-* :-* :-* :-*
εμεις οι 2 δεν τα εχουμε πει απο κοντα αλλα κατι μου λεει πως αυριο ισως να ειναι η τυχερη μου μερα ...Καλησπέρα...DjGeorgeSp...
Καλησπέρα xaos...Kαλησπερα Παολα!!!! :-* :-*
θα σε περιμέμω....εμεις οι 2 δεν τα εχουμε πει απο κοντα αλλα κατι μου λεει πως αυριο ισως να ειναι η τυχερη μου μερα ...
Οσο και να γραφω τωρα, πιστεψε με το ξημερωνω ανετα,αν δεν την γνωρισεις δεν προκειται να παρεις ιδεα απο αυτα που εννοουμε!
Και εγω ειμαι μια μοναδα απο το κοινο! ;)
θα σε περιμέμω....
Ωραια ιδεα!!!Μιά που είσαι φαινόμενο, πρέπει να φτιάξουμε το fan club σου.
Θα έχουμε και ειδικές εκδηλώσεις?Μιά που είσαι φαινόμενο, πρέπει να φτιάξουμε το fan club σου.
κοίτα εγώ άγρια δεν είμαι, αυταρχικό δεν κάνω αλλά όποιος σε πειράζει ξέρεις που να τον στείλεις...εγω να δεις πως την περιμενω αυτη την στιγμη !!!αλλα να δουμε θα μας κανουν τη χαρη μερικοι μερικοι να τα πουμε αυριο ...