ρε μαγκες τα πραματα είναι απλα, είναι δεν ειναι ελληνιδα τη δουλεια της την εκανε πολυ καλα. τωρα αν γεννηθηκε στην αλβανια η αν οι γονεις της ειναι αλβανοι και γεννηθηκε ελλαδα δε μας πεφτει λόγος.
μη γινομαστε και ρατσιστες...εχω φίλο αλβανο ο οποίος γεννηθηκε αλβανια και 2 χρονων ηρθε ελλαδα, τη μητρική του γλώσσα δε μπορει να την μιλήσει, καταλαβαίνει μεν αλλα μιλαει ελαχιστα
ειναι γεγονος οτι οι αλβανοι ντρεπονται να παραδεχτουν την καταγωγη τους και ο μονος λογος ειναι γιατι εμεις οι ''ανωτεροι'' (μη χεσω) τους θεωρουμε υποδεεστερους...τοσο μαλακες ειμαστε...αλλα καποιοι δε ξερουν τι σημαινει να εισαι μεταναστης και να σε θεωρουν υποδεεστερο...
στη δουλεια μου εχω συναδελφους ελληνες, αλβανους, μπαγκλαντεζους, ρουμάνους, πουστηδες και λεσβιες. οι λιγοτερο εργατικοι ειμαστε οι ελληνες...αρα δε νομιζω οτι η καταγωγη ή οι σεξουαλικες προτιμήσεις ειναι πλεονεκτημα ειδικα για τις γενιες ηλικιας 20-35 ετων. ειμαστε κακομαθημενοι θελουμε πιτα ζεστη και σκυλο χορτατο. μαλλον εχει να κανει με τον ανθρωπο και οχι με την καταγωγη ή τις σεξουαλικες προτιμησεις κοκ...
Παολα μη μασας κουκλα μας κανε τη δουλεια σου εσυ και γραψτους κανονικα...δε μας νοιαζει από όπου και νασαι