Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Τι έκανες μωρό μου? δεν θα μου το πεις?Ρωτα την Natali! Εχω κανει ολες τις μαλακιες της ζωης μου μαζεμενες!!!!!!!!!!!!!
Τι έκανες μωρό μου? δεν θα μου το πεις?Ρωτα την Natali! Εχω κανει ολες τις μαλακιες της ζωης μου μαζεμενες!!!!!!!!!!!!!
Γιατί αγόρι μου?Μην με παρεξηγησεις ουτε εσυ ουτε τα φιλαρακια σε παρακαλω. Ειμαι για αλλη μια φορα κομματια οπως καθε βραδυ αλλοστε!
Οχι εδω σε παρακαλω πολυ. Θα ξεφτιλιστω τελειως!Τι έκανες μωρό μου? δεν θα μου το πεις?
Δεν ξερεις αγαπη μου γιατι? Δεν ξερεις? Εδω γελαει ολο το site μαζι μου πια!!!Γιατί αγόρι μου?
Από κοντά ή pm.Οχι εδω σε παρακαλω πολυ. Θα ξεφτιλιστω τελειως!
Είπαμε κάνουμε χαβαλέ αλλά είμαστε όλοι μια παρέα...Οπότε κάνε ότι θες...Δεν ξερεις αγαπη μου γιατι? Δεν ξερεις? Εδω γελαει ολο το site μαζι μου πια!!!
Λάθος...Η Νάταλυ δεν δούλευε τις μέρες που λείπω...Μην χασετε στο επομενο ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ αυριο την ιδια ωρα:
¨Ο ΚΟΜΑΝΤΟ φανερα αναστατωμενος απο την επιστροφη της Παολας προσπαθει να κρυψει την αληθεια για την περιπετεια που ειχε με την Ναταλυ και τις υπολοιπες κοπελες .
Στο μεταξυ ο Vrikolakas πεταξε τις σημειωσεις με τις βαρδειες που ειχε γραψει στο πακετο με τα τσιγαρα...
ενω η Παολα αντιμετωπιζει ενα διλημα....¨
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!
Καλησπέρα στο φιλαράκι μας...Φιλε κομμάντο δε ξέρω τι σου συμβανει αλλά προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά αδελφέ...
Καλησπέρα και στην κυρίσ του θρεντ
Ο.Κ. 1000 Συγνωμη. Εγω αποχορω και θα κοιταω μονο απο το περιθωριο. ΦιλακιαΕίπαμε κάνουμε χαβαλέ αλλά είμαστε όλοι μια παρέα...Οπότε κάνε ότι θες...
Καλά τώρα που μπήκα θα φύγεις? Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη από κανέναν... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ο.Κ. 1000 Συγνωμη. Εγω αποχορω και θα κοιταω μονο απο το περιθωριο. Φιλακια
με ναταλύ ίσως να είναι λάθος αλλα ο κομάντο πηγε στην ντάρια !πήγα και εγώ με ντάρια και συμφωνώ με τον κομάντο!εμφανισιακά είναι άγγελος και γλυκιά!Λάθος...Η Νάταλυ δεν δούλευε τις μέρες που λείπω...
μέχρι την άλλη τετάρτη μάλλον δεν το βλέπω...τα υπόλοιπα θα τα πούμε τότε...με ναταλύ ίσως να είναι λάθος αλλα ο κομάντο πηγε στην ντάρια !πήγα και εγώ με ντάρια και συμφωνώ με τον κομάντο!εμφανισιακά είναι άγγελος και γλυκιά!
πάολα πότε δουλεύεις να περάσω?
Αρκετος ο λογος της αποχωρησης μου η οχι?Οπότε κάνε ότι θες...
Ο.Κ. 1000 Συγνωμη. Εγω αποχορω και θα κοιταω μονο απο το περιθωριο. Φιλακια
εννοώ δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν....Αρκετος ο λογος της αποχωρησης μου η οχι?
Κάτι οικογενειακά...όλα καλά τώρα...εσύ?Τι έγινε ρε παιδιά γιατί πειράζεται τον ΚΟΜΑΝΤΟ το παιδί τα συναισθήματα του έβγαλε δεν μπορεί να του φερόσαστε έτσι . Τι κάνει το τρελό κορίτσι όλα καλά , νομίζαμε ότι έπαθες κάτι και τρελαθήκαμε ομαδικός .