ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι κοριτσι μου. Δικιο εχεις. Ρωσιδα ητανε.Κάτσε βρε samy... με Ρωσίδα πήγε...
Ναι κοριτσι μου. Δικιο εχεις. Ρωσιδα ητανε.Κάτσε βρε samy... με Ρωσίδα πήγε...
Καληνύχτα αγόρι μου....Καληνυχτα κοριτσι.
Ονειρα γλυκα και μην μας ξεχνας. (αν θελεις βεβαια).Καληνύχτα αγόρι μου....
πουθενά δεν θα την βρείς .παιδια που μπορω να βρω την παολα σημερα ή αυριο?
Καληνυχτα κοριτσι. Δεν ηρθες τελικα σημερα (οπως ειπες) για να τα πουμε. :-* ;)Παιδιά εγώ να πω μια καληνύχτα και τα λέμε αύριο...μεσημεράκι μάλλον...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καληνυχτα κοριτσι. Δεν ηρθες τελικα σημερα (οπως ειπες) για να τα πουμε. :-* ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μιλάμε για μεγάλο έρωτα!!!εσυ τωρα στελνεις φιλακια στη Παολα ή στο Κομαντο;;;
Δεν θελω τετοια σε αυτην την ηλικια. Οχι το φανταζεσαι φιλαρακι? Φτωχος, ασχημος και πουστης. Τα τρια χειροτερα κακα. Μα φτανει που εχω ηδη τα δυο. Φτωχος και ασχημοςεσυ τωρα στελνεις φιλακια στη Παολα ή στο Κομαντο;;;
Και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε. Ειναι ηδη βουκινο. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι θα το παιξουμε?Μιλάμε για μεγάλο έρωτα!!!
Έχεις δίκιο δεν είναι για την ηλικία μας… Οι γεροντοέρωτες είναι επικίνδυνοι!!!Δεν θελω τετοια σε αυτην την ηλικια. Οχι το φανταζεσαι φιλαρακι? Φτωχος, ασχημος και πουστης. Τα τρια χειροτερα κακα. Μα φτανει που εχω ηδη τα δυο. Φτωχος και ασχημος
Ναι αλλα οι γαμημενοι σε ξανανιωνουν ομως. Ετσι? (καποιος να μου σβησει ενα post ρε παιδια! Δεν αντεχω. Εχω παθει εξαρτηση! )Έχεις δίκιο δεν είναι για την ηλικία μας… Οι γεροντοέρωτες είναι επικίνδυνοι!!!
Σε ξανανιώνουν σίγουρα, και το "πόσα-τόσα" είναι η ειλικρινέστατη συναλλαγή όχι τάχαμου έρωτες κλπ και μετά σε καβαλάω γιατί έχω καταλάβει ότι το "μουνί σέρνει καράβι"...Ναι αλλα οι γαμημενοι σε ξανανιωνουν ομως. Ετσι?
Ήρθα κύριε ΚΟΜΑΝΤΟ....Καληνυχτα κοριτσι. Δεν ηρθες τελικα σημερα (οπως ειπες) για να τα πουμε. :-* ;)