You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
οχι μωρε...οποιος θελει κατι να μου πει το λεει...μαλλον δεν εχουν καμια απορια τα παιδια...Τους διώξαμε όλους απ το θρεντ!!!
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα στη λυσω απο κοντα ....Θα μου μείνει πάντως η απορία. Τι εννοείς λέγοντας ότι είμαι κομπλέ;
λυπαμαι θα σε απογοητευσω σ'αυτο το θεμα...Παολα κωλο δινεις ?????
Που θα είνα περισσότερο κομπλέ η κατάσταση... Το 'πιασα!θα στη λυσω απο κοντα ....
Επισκέπτης
γλυφοκωλοτρυπιδι
Α ρε Υπουργέ μου
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
εκει γαργαλιεμαι...Εχω ακουσει οτι εχεις τρελη πατουρα και θελω γκροβερακι / τουλαχιστον γλυφοκωλοτρυπιδι πρεπει να αφηνεις εεεεε ?????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Α ρε Υπουργέ μου
Oh yeahhhhhh !!!!!!
Καλησπέρα Πάολα. Διαβάζω πολλά (μόνο θετικά) σχόλια για σένα. Χαίρομαι που επικοινωνείς εδώ με τα παιδιά τόσο άνετα. Από τις απαντήσεις σου δείχνεις άτομο έξυπνο, υπομονετικό, επικοινωνιακό και με πνεύμα. Υπομονετική επίσης. Μπράβο κορίτσι μου.θα στη λυσω απο κοντα .... λυπαμαι θα σε απογοητευσω σ'αυτο το θεμα...
εκει γαργαλιεμαι...
ααα και ειναι το αγαπημενο μου!!!
θα σε γαργαλησω παολα...
Λοιπον Παολα αν ερθω ποτε θα ερθω για την κωλαθρα σου : πες τι σε καυλωνει γλυφοκωλι ή fingering ή fisting ????
παολα ο υπουργος γουσταρει παθητικο να ξερεις...θελει να του βαλεις δαχτυλακι εκεινου, μην ψαρωνεις..
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εσύ δίνεις?
Πληρώνω καλά!
σε μικροτσουτσουνους οπως εσυ οχι / μονο σε αραπηδες / αντε και γαμησου
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
την επιλογη No1 υπουργε μου...Λοιπον Παολα αν ερθω ποτε θα ερθω για την κωλαθρα σου : πες τι σε καυλωνει γλυφοκωλι ή fingering ή fisting ????
Καλησπέρα Πάολα. Διαβάζω πολλά (μόνο θετικά) σχόλια για σένα. Χαίρομαι που επικοινωνείς εδώ με τα παιδιά τόσο άνετα. Από τις απαντήσεις σου δείχνεις άτομο έξυπνο, υπομονετικό, επικοινωνιακό και με πνεύμα. Υπομονετική επίσης. Μπράβο κορίτσι μου.την επιλογη No1 υπουργε μου...