Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το κατάλαβα, το παρατήρησα στο διαφημιστικό που έχει το studio.... Είσαι πολύ όμορφη, αλλά απλά δεν τα πάω καλά με το Ελληνικό γυναικείο φύλο. Απλά οι Ρωσίδες πχ το ζούνε το σεξ (προσποιούνται βέβαια αλλά το κάνουν καλά).....

φιλε jules αν και δεν έχω συναντήσει την πάολα, φίλοι μου έχουν πει οτι είναι σκέτη ΓΛΥΚΑ & ΘΕΑ!!! όσο αναφορά το sex.... με μια λέξη ΚΑΥΛΑ...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Από αρχές Ιουνίου και μετά θα μπορώ να σου πω και εγώ τις προσωπικές μου απόψεις. Αν και είμαι σίγουρος οτι δεν θα διαφέρουν από των άλλων. Αρκεί να καταφέρω να βρεθώ μαζί της.
Περιμένω από τον Απρίλιο!!! :jerking: :jerking:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ναι τα κοριτσια αυτα ειναι πολυ καλα...εχεις δικιο...αλλα δεν νομιζω οτι δυο τρεις περιπτωσεις περιεργων ελληνιδων αντιπροσωπεύουν ολες τις ελληνιδες..βεβαια αυτο ειναι και η αποψη σου και δεν θελω καθολου να αλλαξω την γνωμη σου μονο και μονο για να με γνωρισεις...εσυ ξερεις καλυτερα

Σόρι και πάλι, δεν έχω κάτι μαζί σου....αλλά μα σε όσες Ελληνίδες έχω πάει σε στούντιο δυστυχώς η αγγαρεία φαίνεται στο βλέμμα τους. Είμαι ένας νορμάλ εμφανισιακά άντρας, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά σε καμμία περίπτωση άσχημος ή αποκρουστικός. Ούτε είμαι παράξενος στο σεξ, μπορώ να τελειώσω σε 2 λεπτά αν δεν τραβάει η ομάδα....

Το κακό είναι πως δεν έχω πετύχει καμμία σχεδόν Ρωσίδα ή Τσέχα που να βαριέται.....Περίεργη σύμπτωση.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αγαπητη μου Poli σου εχω προταση.
προταση για να ευχαριστησεις εμας και να βγαλεις και χρηματα απο κατι που δεν εχεις σκεφτει.
Επισης ετσι θα εχουμε κατι απο 'σενα.

Η προταση μου ειναι η εξης:
να πουλας τα φορεμενα σου
καλσον
ζαρτιερες κλπ
μπορεις να τα πουλας 10ευρω το ενα.
H παραδοση θα γινεται απο εσενα
δλδ μετα το σεξ οποιος θελει θα ζηταει να το αγορασει.

[η προταση μου δεν εχει σχεση με ανωμαλιες και τετοια,εχει να κανει με το foot fetish και γενικα με το fetish]

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Σόρι και πάλι, δεν έχω κάτι μαζί σου....αλλά μα σε όσες Ελληνίδες έχω πάει σε στούντιο δυστυχώς η αγγαρεία φαίνεται στο βλέμμα τους. Είμαι ένας νορμάλ εμφανισιακά άντρας, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά σε καμμία περίπτωση άσχημος ή αποκρουστικός. Ούτε είμαι παράξενος στο σεξ, μπορώ να τελειώσω σε 2 λεπτά αν δεν τραβάει η ομάδα....

Το κακό είναι πως δεν έχω πετύχει καμμία σχεδόν Ρωσίδα ή Τσέχα που να βαριέται.....Περίεργη σύμπτωση.
σου εδωσα δικιο και το ξερω πως συμβαίνει..και η αληθεια ειναι πως τα περισσότερα παιδια που ερχονται στα μαγαζια ειναι ενταξει και δεν καταλαβαινω τον λογο που φερονται περιεργα τα κοριτσια       

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.232
Πόντοι
12.056
προταση για να ευχαριστησεις εμας και να βγαλεις και χρηματα απο κατι που δεν εχεις σκεφτει.

καλσον
ζαρτιερες κλπ

[η προταση μου δεν εχει σχεση με ανωμαλιες και τετοια,εχει να κανει με το foot fetish και γενικα με το fetish]

Συμφωνα με τους σημερινους κανονες τις αγορας...κατι τετοιο δεν παιζει...

Εχεις βγει σε μαγαζι με γυναικεια να δεις ποσο εχουν τα φορεματα και τα καλσον??? :2funny:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0

καλσον
ζαρτιερες κλπ

ελα μωρε που θα γινω πλουσια με τα βρακακια μου και τα καλτσακια μου...καλυτερα να σας τα χαριζω...για αναμνηστικα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
σου εδωσα δικιο και το ξερω πως συμβαίνει..και η αληθεια ειναι πως τα περισσότερα παιδια που ερχονται στα μαγαζια ειναι ενταξει και δεν καταλαβαινω τον λογο που φερονται περιεργα τα κοριτσια       

Είναι πάντως τρομερό μια κοπέλα να μισεί πραγματικά αυτό που κάνει, και ξέρω πως είναι δύσκολη δουλειά. Οι πιο πολλές Ελληνίδες (το 98%) δεν γουστάρουν το επάγγελμα του κρεβατιού. 'Ομως θα είναι τρομερά ψυχοφθόρο και για τις ίδιες, πόσο μάλλον και για τους πελάτες...

Κάθε πελάτης και ένας βιασμός.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ελα μωρε που θα γινω πλουσια με τα βρακακια μου και τα καλτσακια μου...καλυτερα να σας τα χαριζω...για αναμνηστικα
ωραια!
λιγες μερες πριν ερθω θα σου στειλω pm για να μου δωσεις ενα μυρωδατο καλσονακι φορεμενο απο 'σενα.
φιλια!!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Είναι πάντως τρομερό μια κοπέλα να μισεί πραγματικά αυτό που κάνει, και ξέρω πως είναι δύσκολη δουλειά. Οι πιο πολλές Ελληνίδες (το 98%) δεν γουστάρουν το επάγγελμα του κρεβατιού. 'Ομως θα είναι τρομερά ψυχοφθόρο και για τις ίδιες, πόσο μάλλον και για τους πελάτες...
εγω ειμαι της αποψης οτι αν δεν γουσταρεις την δουλεια σου..(οποιαδηποτε δουλεια), παρατησε την...εδω για καφε πας και αν ειναι καπως ο σερβιτορος, σου καθεται ο καφες στο λαιμο...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Πωπω προβλέπω ουρές και ατελείωτες ώρες αναμονής αλλά poli θεωρώ ότι είσαι η μόνη που τ'αξιζεις  :smitten: :smitten: :smitten:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.232
Πόντοι
12.056
Καλως την Κουκλα... :-* :-* :-* :-*

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.232
Πόντοι
12.056
Απογευματινο καφεδακι...με ανοιχτη μπαλκονοπορτα... :P :P

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
[sub]ειμαι της αποψης οτι ανεγω  δεν γουσταρεις την δουλεια σου..(οποιαδηποτε δουλεια), παρατησε την...εδω για καφε πας και αν ειναι καπως ο σερβιτορος, σου καθεται ο καφες στο λαιμο...[/sub]
Έχεις απόλυτα δίκιο. Ας αφήσουν μερικές τις δικαιολογίες ότι φταίει η κοινωνία και μπούρδες. Γι αυτό είσαι η πρώτη και σαν άνθρωπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom