spoon
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 4.225
έλα βρε συ πετάγεσαι σαν
έλα βρε συ πετάγεσαι σαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και σε έψαχνα τόσες ώρες.
νέοι είναι θα μάθουν σιγά σιγά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικιο εχεις αλλα δεν βλαπτει να ψαχνομαστε και λιγακι! ;)έλα βρε συ πετάγεσαι σαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και σε έψαχνα τόσες ώρες.
νέοι είναι θα μάθουν σιγά σιγά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ αραχτή σήμερα....μία συνηθισμένη κουραστική Δευτέρα. Το μόνο καλό τησ ημέρας είναι η παρέα σας. Όμως ελπίζω εσύ να ξεκίνησες ωραία!
Δικιο εχεις αλλα δεν βλαπτει να ψαχνομαστε και λιγακι! ;)
Καλησπερα σε ολους!
Χαιρετω και τον Κοριτσαρο! :-* :-* :-*
για σένα είναι κακό. μην μου μείνεις και πουθενά.Άντε ντέ!!!! πες τε μας να μάθουμε. Δεν είναι κακό.
Δεν δουλεύω βράδυ γλυκέ μου.... :-* :-* :-* :-* :-* Μόνο πρωί... :-* :-* :-* :-*Άντε ντέ!!!! πες τε μας να μάθουμε. Δεν είναι κακό.
Δεν μπορεις να πεις,δεν ξεχνιεμαι!!!![]()
![]()
![]()
spoon μου, γλυκέ μου... :-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
Οι μεγαλες Κυριες δουλευουν παντα πρωι! ;)Δεν δουλεύω βράδυ γλυκέ μου.... :-* :-* :-* :-* :-* Μόνο πρωί... :-* :-* :-* :-*
διόρθωσε το βρεεεεεεε. ακού το μαναράκι μου μεγάλη. ελπίζω να εννοάς άλλοΟι μεγαλες Κυριες δουλευουν παντα πρωι! ;)
Ε όχι αυτές τις μέρες είσαι συνέχεια μαζί μας...Δεν μπορεις να πεις,δεν ξεχνιεμαι!!!![]()
Ο Μεγας Αλεξανδρος γερος ητανε?διόρθωσε το βρεεεεεεε. ακού το μαναράκι μου μεγάλη. ελπίζω να εννοάς άλλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και προσεξες και τι μερα ειναι σημερα!!!Ε όχι αυτές τις μέρες είσαι συνέχεια μαζί μας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι πήρε το μάτι μου....η επιστροφή?Και προσεξες και τι μερα ειναι σημερα!!!![]()
τώρα το θέσες κάπως καλύτεραΟ Μεγας Αλεξανδρος γερος ητανε?![]()