Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε παιδια αυτες ειναι ανδρικες ορολογίες που να ξερω...παντως για το 15λεπτο ας πει καποιος αλλος μη θεωρηθεί διαφήμιση...

βρε δεν το θεωρω διαφημιση ... απλα ειμαι σιγουρος οτι θα με παρατησεις με το πουλι στο χερι και θα φυγεις μετα απο καποια ωρα χωρις να εχω τελειωσει.

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βρε δεν το θεωρω διαφημιση ... απλα ειμαι σιγουρος οτι θα με παρατησεις με το πουλι στο χερι και θα φυγεις μετα απο καποια ωρα χωρις να εχω τελειωσει.
Η Πάολα; Έχεις τρελαθεί τελείως φίλε μου. Δεν έχεις καταλάβει καλά για τι ακριβώς μιλάμε...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
οταν δουλευω εγω η πορτα παραδειγμα δεν χτυπαει ποτε...ουτε ομως αν ο ανθρωπος δεν μπορει να τελειωσει γρηγορα μπορω να τον αποπαρω...αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις ακομη κι οταν καποιος μου εχει πει να φυγω γιατι δεν μπορουσε εμενα με το ετσι θελω....θεμα αξιοπρέπειας.. :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οταν δουλευω εγω η πορτα παραδειγμα δεν χτυπαει ποτε...ουτε ομως αν ο ανθρωπος δεν μπορει να τελειωσει γρηγορα μπορω να τον αποπαρω...αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις ακομη κι οταν καποιος μου εχει πει να φυγω γιατι δεν μπορουσε εμενα με το ετσι θελω....θεμα αξιοπρέπειας.. :2funny: :2funny: :2funny:

βρε παολα εκτιμω το φιλοτιμο που λες οτι εχεις ... και θα το δοκιμασω να ερθω... αλλωστε εχω ακουσει τοσα καλα για σενα... εχεις καλες κριτικες απο φιλους μου...

αλλα κατα 99% ειμαι σιγουρος οτι θα συμβει κατι τετοιο... χωρις να θελω να σε θιξω...

αν ομως δεν ισχυει το παραπανω που λες με ειλικρινεια... θα με στεναχωρησεις...

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο μόνος λόγος που γράφω εδω είναι η Πάολα... Δες πόσα μυνήματα έχω στείλει.. 13 με αυτό!!! Η συμπεριφορά της είναι απίστευτη. Είναι πραγματική ιέρεια, όπως στην κλασσική Ελλάδα... One of a kind. Είναι συνειδητά εκεί που είναι και σ' αυτό που κάνει... Και τα εννοώ όλα μέχρι πένας!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.230
Πόντοι
12.056
Ρε Μιμικο....τι ακυρα ειναι αυτα που λες??? :headbang: :headbang: :headbang:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
βρε παολα εκτιμω το φιλοτιμο που λες οτι εχεις ... και θα το δοκιμασω να ερθω... αλλωστε εχω ακουσει τοσα καλα για σενα... εχεις καλες κριτικες απο φιλους μου...

αλλα κατα 99% ειμαι σιγουρος οτι θα συμβει κατι τετοιο... χωρις να θελω να σε θιξω...
βεβαια και να ερθεις..δεν λεω τιποτα εγω για φιλοτιμο...το μονο που λεω ειναι οτι αν εσυ εισαι ενταξει με οποιαδηποτε κοπελα κι αυτη θα προσπαθησει να σε ευχαριστήσει...εκτος πια αν πεσεις στην περιπτωση...εκει δεν μπορω να πω τιποτα...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ο μόνος λόγος που γράφω εδω είναι η Πάολα... Δες πόσα μυνήματα έχω στείλει.. 13 με αυτό!!! Η συμπεριφορά της είναι απίστευτη. Είναι πραγματική ιέρεια, όπως στην κλασσική Ελλάδα... One of a kind. Είναι συνειδητά εκεί που είναι και σ' αυτό που κάνει... Και τα εννοώ όλα μέχρι πένας!!!

μην το ματιασεις κιολας το κοριτσι  :) :) :)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Παολα μου φενεται πολυ σπανια περιπτωση Ελληνιδας.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βεβαια και να ερθεις..δεν λεω τιποτα εγω για φιλοτιμο...το μονο που λεω ειναι οτι αν εσυ εισαι ενταξει με οποιαδηποτε κοπελα κι αυτη θα προσπαθησει να σε ευχαριστήσει...εκτος πια αν πεσεις στην περιπτωση...εκει δεν μπορω να πω τιποτα...

ναι ναι εγω με το χαμογελο ειμαι ολη την ωρα :)

θα ερθω να δοκιμασουμε εντος των ημερων ... μαλλον απο τεταρτη στειλε μου πμ σε παρακαλω αν μπορεις ωρες εργασιας σου. απο τεταρτη μεχρι παρασκευη και σε ποιο στουντιο θα εισαι ωστε να φροντισω τον χρονο μου.

με εκτιμηση

Μιμικος :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.230
Πόντοι
12.056
αλτεκ με ξερεις καλα εσυ... εχε πιστη στα γραφωμενα μου μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.

Να σε δω και αλλου να λες αυτα ομως... ;)

Οχι να το παιζεις αυτοκολητουλης. ;) ;)

Με απογοητευσες..

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι ναι εγω με το χαμογελο ειμαι ολη την ωρα :)

θα ερθω να δοκιμασουμε εντος των ημερων ... μαλλον απο τεταρτη στειλε μου πμ σε παρακαλω αν μπορεις ωρες εργασιας σου. απο τεταρτη μεχρι παρασκευη και σε ποιο στουντιο θα εισαι ωστε να φροντισω τον χρονο μου.

με εκτιμηση

Μιμικος :)
θα σου στειλω...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Να σε δω και αλλου να λες αυτα ομως... ;)

Οχι να το παιζεις αυτοκολητουλης. ;) ;)

Με απογοητευσες..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε αλτεκ κανε την παολα τσατοβια :)

μετα τις 11 θα ειμαι μεσα... τωρα εχω επαγγελματικο ραντεβου και φευγω...

η συνεχεια μετα τις 11 επι του τσατ :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.230
Πόντοι
12.056

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Παολα καλησπερα,    τις ευχες μου για καλο βραδακι..  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom