Καλα κατσε να περασουν δυο εβδομαδες να ξεχαρμανιασουν οι πρωτοι...
Σημερα δεν ειχε κοσμο (ΠΟΛΥ) ηταν χαλαρα για οποιον την επελεγε!
Καλα κατσε να περασουν δυο εβδομαδες να ξεχαρμανιασουν οι πρωτοι...
Οχι, η Παολα δεν ειναι Ρωσιδα.
Ξεκιναει σημερα Κυριακη 10/4 στο Σολωμου 32 (κατω) στα Εξαρχεια πρωινη βαρδια (10:30-17:30)
σαν το νίνη φαντάσου...Απο που είναι αρχηγε?
σαν το νίνη φαντάσου...
ναι,ναι εκεί κοντάΒορειοηπειρώτισσα
ναι,ναι εκεί κοντά
Δεν ξερω απο πού κραταει η σκουφια της,αλλα στην ομιλια και γενικα στο ολο στυλ ειναι πληρως Ελληνιδα
Δεν φαινεται για ξενη
όντως δεν κατλαβαίνεις ότι είναι ξένη,εξάλλου με τα χρόνια αφομοιώνονται πλήρως...Δεν ξερω απο πού κραταει η σκουφια της,αλλα στην ομιλια και γενικα στο ολο στυλ ειναι πληρως Ελληνιδα
Δεν φαινεται για ξενη
Ολες έτσι λένε!!!
Λίγο πιο πάνω απο τα Γιάννενα
τις περισσότερες Αλβανίδες που έχω γνωρίσει έξω με καμάκι μιλάγανε-μιλάνε τέλεια Ελληνικά!!!
Αφού ζούνε πλέον 20 χρόνια περίπου στην Ελλάδα έχουν πάει και σχολείο εδώ οι περισσότερες, μιλάνε τέλεια ελληνικά δεν τις καταλαβαίνεις εκτός αν στο πούνε αυτές ;)
Εχεις καποιο προβλημα με την καταγωγη της και γελας σαν Μ@Λ@Κ@Σ???
Για ποιον λογο θελεις να μαθεις τοσο πολυ απο που ειναι?
Αν δεν γουσταρεις μην την γαμας.
Δεν καταλαβαινω γιατι το τραβας τοσο........
Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε αυτήν ,είπα για τις Αλβανίδες γενικά.
Εξάλλου στον πούτσο μου απο που είναι δεν θα την παντρευτώ,απλά δεν μου αρέσει να γαμάω Αλβανές
Εχεις πιει πολυ!
Τραβα για υπνο.
Αν διαβάσεις προσεκτικά οτι έχω γράψει θα δεις οτι έχω δίκιο.
τις περισσότερες Αλβανίδες που έχω γνωρίσει έξω με καμάκι μιλάγανε-μιλάνε τέλεια Ελληνικά!!!
Αφού ζούνε πλέον 20 χρόνια περίπου στην Ελλάδα έχουν πάει και σχολείο εδώ οι περισσότερες, μιλάνε τέλεια ελληνικά δεν τις καταλαβαίνεις εκτός αν στο πούνε αυτές Wink
Γράφω λοιπόν κάτι για αυτήν? Για να καταλάβω ποιός έχει πιεί .
Το θεμα ειναι απλο...Εσενα δεν σου αρεσει να γαμας Αλβανιδες, σε μενα αρεσει, αν ειναι σαν την Παολα, οποτε το θεμα ληγει
Απλα να διευκρινιστει γι αυτους που δεν την ξερουν οτι η κοπελα ειναι ελληνιδα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Δηλαδη, μη νομιζουν οτι ειναι ξενη. Απλα ισως να εχει γεννηθει αλλου-πραγμα το οποιο δε γνωριζω κι ουτε με νοιαζει
Εξτραδακι δεν εκανα ,και φυσικα δεν εχω λογο, να λεω ψεμματα.Δοξα τω Θεω δεν μου λειπουν 10ευρω.Σημασια εχει ,και αυτο θα το δειξει ο χρονος,η τιμη να ξεκιναει απο 40 ευρω.Μετα το post του φιλου mpoufos που πληρωσε 50 ευρω, μιας και ημουνα στο κεντρο, πηγα στο Σολωμου 32, για να διαβεβαιωσω εαν οντως το απλο ποργραμμα κοστιζει 40 ευρω, οπως μου ειπαν το πρωι στο τηλεφωνο.
Η υπηρεσια, και η ιδια η Παολα μου ειπαν 40.
Τωρα γιατι εσυ πληρωσες 50, δεν μπορω να το ξερω.........
Μηπως εκανες καποιο εξτραδακι?