Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
κακό είναι ΚΟΜΑΝΤΟ μου να είμαι ανώτερος άνθρωπος????????Αυτη η ανωτεροτητα σου ειναι που με προβληματιζει ιδιαιτερως φως ΜΟΥ.
κακό είναι ΚΟΜΑΝΤΟ μου να είμαι ανώτερος άνθρωπος????????Αυτη η ανωτεροτητα σου ειναι που με προβληματιζει ιδιαιτερως φως ΜΟΥ.
Ασε τα αμην Αρουλη γιατι πρεπει να εχει φτασει ηδη και μπορει να βλεπει τωρα και βλεπω να αρχιζεις τα πατερ ημων.
Θα ΜΑΣ? Απο που και ως που ο πληθυντικος mike?ΠΑΟΛΑ εχω μια ιδεα μολις φτασουμε τις 1000 σελιδες θα μας βγαλεις εξω για κερασμα
θα περάσετε από το μαγαζί να σας κεράσω γλυκάκι....(όχι τέτοιο γλυκάκι, πονηρά αγόρια) κανονικα...ΠΑΟΛΑ εχω μια ιδεα μολις φτασουμε τις 1000 σελιδες θα μας βγαλεις εξω για κερασμα
Σωσον και φυλαξον...Ασε τα αμην Αρουλη γιατι πρεπει να εχει φτασει ηδη και μπορει να βλεπει τωρα και βλεπω να αρχιζεις τα πατερ ημων.
καλησπέρα μικρό μου πόνυ... μόνο που θα πρέπει να βγω για μια 2 ώρες και επανέρχομαι...Καλησπέρα στην Πάολα και σε όλο της το θρεντ .
καλα ρε συ θα φας ένα κουτί γλυκά το αξίζεις αλώστεΘα ΜΑΣ? Απο που και ως που ο πληθυντικος mike?
δεχομαι αν ειναι απο τα χερακια σουθα περάσετε από το μαγαζί να σας κεράσω γλυκάκι....(όχι τέτοιο γλυκάκι, πονηρά αγόρια) κανονικα...
Γιατι ζωη μου?Αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα...
κάτι ξέρω κι εγώ παραπάνω...Γιατι ζωη μου?
τα φτιάχνω εγώ...Εφερες τα γλυκα Παολα,η θα τα τα φτιαξεις η ιδια;
Εσυ αγαπη ΜΟΥ ξερεις παρα πολλα και "ηδη" περισσοτερα.κάτι ξέρω κι εγώ παραπάνω...
fbi είπαμε...Εσυ αγαπη ΜΟΥ ξερεις παρα πολλα και "ηδη" περισσοτερα.
Ισα ισα ερωτα ΜΟΥ. Το αντιθετο. Τα off the record φοβαμαι εγω. ( )κακό είναι ΚΟΜΑΝΤΟ μου να είμαι ανώτερος άνθρωπος????????
Πετα κανενα απο εδω οταν θα ειναι ετοιμα.τα φτιάχνω εγώ...
Πραγματι αγαπη ΜΟΥ. Σαν πρακτορας του FBI ξερεις και κανεις πολυ καλες ανακρισεις. Τα ξερναμε ολα μεχρι τριτης γεννεας. ;) ;) ;)fbi είπαμε...
θα φέρω την μέρα που θα αρχίσω...Πετα κανενα απο εδω οταν θα ειναι ετοιμα.