Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dsaka

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάολα καλησπέρα
Επειδή δέν είμαι θαμώνας σέ τέτοια μαγαζιά(είχα μία εμπειρία  μόνο πρόσφατα),καί επειδή
ένας σημαντικός λόγος έιναι ότι όταν νιώθω τήν πίεση τού χρόνου αγχώνομαι μέ τίς αυτονόητες συνέπειες,θά ήθελα νά σέ ρωτήσω τί ισχύει τελικά μέ το θέμα τού χρόνου και τό 15λεπτο.Δηλαδή πόσος έιναι ό μίνιμουμ χρόνος πού μπορεί να μού αφιερώσεις?
Νομίζω ότι θά πρέπει να θεωρήσαι  ήδη θρύλος στόν χώρο καί θά ήθελα πολύ νά σέ επισκεφτώ
δέν τολμώ όμως νά φανταστώ τήν περίπτωση νά βρεθώ μέ τήν φοβερή καί τρομερή Πάολα καί νά φανώ ανεπαρκής,θα πρέπει να πάω να φουντάρω μετά.
:S

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πάολα καλησπέρα....

διάβασα οτι είχατε βερίκοκα στο σπίτι...
Βερικόκο:

Φρούτο-μικρογραφία δειλινού, με χρωματική γκάμα που κινείται από το χλωμό κίτρινο μέχρι το βαθύ πορτοκαλοκόκκινο. Ιδιαίτερα σαρκώδες, με αρκετούς χυμούς και πλούσια, γλυκιά γεύση και άρωμα... :boobies: :boobies:

Πάολα:

ισχύουν τα ίδια απλά........ :sunglasses:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
και ένα ανέκδοτο για τα βερίκοκα .. (βρε μανία που με έπειασε)

Ήτανε η κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος και πήγαινε στη γιαγιά της ...Στο δρόμο όμως βλέπει ένα λοφάκι γεμάτο παπαρούνες και σκέφτεται"Πόσο πολύ αρέσουν της γιαγιάς μου οι παπαρούνες...". Κόβει όλο το λόφο και ξεδιαλέγει τις καλύτερες...Πιο πέρα βλέπει κάτι tριαντάφυλλα...."Αχ,πιοπολύ αρέσουν της γιαγιάς μου τα τριαντάφυλλα παρά οι παπαρούνες...". Πετάει τις παπαρούνες, κόβει όλο το λόφο τα τριαντάφυλλα και διαλέγει τα καλύτερα...Ακόμα πιο πέρα βλέπει ένα λόφο με μαργαρίτες και.."Γαμώτο...Μαργαρίτες....Αυτές αρέσουν περισσότερο στη γιαγιά μου ...". Πετάει βαριεστημένα τα τριαντάφυλλα ξηλώνει όλο το λόφο και (ως συνήθως) διαλέγει τις καλύτερες...
Λίγο απομακρύνθηκε και είδε μια βερικοκιά..."Αχ πόσο πολύ τα τρώει η γιαγιά μου τα βερίκοκα...Αλλά δεν μπορώ να σηκώνω μαζί και τα λουλούδια και τα βερίκοκα...".Πετάει τα λουλούδια, κόβει όλα τα βερίκοκα διαλέγει τα καλύτερα και φεύγει... κ.ο.κ. κ.ο.κ.Ώσπου ..μια στιγμή εμφανίζεται ο λύκος (επιτέλους!)..
"Λοιπόν κοκκινοσκουφίτσα άκου πως έχουν τα πράγματα...'Η θα σε γ@μήσω ή θα σε φάω....Διάλεξε.."Και σκέφτεται η κοπελιά..."""αν με φάει δεν θα πάω στις γιαγιάς μου και δεν θα τις δώσω τα πράγματα.." "Γ@μησ€ μ€ !" αναφώνησε η κοκκινοσκουφίτσα...Και όπως κι έγινε..Τελείωσε ο λύκος ,πάει να φορέσει το τζιν του αλλά η κοκκινοσκουφίτσα ήθελε κι άλλο.. Τελειώνει και η δεύτερη ..."Κι άλλο" "Κι άλλο" "Κι άλλο" αλλά ο λύκος ήτανε γέρος και δεν μπορούσε πολύ και πέθανε..........Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτού του "διηγήματος"...???
Η πουτ@ν@ η γυναίκα καταστρέφει και τη χλωρίδα και την πανίδα.....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
και ένα ανέκδοτο για τα βερίκοκα .. (βρε μανία που με έπειασε)

