Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (0 μέλη και 247 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
πιστεύω ότι οι άνθρωποι στη ζωή παίρνουν ότι αξίζουν. Άλλοι λίγα, εσύ πολλά.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εσύ καλά κάνεις και δεν ξέρεις.Εγώ καλά κάνω και ξέρω. Μπορείς να το δείς από το πόσο τρυφερά όλοι σου μιλάνε....
Φιλε μου ειναι αμοιβαια η τρυφεροτητα μεταξυ της Κουκλας και ολων μας!
Δεν ειναι τιποτα τυχαιο απ'ολα αυτα που βλεπεις εδω!Ο λογος υστερει να περιγραψει μια γυναικα σαν την Παολα,που τηρει τη δουλεια της και την ανθρωπια σε υψιστο επιπεδο μεταδιδοντας τα ολα αυτα στον καθενα!Οσο και να γραφω τωρα, πιστεψε με το ξημερωνω ανετα,αν δεν την γνωρισεις δεν προκειται να παρεις ιδεα απο αυτα που εννοουμε!

Και εγω ειμαι μια μοναδα απο το κοινο! ;)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Φιλε μου ειναι αμοιβαια η τρυφεροτητα μεταξυ της Κουκλας και ολων μας!
Δεν ειναι τιποτα τυχαιο απ'ολα αυτα που βλεπεις εδω!Ο λογος υστερει να περιγραψει μια γυναικα σαν την Παολα,που τηρει τη δουλεια της και την ανθρωπια σε υψιστο επιπεδο μεταδιδοντας τα ολα αυτα στον καθενα!Οσο και να γραφω τωρα, πιστεψε με το ξημερωνω ανετα,αν δεν την γνωρισεις δεν προκειται να παρεις ιδεα απο αυτα που εννοουμε!

:) :'(  :-* :-* :-* :-* :-*  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DjGeorgeSp

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα λοιπον σε ολη την παρεα και φυσικα σε Αυτη την Θεα που μας κρατα συντροφια !

xaos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα Παολα!!!! :-* :-*

Επισκέπτης
Οσο και να γραφω τωρα, πιστεψε με το ξημερωνω ανετα,αν δεν την γνωρισεις δεν προκειται να παρεις ιδεα απο αυτα που εννοουμε!

καλά εσύ μόνο μονάδα και ξημερώνεις και από πάνω? και μετά εμένα μου λες έχω δουλειά , είμαι κουρασμένος και δεν πάμε για ............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μιά που είσαι φαινόμενο, πρέπει να φτιάξουμε το fan club σου.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
εγω να δεις πως την περιμενω αυτη την στιγμη !!!αλλα να δουμε θα μας κανουν τη χαρη μερικοι μερικοι να τα πουμε αυριο ...
κοίτα εγώ άγρια δεν είμαι, αυταρχικό δεν κάνω αλλά όποιος σε πειράζει ξέρεις που να τον στείλεις... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom