δεν ησουν on line γι'αυτο δεν απαντησα...σ' ευχαριστω πολυ...
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γεύση σου... Άρωμα γυναίκας (δες την ταινία με τον Πατσίνο αν δεν την έχεις δει)... Να σαι καλά...
δεν ησουν on line γι'αυτο δεν απαντησα...σ' ευχαριστω πολυ...
η αληθεια ειναι πως δεν ποσταρω συνεχεια γιατι δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη...και απαντω οταν με ρωτανε κατι...αν ηταν απλα θεμα πελατειας θα ειχα κανει παταγο τελικα...υστερα ακομη κι αν το εκανα για πελατεια νομιζω πως 5 απαντησεις δεν θα ηταν αρκετες να την μαζεψω...αλλωστε τα περισσοτερα παιδια που γραφουν στο θρεντ αυτο τα εχω γνωρισει στα μαγαζια...οποτε πιο πολυ για χαβαλέ και απλα σε φιλικο επιπεδο...ειμαι μελος εδω και ενα χρονο περιπου στο σαιτ και δες ποσο εχω ποσταρει....παολα να ρωτησω κατι ακομη?
στο σαϊτ μπαινεις για να περασεις την ωρα σου και να ανταλλαξεις απλα καποιες αποψεις και να εχεις καποιο ευχαριστο χρονο διαβαζωντας διαφορα ... ή αποσκοπεις στην αυξηση της πελατειας σου ?
η αληθεια ειναι πως χθες ελεγα πως θελω να την ξαναδω την ταινια...Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γεύση σου... Άρωμα γυναίκας (δες την ταινία με τον Πατσίνο αν δεν την έχεις δει)... Να σαι καλά...
Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά... Μόνο την ορθογραφία σου να δει κανείς καταλαβαίνει πως το κάνεις καθαρά για τον χαβαλέ!!!η αληθεια ειναι πως δεν ποσταρω συνεχεια γιατι δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη...και απαντω οταν με ρωτανε κατι...αν ηταν απλα θεμα πελατειας θα ειχα κανει παταγο τελικα...υστερα ακομη κι αν το εκανα για πελατεια νομιζω πως 5 απαντησεις δεν θα ηταν αρκετες να την μαζεψω...αλλωστε τα περισσοτερα παιδια που γραφουν στο θρεντ αυτο τα εχω γνωρισει στα μαγαζια...οποτε πιο πολυ για χαβαλέ και απλα σε φιλικο επιπεδο...ειμαι μελος εδω και ενα χρονο περιπου στο σαιτ και δες ποσο εχω ποσταρει....
η αληθεια ειναι πως δεν ποσταρω συνεχεια γιατι δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη...και απαντω οταν με ρωτανε κατι...αν ηταν απλα θεμα πελατειας θα ειχα κανει παταγο τελικα...υστερα ακομη κι αν το εκανα για πελατεια νομιζω πως 5 απαντησεις δεν θα ηταν αρκετες να την μαζεψω...αλλωστε τα περισσοτερα παιδια που γραφουν στο θρεντ αυτο τα εχω γνωρισει στα μαγαζια...οποτε πιο πολυ για χαβαλέ και απλα σε φιλικο επιπεδο...ειμαι μελος εδω και ενα χρονο περιπου στο σαιτ και δες ποσο εχω ποσταρει....
τι εχει η ορθογραφια μου?Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά... Μόνο την ορθογραφία σου να δει κανείς καταλαβαίνει πως το κάνεις καθαρά για τον χαβαλέ!!!
Να κοιτάξω μήπως την έχω σε DVD να στη φέρω στην πρώτη ευκαιρία! Σύντομα, την άλλη βδομάδα ας πούμε...η αληθεια ειναι πως χθες ελεγα πως θελω να την ξαναδω την ταινια...
φραπε σε καθε στουντιο που τιμαει τον πελατη, αν το ζητησεις θα στο φτιαξει...οσο για τα 15 λεπτα ρωτα καποιον εδω να σου πει αν περιορίστηκε ποτε ο χρονος του σε 15 λεπτα...τουλαχιστον στα μαγαζια που δουλευω..οχι να ποσταρεις περισσοτερο
εγω δεν εχει τυχει να σε γνωρισω διοτι δεν εχω σχεση με τα ιδρυματα σας (μπουρδελα και στουντιο) δυστυχως ειμαι ποιο απαιτητικος στις αναγκες μου και ετσι δεν μου φθανει το 15 λεπτο που παρεχεται στον χωρο που διατελειται τις εργασιες σας
και για περισσοτερο χρονο ξεφευγει η ισοτιμια τιμη προς αποδοση... και ετσι προτιμω ενναλακτικα ιδρυματα τα οποια σου προσφερουν και ενα μασαζακι μεσα στην τιμη να ξεκουραστεις πριν πριν πιεις το φραπεδακι με το καλαμακι και φας την μπριζολιτσα σου
αμε...Να κοιτάξω μήπως την έχω σε DVD να στη φέρω στην πρώτη ευκαιρία! Σύντομα, την άλλη βδομάδα ας πούμε...
Μα είναι άψογη!!! Μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι Έλληνες πια βαράνε στο ψαχνό!!! Θέλω να πω πως απ' την παιδεία σου φαίνεται ότι αυτό που κάνεις δεν είναι άγρα πελατείας... Σιγά μην το έχεις ανάγκη...τι εχει η ορθογραφια μου?
χαχαχαχαχαχα....φραπε σε καθε στουντιο που τιμαει τον πελατη, αν το ζητησεις θα στο φτιαξει...
φραπε σε καθε στουντιο που τιμαει τον πελατη, αν το ζητησεις θα στο φτιαξει...οσο για τα 15 λεπτα ρωτα καποιον εδω να σου πει αν περιορίστηκε ποτε ο χρονος του σε 15 λεπτα...τουλαχιστον στα μαγαζια που δουλευω..
μα γι'αυτο και λεω πως μπαινω με αλλη διαθεση...οχι για πελατες...αλλωστε τις περισσότερες φορές απλά παρακολουθώ...Μα είναι άψογη!!! Μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι Έλληνες πια βαράνε στο ψαχνό!!! Θέλω να πω πως απ' την παιδεία σου φαίνεται ότι αυτό που κάνεις δεν είναι άγρα πελατείας... Σιγά μην το έχεις ανάγκη...
χαχαχαχαχαχα....
οχι παολα, δεν καταλαβες, καθως προφανως δεν διαβαζεις τα θρεντ με τα μασαζ..
ο μιμικος αποκαλει φραπε, αλλο πραγμα, οχι αυτο που παει το μυαλο σου..
καταλαβα τωρα...ναι δεν μπαινω στα μασαζ αλλα κι αυτο το κανουν οταν το ζητανε...χαχαχαχαχαχα....
οχι παολα, δεν καταλαβες, καθως προφανως δεν διαβαζεις τα θρεντ με τα μασαζ..
ο μιμικος αποκαλει φραπε, αλλο πραγμα, οχι αυτο που παει το μυαλο σου..
καταλαβα τωρα...ναι δεν μπαινω στα μασαζ αλλα κι αυτο το κανουν οταν το ζητανε...
βρε παιδια αυτες ειναι ανδρικες ορολογίες που να ξερω...παντως για το 15λεπτο ας πει καποιος αλλος μη θεωρηθεί διαφήμιση...χαχαχαχαχα
φανταζεσαι φιλε μου παπαγιωργη να παω στην παολα... και να ζηταγα απευθειας μπριζολα? χαχαχαχαχαχααχ
εχω λιωσει απο το γελιο χιχιιχιχιχχι
αμε...
οχι και ολα...αυτο στο υπογράφωαχ αχ αχ ... για τα λεφτα ολα τα κανουν οι σημερινες γυναικες...
παολα ξερεις αυτο που λενε οτι κωλοι υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχουν?