spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ω ναι!!!Κάτι πήρε το μάτι μου....η επιστροφή?
Ω ναι!!!Κάτι πήρε το μάτι μου....η επιστροφή?
Καλησπέρα iblis... :-* :-* :-* :-*καλησπερα παολινα!!!! :-* :-*
γειά σου γλυκουλίνι μου... :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Miss BOU!!!
Όλα καλά;;; Σ'εχω χάσει τελευταία!!! :- :-
Μου'λειψες!!!
Λέω να περάσω μεσα στη βδομάδα...
Σου'λειψα;;;γειά σου γλυκουλίνι μου... :-* :-* :-* :-* :-*
altec-άκο ΜΟΥ τώρα το είδα... :-* :-* :-* :-* Συγνώμη... καλησπέρα... :-* :-* :-* :-* :-*Kαλησπερα Παολακι ΜΟΥ
αυτό τ'ακούω μέρες. ε ρε απογευματινό αυριανό που σου χρειάζεται.Ω ναι!!!
Ναι πάρα πολύ έχουμε καιρό να τα πούμε...Σου'λειψα;;;
Τι εχει αυριο το απογευμα?αυτό τ'ακούω μέρες. ε ρε απογευματινό αυριανό που σου χρειάζεται.
ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις.Τι εχει αυριο το απογευμα?
ουτε εγω την εχω δει ποτε...Πργκήπισα, οφείλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου.Δεν σε έχω δεί ποτέ από κοντά αλλά μόνο αυτό που γίνεται εδώ δείχνει ότι είσαι κάτι ξεχωριστό!
δεν ξέρω...Πργκήπισα, οφείλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου.Δεν σε έχω δεί ποτέ από κοντά αλλά μόνο αυτό που γίνεται εδώ δείχνει ότι είσαι κάτι ξεχωριστό!
Παρε τη βοηθεια του κοινου!!!δεν ξέρω...
την παίρνω...Παρε τη βοηθεια του κοινου!!!
σιγά το ξεχωριστό μωρέ. απλώς είναι η μούσα μας, η θεά μας, το αγαπημένο μας κοριτσάκι. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*δεν ξέρω...
Αχχχχχχ τι ωραία που τα λες...σιγά το ξεχωριστό μωρέ. απλώς είναι η μούσα μας, η θεά μας, το αγαπημένο μας κοριτσάκι. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και που σαι ακόμα. θα πάθεις λέμε. λέμε τώρα.
*P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
κοριτσάρα μου ξεχάστηκα: Την πρώτη φορά που την κοίταξα, αντίκρυσα στο βλέμμα της τον κόσμο, άκουσα τον ψίθυρο της καρδιάς της και ονειρεύτηκα τα χείλη της στα χείλη μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*