spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
έλα βρε συ πετάγεσαι σαν και σε έψαχνα τόσες ώρες.
έλα βρε συ πετάγεσαι σαν και σε έψαχνα τόσες ώρες.
νέοι είναι θα μάθουν σιγά σιγά.
Δικιο εχεις αλλα δεν βλαπτει να ψαχνομαστε και λιγακι! ;)έλα βρε συ πετάγεσαι σαν και σε έψαχνα τόσες ώρες.
νέοι είναι θα μάθουν σιγά σιγά.
εγώ αραχτή σήμερα.... μια χαρά άρχισε μπορώ να πω...μία συνηθισμένη κουραστική Δευτέρα. Το μόνο καλό τησ ημέρας είναι η παρέα σας. Όμως ελπίζω εσύ να ξεκίνησες ωραία!
spoon μου, γλυκέ μου... :-* :-* :-*Δικιο εχεις αλλα δεν βλαπτει να ψαχνομαστε και λιγακι! ;)
Καλησπερα σε ολους!
Χαιρετω και τον Κοριτσαρο! :-* :-* :-*
για σένα είναι κακό. μην μου μείνεις και πουθενά.Άντε ντέ!!!! πες τε μας να μάθουμε. Δεν είναι κακό.
Δεν δουλεύω βράδυ γλυκέ μου.... :-* :-* :-* :-* :-* Μόνο πρωί... :-* :-* :-* :-*Άντε ντέ!!!! πες τε μας να μάθουμε. Δεν είναι κακό.
Δεν μπορεις να πεις,δεν ξεχνιεμαι!!!spoon μου, γλυκέ μου... :-* :-* :-*
Οι μεγαλες Κυριες δουλευουν παντα πρωι! ;)Δεν δουλεύω βράδυ γλυκέ μου.... :-* :-* :-* :-* :-* Μόνο πρωί... :-* :-* :-* :-*
διόρθωσε το βρεεεεεεε. ακού το μαναράκι μου μεγάλη. ελπίζω να εννοάς άλλοΟι μεγαλες Κυριες δουλευουν παντα πρωι! ;)
Ε όχι αυτές τις μέρες είσαι συνέχεια μαζί μας...Δεν μπορεις να πεις,δεν ξεχνιεμαι!!!
Ο Μεγας Αλεξανδρος γερος ητανε?διόρθωσε το βρεεεεεεε. ακού το μαναράκι μου μεγάλη. ελπίζω να εννοάς άλλο
Και προσεξες και τι μερα ειναι σημερα!!!Ε όχι αυτές τις μέρες είσαι συνέχεια μαζί μας...
Κάτι πήρε το μάτι μου....η επιστροφή?Και προσεξες και τι μερα ειναι σημερα!!!
τώρα το θέσες κάπως καλύτεραΟ Μεγας Αλεξανδρος γερος ητανε?