Ήτανε η κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος και πήγαινε στη γιαγιά της ...Στο δρόμο όμως βλέπει ένα λοφάκι γεμάτο παπαρούνες και σκέφτεται"Πόσο πολύ αρέσουν της γιαγιάς μου οι παπαρούνες...". Κόβει όλο το λόφο και ξεδιαλέγει τις καλύτερες...Πιο πέρα βλέπει κάτι tριαντάφυλλα...."Αχ,πιοπολύ αρέσουν της γιαγιάς μου τα τριαντάφυλλα παρά οι παπαρούνες...". Πετάει τις παπαρούνες, κόβει όλο το λόφο τα τριαντάφυλλα και διαλέγει τα καλύτερα...Ακόμα πιο πέρα βλέπει ένα λόφο με μαργαρίτες και.."Γαμώτο...Μαργαρίτες....Αυτές αρέσουν περισσότερο στη γιαγιά μου ...". Πετάει βαριεστημένα τα τριαντάφυλλα ξηλώνει όλο το λόφο και (ως συνήθως) διαλέγει τις καλύτερες...
Λίγο απομακρύνθηκε και είδε μια βερικοκιά..."Αχ πόσο πολύ τα τρώει η γιαγιά μου τα βερίκοκα...Αλλά δεν μπορώ να σηκώνω μαζί και τα λουλούδια και τα βερίκοκα...".Πετάει τα λουλούδια, κόβει όλα τα βερίκοκα διαλέγει τα καλύτερα και φεύγει... κ.ο.κ. κ.ο.κ.Ώσπου ..μια στιγμή εμφανίζεται ο λύκος (επιτέλους!)..
"Λοιπόν κοκκινοσκουφίτσα άκου πως έχουν τα πράγματα...'Η θα σε γ@μήσω ή θα σε φάω....Διάλεξε.."Και σκέφτεται η κοπελιά..."""αν με φάει δεν θα πάω στις γιαγιάς μου και δεν θα τις δώσω τα πράγματα.." "Γ@μησ€ μ€ !" αναφώνησε η κοκκινοσκουφίτσα...Και όπως κι έγινε..Τελείωσε ο λύκος ,πάει να φορέσει το τζιν του αλλά η κοκκινοσκουφίτσα ήθελε κι άλλο.. Τελειώνει και η δεύτερη ..."Κι άλλο" "Κι άλλο" "Κι άλλο" αλλά ο λύκος ήτανε γέρος και δεν μπορούσε πολύ και πέθανε..........Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτού του "διηγήματος"...???
Η πουτ@ν@ η γυναίκα καταστρέφει και τη χλωρίδα και την πανίδα.....
αυτο εξαρταται για ποια ακριβως πουτανια μιλαμε...

vasilis1970(1)

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
280
Πόντοι
21
παολα δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα με αυτα που διαβαζω πρεπει να εισαι η θεα του σαιτ εχω πολλα χρονια να επισκεφτω τετοια μαγαζια αλλα με αυτα που διαβαζω ισως να την εκανα την αμαρτια μαζι σου φιλια βασιλης μην το μαθει η γυναικα ομως χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα σεμνα και διακριτικα
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παολα δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα με αυτα που διαβαζω πρεπει να εισαι η θεα του σαιτ εχω πολλα χρονια να επισκεφτω τετοια μαγαζια αλλα με αυτα που διαβαζω ισως να την εκανα την αμαρτια μαζι σου φιλια βασιλης μην το μαθει η γυναικα ομως χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα σεμνα και διακριτικα
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
είναι ένας χώρος Βασίλη που κανείς δεν θέλει να εκτεθεί παραπάνω απ΄όσο πρέπει...οπότε μην φοβάσαι...μια μικρή εμπειρία προσφέρουμε...δεν χαλάμε οικογένειες.. :grin:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αυτο εξαρταται για ποια ακριβως πουτανια μιλαμε...

