Επισκέπτης
α τι είπαμε φτάνουν και τα καρναβάλιαααααααααααΣαλόνικα?????? Θα έρθω αλλά για relax...
α τι είπαμε φτάνουν και τα καρναβάλιαααααααααααΣαλόνικα?????? Θα έρθω αλλά για relax...
Πλάκα πλάκα να πάω για καμιά αρπαχτή?Αυτό έλειπε. Ν'αρχίσεις περιοδίες στην επαρχία για αρπαχτές, όπως κάνουν οι τραγουδιστές τα καλοκαίρια.
Εσύ με θες τροφαντούλα μάλλον...
νομίζω θα κόψω την δίαιτα μετά από αυτό.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Είσαι πιο γλυκούλα έτσι ;)
νομίζω θα κόψω την δίαιτα μετά από αυτό.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ακόμα εδώ είσαι?ωχ πάλι θα τρέχω για γλυκάνομίζω θα κόψω την δίαιτα μετά από αυτό.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτό που πόσταρε ο Sol....ποιο γλυκο απο τον Τερκενλη σου αρεσει για να σου φερω?
αφού ξέρεις όχι ότι κι ότι. τα καλύτερα. τρέχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ πάλι θα τρέχω για γλυκά
Ακόμα εδώ είσαι?
Κι εσύ σε δίαιτα? Καλησπέρα mike...αντε ρε μας ανοιξατε την ορεξη βραδυατικο ειμαι και σε διαιτα
ζουζουνιάρη μου εσύ... :-* :-* :-* :-* Αν είναι να σας αρρωστήσω να μην είμαι γλυκιά... αλλά δεν μου πάει η καρδιά...Άστο καλύτερα κούκλα μου.
Έτσι και γλυκάνεις λίγο ακόμη, θα γίνουμε όλοι διαβητικοί.
Μείνε όπως είσαι, από κάθε άποψη.
καλησπέρα... :-* :-* :-* :-*καλησπέρα σας
Καλησπέρα καλέ μου GM... :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα στο αστεράκι
Καλά είμαι μωρό μου...πως άρχισε η εβδομάδα? :-* :-* :-*πως είσαι αστέρι της ζωής τόσων αγοριών;