Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καθολου δεν με πειραζειΑν είναι αντίγραφο σε πειράζει; Θα την κρατήσεις να την έχεις κιόλα!!!
καθολου δεν με πειραζειΑν είναι αντίγραφο σε πειράζει; Θα την κρατήσεις να την έχεις κιόλα!!!
βρε παιδια αυτες ειναι ανδρικες ορολογίες που να ξερω...παντως για το 15λεπτο ας πει καποιος αλλος μη θεωρηθεί διαφήμιση...
Η Πάολα; Έχεις τρελαθεί τελείως φίλε μου. Δεν έχεις καταλάβει καλά για τι ακριβώς μιλάμε...βρε δεν το θεωρω διαφημιση ... απλα ειμαι σιγουρος οτι θα με παρατησεις με το πουλι στο χερι και θα φυγεις μετα απο καποια ωρα χωρις να εχω τελειωσει.
οταν δουλευω εγω η πορτα παραδειγμα δεν χτυπαει ποτε...ουτε ομως αν ο ανθρωπος δεν μπορει να τελειωσει γρηγορα μπορω να τον αποπαρω...αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις ακομη κι οταν καποιος μου εχει πει να φυγω γιατι δεν μπορουσε εμενα με το ετσι θελω....θεμα αξιοπρέπειας..βρε δεν το θεωρω διαφημιση ... απλα ειμαι σιγουρος οτι θα με παρατησεις με το πουλι στο χερι και θα φυγεις μετα απο καποια ωρα χωρις να εχω τελειωσει.
οταν δουλευω εγω η πορτα παραδειγμα δεν χτυπαει ποτε...ουτε ομως αν ο ανθρωπος δεν μπορει να τελειωσει γρηγορα μπορω να τον αποπαρω...αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις ακομη κι οταν καποιος μου εχει πει να φυγω γιατι δεν μπορουσε εμενα με το ετσι θελω....θεμα αξιοπρέπειας..
βεβαια και να ερθεις..δεν λεω τιποτα εγω για φιλοτιμο...το μονο που λεω ειναι οτι αν εσυ εισαι ενταξει με οποιαδηποτε κοπελα κι αυτη θα προσπαθησει να σε ευχαριστήσει...εκτος πια αν πεσεις στην περιπτωση...εκει δεν μπορω να πω τιποτα...βρε παολα εκτιμω το φιλοτιμο που λες οτι εχεις ... και θα το δοκιμασω να ερθω... αλλωστε εχω ακουσει τοσα καλα για σενα... εχεις καλες κριτικες απο φιλους μου...
αλλα κατα 99% ειμαι σιγουρος οτι θα συμβει κατι τετοιο... χωρις να θελω να σε θιξω...
Ο μόνος λόγος που γράφω εδω είναι η Πάολα... Δες πόσα μυνήματα έχω στείλει.. 13 με αυτό!!! Η συμπεριφορά της είναι απίστευτη. Είναι πραγματική ιέρεια, όπως στην κλασσική Ελλάδα... One of a kind. Είναι συνειδητά εκεί που είναι και σ' αυτό που κάνει... Και τα εννοώ όλα μέχρι πένας!!!
Ρε Μιμικο....τι ακυρα ειναι αυτα που λες???
βεβαια και να ερθεις..δεν λεω τιποτα εγω για φιλοτιμο...το μονο που λεω ειναι οτι αν εσυ εισαι ενταξει με οποιαδηποτε κοπελα κι αυτη θα προσπαθησει να σε ευχαριστήσει...εκτος πια αν πεσεις στην περιπτωση...εκει δεν μπορω να πω τιποτα...
αλτεκ με ξερεις καλα εσυ... εχε πιστη στα γραφωμενα μου μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.
θα σου στειλω...ναι ναι εγω με το χαμογελο ειμαι ολη την ωρα
θα ερθω να δοκιμασουμε εντος των ημερων ... μαλλον απο τεταρτη στειλε μου πμ σε παρακαλω αν μπορεις ωρες εργασιας σου. απο τεταρτη μεχρι παρασκευη και σε ποιο στουντιο θα εισαι ωστε να φροντισω τον χρονο μου.
με εκτιμηση
Μιμικος
Σιγά μην την ματιάσω!!! Ώρες είναι να μου πεις πως πιστεύεις και στο μάτι τώρα!!!μην το ματιασεις κιολας το κοριτσι
Να σε δω και αλλου να λες αυτα ομως... ;)
Οχι να το παιζεις αυτοκολητουλης. ;) ;)
Με απογοητευσες..
φιλε αλτεκ κανε την παολα τσατοβια
μετα τις 11 θα ειμαι μεσα... τωρα εχω επαγγελματικο ραντεβου και φευγω...
η συνεχεια μετα τις 11 επι του τσατ
altec εγω δεν ειμαι πολυ του chat....αλλωστε ειναι φρονιμο να γραφω εδω οπου με αφορα κιολας....Ελα το βραδυ να σε
καλησπερα....Παολα καλησπερα, τις ευχες μου για καλο βραδακι..