βρε πάολα με παρεξήγησες. ένα ανέκδοτο είναι μόνο.. και αν το κατάλαβα καλά μιλάει για όλες τις γυναίκες. γενικά….  :2funny:

τα ανέκδοτα πολλές φορές είναι η πετυχημένα ή ξενέρωτα....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
βρε πάολα με παρεξήγησες. ένα ανέκδοτο είναι μόνο.. και αν το κατάλαβα καλά μιλάει για όλες τις γυναίκες. γενικά….  :2funny:

τα ανέκδοτα πολλές φορές είναι η πετυχημένα ή ξενέρωτα....
δεν παρεξήγησα καλέ μου...αλλα προφανώς μιλάει για άλλου είδους πουτανιάς...

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
δεν παρεξήγησα καλέ μου...αλλα προφανώς μιλάει για άλλου είδους πουτανιάς...

νομίζω ότι εννοεί την γυναικεία πουτανια/πονηριά.  οκ πιστεύω ότι το ανέκδοτο ήταν ξενέρα τελικά.
:headbang:
χαίρομαι που δεν παρεξηγείς γιατί δεν είχα τέτοια διάθεση...
ειδικά προς εσένα...... :) :) :)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
νομίζω ότι εννοεί την γυναικεία πουτανια/πονηριά.  οκ πιστεύω ότι το ανέκδοτο ήταν ξενέρα τελικά.
:headbang:
χαίρομαι που δεν παρεξηγείς γιατί δεν είχα τέτοια διάθεση...
ειδικά προς εσένα...... :) :) :)
αυτά βρε schumi οι γυναίκες τα ακούμε κάθε μέρα...τι να παρεξηγήσω?  πραγματικά αν δεν ακούσω κάτι για την γυναικεία πονηριά μια μέρα θα πω κάτι δεν πάει καλά.... :2funny:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αυτά βρε schumi οι γυναίκες τα ακούμε κάθε μέρα...τι να παρεξηγήσω?  πραγματικά αν δεν ακούσω κάτι για την γυναικεία πονηριά μια μέρα θα πω κάτι δεν πάει καλά.... :2funny:

τι να κάνουμε βρε poli.. αφου δεν μπορούμε κοντά σας (έτσι λέμε οι μλκς) αλλά δεν μπορούμε ούτε μακριά σας :dancing: :dancing:

αυτή είναι η μοίρα του άνδρα

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
τι να κάνουμε βρε poli.. αφου δεν μπορούμε κοντά σας (έτσι λέμε οι μλκς) αλλά δεν μπορούμε ούτε μακριά σας :dancing: :dancing:

αυτή είναι η μοίρα του άνδρα
όπως και της γυναίκας η μοίρα είναι ο άντρας...όσο και να βριζόμαστε..

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για αυτό περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες να.... ενώσουμε τις.... μοίρες μας :dancing: :dancing:

Dsaka

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
You Hurt my feelings Παολα
Σέ όλους απάντησες εκτός από μένα ! Νιώθω σάν παρείσακτος πού προσπαθεί νά παρυσφρησει σε "κλειστό" club.
Anyway νά 'σαι καλά  :huh: >:( :( :'(

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
You Hurt my feelings Παολα
Σέ όλους απάντησες εκτός από μένα ! Νιώθω σάν παρείσακτος πού προσπαθεί νά παρυσφρησει σε "κλειστό" club.
Anyway νά 'σαι καλά  :huh: >:( :( :'(
ζητώ συγνώμη αλλα όταν βλέπω μαζεμενα posts ξεχναω...το θεμα του 15' ε? βασικα δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι μην νομιζεις...χαλαρα, κουβαντουλα, χαβαλες....κι αν αργησεις λιγακι δεν τρεχει κατι...νομιζω πως με το αγχος της ωρας παντα υπαρχει προβλημα στα αγορακια. αλλα ειναι και σε τι περιπτωση θα πεσεις...κανονικα εχουν καθησει και παραπανω...ας το επιβεβαιωσει καποιος...παλι συγνωμη....πολλα  :-* :-* για συγνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom