Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
γιατι δε βγαζεις μερικες μονη σου και να τις ανεβασεις?
α και μην ξεχνας το γαλλικο πεντικιουρ.
Ποδαράκιας κι εσύ ε?
γιατι δε βγαζεις μερικες μονη σου και να τις ανεβασεις?
ειμαι το πιο τρελλο foot fetish boy στην Ευρωπη.Ποδαράκιας κι εσύ ε?
βρε θα βγαλουμε αλλα καλυτερα καποιος που ξερει απο φωτογραφια...ε και τι χωρις πεντικιουρ? δεν γινεταιγιατι δε βγαζεις μερικες μονη σου και να τις ανεβασεις?
θα συμφωνησω...Νομίζω το γαλλικό είναι μακράν το κορυφαίο. Τα κόκκινα είναι για τις σκυλούδες
θα συμφωνησω...
altec μωρο μουΠαολα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*Πωπω θα σου ρίξω ένα.........γλυφοπατουσάκι........ :S :S
altec μωρο μου
μαυρισμενη θα ειμαι .....τελικά πάολα δεν μας είπες αν θα μας έρθεις μαυρισμένη. δεν πειράζει, εμείς σε περιμένουμε είτε μαυρισμένη είτε όχι.
Ρε παιδιά, ΕΛΛΗΝΙΔΑ είναι η Πάολα?
ετσι αγορι μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εχω ενα μυστικοοοοοοοοοοοοοο αλλα μουγκα.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μαυρισμενη θα ειμαι .....
Δεν μπα να ειναι και κινεζα...
Θεαααααα Λεμεεεεεεεεεεεε
ελληνιδα ειμαι julesΓαμώτο..... > > >
ναι τα κοριτσια αυτα ειναι πολυ καλα...εχεις δικιο...αλλα δεν νομιζω οτι δυο τρεις περιπτωσεις περιεργων ελληνιδων αντιπροσωπεύουν ολες τις ελληνιδες..βεβαια αυτο ειναι και η αποψη σου και δεν θελω καθολου να αλλαξω την γνωμη σου μονο και μονο για να με γνωρισεις...εσυ ξερεις καλυτεραΤο κατάλαβα, το παρατήρησα στο διαφημιστικό που έχει το studio.... Είσαι πολύ όμορφη, αλλά απλά δεν τα πάω καλά με το Ελληνικό γυναικείο φύλο. Απλά οι Ρωσίδες πχ το ζούνε το σεξ (προσποιούνται βέβαια αλλά το κάνουν καλά).....