ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Α ειπα και εγω. Με τρομαξες. :S :S :Sόχι μωρό μου...
Εγω τα σοβαρα μονο σε πμ τα στελνω.
Α ειπα και εγω. Με τρομαξες. :S :S :Sόχι μωρό μου...
Απαντα αγαπη μου γιατι δεν αντεχω αλλο εγω.καλησπέρα πάολα είμαι νέος στο site και θα ήθελα πολύ να έρθω για μια εμπειρία μαζί σου μήπως μπορείς να μου πεις ποίες μέρες και ώρες θα σε βρω εκεί ?
Αυτή την εβδομάδα δεν δουλεύω... Αλλά όταν βγεί το πρόγραμμα θα γραφτεί στα μπάνερ ...καλησπέρα πάολα είμαι νέος στο site και θα ήθελα πολύ να έρθω για μια εμπειρία μαζί σου μήπως μπορείς να μου πεις ποίες μέρες και ώρες θα σε βρω εκεί ?
Εγω αγαπη μου? Μονος του το ειπε.ΚΟΜΑΝΤΟ παραφέρεσαι....
Θα στο βγαλω σε αφησες και θα γεμησω την Αθηνα για να ενημερωνονται τα παιδια.Αυτή την εβδομάδα δεν δουλεύω... Αλλά όταν βγεί το πρόγραμμα θα γραφτεί στα μπάνερ ...
Αριστερα στην οθονη σου οπως κοιτας στα studio.που ακριβώς θα το βρω το πρόγραμμα μήπως υπάρχει κανένα link ?
Αστο. Θα στο στειλω με πμ. ;)που ακριβώς θα το βρω το πρόγραμμα μήπως υπάρχει κανένα link ?
ε αυτό στο εγγυώμαι εγώ...εμένα με πιστεύεις έτσι??????Εγω αγαπη μου? Μονος του το ειπε.
Δεν αμφεβαλα καθολου για τον Altec εγω. Αντρας διπλα σου και "τιουτος" Δεν γινεται με τιποτα. ;) ;) ;)ε αυτό στο εγγυώμαι εγώ...εμένα με πιστεύεις έτσι??????
εντάξει τώρα οκ....Δεν αμφεβαλα καθολου για τον Altec εγω. Αντρας διπλα σου και "τιουτος" Δεν γινεται με τιποτα. ;) ;) ;)
θα βγω γιατί έχει ωραία εκπομπή για το ίντερνετ στο mega...οπότε μωρό μου και τα υπόλοιπα παιδιά καληνύχτα....Αγαπουλινι ΜΟΥ παω για φαι. Εσυ θα μεινεις να τα πουμε οταν τελειωσω η θα φυγεις?
θα βγω γιατί έχει ωραία εκπομπή για το ίντερνετ στο mega...
Καλησπέρα ΚΟΜΑΝΤΟ μου....Καλησπερα αγαπη μου.