Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
αμα θελετε να βρειτε τον αλτεκ να κοιτατε τα θρεντ των κοριτσιων....εκει ειναι παντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:

Aν θελετε να βρειτε τον warhol κοιτατε τα θρεντ με τα τραβελια.. :birdman: :birdman:

Ζηλιαρηηηηηηηη    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πάολα καλώς όρισες και καλώς να σε βρούμε....
Ανυπομονώ να σε ξαναδώ
Φιλάκια  ;)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παολα λενε οτι εισαι πολυ ομορφη ... αλλα ηθελα να σε ρωτησω μηπως εχεις καμια σχιστοματα φιλη απο ασια πλευρα να μου προξενεψεις? :)
δυστυχως θα σε απογοητευσω δεν εχω φιλες απο  ασια....ευχαριστω αυτους που λενε οτι ειμαι ομορφη αλλα μαλλον λιγο υπερβαλουν....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δυστυχως θα σε απογοητευσω δεν εχω φιλες απο  ασια....ευχαριστω αυτους που λενε οτι ειμαι ομορφη αλλα μαλλον λιγο υπερβαλουν....

κριμα ...  :'( :'( :'(

οι ασιατισες εχουν μια σαγηνευτικη ομορφια και ενα ξεχωριστο ταμπεραμεντο σε αυτο που κανουν  :grin:

τσεκαρω τωρα τις φωτο σου ... αλλα εχω μια απορια γιατι δειχνεις τις πατουσες σε καποιες φωτο?  :S

ποιο ειναι το νοημα?

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι υπαρχουν παιδια που θελουν να τα βλεπουν...αλλα καλητερα να απαντησει καποιος απο αυτους...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ναι υπαρχουν παιδια που θελουν να τα βλεπουν...αλλα καλητερα να απαντησει καποιος απο αυτους...

με συγχωρεις για το ανοητο της ερωτησης...
αλλα οπως καταλαβαινεις ειμαι λιγο μικρος και δεν ξερω πολλα απο αυτα  :)

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Πολίνα... Γλυκιά μου κοπέλα... Κανένα σχόλιο για τους στίχους που σου αφιέρωσα; Πάολα dolce Πάολα;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παολα να ρωτησω κατι ακομη?

στο σαϊτ μπαινεις για να περασεις την ωρα σου και να ανταλλαξεις απλα καποιες αποψεις και να εχεις καποιο ευχαριστο χρονο διαβαζωντας διαφορα ... ή αποσκοπεις στην αυξηση της πελατειας σου ?

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
με συγχωρεις για το ανοητο της ερωτησης...
αλλα οπως καταλαβαινεις ειμαι λιγο μικρος και δεν ξερω πολλα απο αυτα  :)
Αυτό δεν είναι να το ξέρεις, είναι να το νοιώθεις. Αν δεν το νοιώθεις και να σου εξηγήσουν δεν θα κατανοήσεις ποτέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom