επιτέλους έφτασε η ώρα!!! την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε γιορτή!!ALEXIS4U την επομενη εβδομαδα αρχιζω δουλεια μαλλον... ημερα ακριβως θα γραψω μολις θα παρω το προγραμμα... :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
sorry schumi τωρα το ειδα...κανονικα το προγραμμα βγαινει κυριακη...ομως θα ειμαι κανονικα οπως ημουν.δηλαδη πρωινη...καλησπέρα poli. ελπίζω τώρα που θα ξαναέρθεις να δουλεύεις πρωι για να μπορέσουμε να τα πούμε σίγουρα. Αν θες ενημέρωσε μας για τα ωράρια για να μπορέσουμε να κανονίσουμε τα πρωινά μας.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καθολου δεν γελαω γιατι πολυ απλα νομιζω πως εγω η ιδια εχω δωσει να καταλάβουν πως ειμαι ανοιχτη σε οτι κι αν θελουν να μου πουν η να με ρωτησουν...κια δεν νομιζω πως ειναι μαλακας καποιος που απλα γουσταρει την παρεα μου για λιγα λεπτα...εστω για να κανει το γουστο του χωρις να το κρινω...Χωρίς παρεξήγηση αλλά Poli σίγουρα θα γελάς με τις ώρες με τη μαλακία που δέρνει πολλούς απο δω μέσα!
Έχουμε πνιγεί στους μαλάκες!
Παιδιά sorry!
Δεν είπα ονόματα άλλωστε!
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
altec τι ειναι αυτα που λες?Και εγω Μεγαλος Μαλακας....
Αρε Πολι κακουργααααααααα
Ναι ρε Πάολα! Αλλά αυτή η ιστορία με το καλσόν... έχει πολύ πολύ πλάκα!
Δηλαδή ο τύπος δεν μπορεί να βρει μια κανονική γκόμενα;;!
Εσύ μας προσφέρεις πολλά(μπορεί να μη φαντάζεσαι σε μερικούς από μας πόσα πολλά), αλλά όπως και να γίνει είναι μαλακία να στηρίζει κανείς το πουλί του πάνω σου! Είσαι αναγκαία για κάθε άνδρα, αλλά είναι μαλακία να κάθεται κάποιος μέρα νύχτα να μυρίζει τις ζαρτιέρες σου!
Η εντύπωση που μου δίνεις εσύ εμένα πάντως είναι η καλύτερη...Και εκ μέρους όλων πραγματικά σ' ευχαριστώ απλά που υπάρχεις!
Εσύ μας προσφέρεις πολλά(μπορεί να μη φαντάζεσαι σε μερικούς από μας πόσα πολλά), αλλά όπως και να γίνει είναι μαλακία να στηρίζει κανείς το πουλί του πάνω σου! Είσαι αναγκαία για κάθε άνδρα, αλλά είναι μαλακία να κάθεται κάποιος μέρα νύχτα να μυρίζει τις ζαρτιέρες σου!
Η εντύπωση που μου δίνεις εσύ εμένα πάντως είναι η καλύτερη...Και εκ μέρους όλων πραγματικά σ' ευχαριστώ απλά που υπάρχεις!
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ευχαριστω κιεγω για τα λογια σου...αλλα στην τελικη ποιος απο μας δεν εχει ενα ιδιαίτερο γουστο στο θεμα του σεξ...αλλωστε το πως την βρισκει καποιος δεν ειμαι εγω αυτη που θα το κρινω...ο καθενας οπως του αρεσει και μαλιστα σε μια εποχη που εχουμε δημοκρατια.Ναι ρε Πάολα! Αλλά αυτή η ιστορία με το καλσόν... έχει πολύ πολύ πλάκα!
καθολου δεν γελαω γιατι πολυ απλα νομιζω πως εγω η ιδια εχω δωσει να καταλάβουν πως ειμαι ανοιχτη σε οτι κι αν θελουν να μου πουν η να με ρωτησουν...κια δεν νομιζω πως ειναι μαλακας καποιος που απλα γουσταρει την παρεα μου για λιγα λεπτα...εστω για να κανει το γουστο του χωρις να το κρινω...
εμείς πάντως γουστάρουμε την παρέα σου είτε μεσω του site ειτε από κοντά ( από κοντά...λίγο πιο πολύ!!!!!)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-*εμείς πάντως γουστάρουμε την παρέα σου είτε μεσω του site ειτε από κοντά ( από κοντά...λίγο πιο πολύ!!!!!)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Φραντζη ε? το μονο που ξερω ετσι κι αλλιως ειναι το studio 12...επειδη λειπω καιρο για φραντζη ακομη δεν ξερω...μπορει αυτη που με αντικατέστησε να ηταν πιο καλη και να μην παρω την ιδια μερα....Στην Φρατζη ποτε θα εισαι μοντελακι?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.230
- Πόντοι
- 12.056
altec τι ειναι αυτα που λες?
Ειρωνια ειναι...για εξυπνα πουλια ;) ;)
:-* :-* :-*
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
μηπως με λες χαζουλα?Ειρωνια ειναι...για εξυπνα πουλια ;) ;)
:-* :-* :-*
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
altec δεν σε προλαβαίνω....(ξερεις εσυ)..Jamais...αλλα σε γλυφω για να γινω φιλος σου...
Επισκέπτης
αμα θελετε να βρειτε τον αλτεκ να κοιτατε τα θρεντ των κοριτσιων....εκει ειναι παντα