amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Γούστο και καπέλο του και δεν θα δώσει σε κανέναν λόγο για το τι αισθάνεται . Έτσι φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ ?
τι έχεις πάθει?ακόμα τρέχουν οι σωλήνες? !!μηπως ερωτεύθηκες και δεν το μας το λές? !!ποιος είναι ο τυχερός? !!μέχρι την άλλη τετάρτη μάλλον δεν το βλέπω...τα υπόλοιπα θα τα πούμε τότε...
Όσο για τον ΚΟΜΑΝΤΟ διάβασα την κριτική.. ε δεν είπε και κανένα ψέμα...μια χαρά κοπέλα είναι η Ντάρια.
Όχι μωρέ. τι έρωτες? Προβληματάκια και έφυγα εκτός Αθηνών..τι έχεις πάθει?ακόμα τρέχουν οι σωλήνες? !!μηπως ερωτεύθηκες και δεν το μας το λές? !!ποιος είναι ο τυχερός? !!
Και σταματηστε παρακαλω να με δινετε στεγνα! Η Νταρια μπορει να σας πει τι εγινε τελικα και ποιο ηταν το αποτελεσμα! Και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο που θα πει! Δεν της εκανα τιποτα στο τελος!με ναταλύ ίσως να είναι λάθος αλλα ο κομάντο πηγε στην ντάρια !πήγα και εγώ με ντάρια και συμφωνώ με τον κομάντο!εμφανισιακά είναι άγγελος και γλυκιά!
πάολα πότε δουλεύεις να περάσω?
Δεν πιστεύω να έχεις παιδί και να μην μας το έχεις πει ? και εγώ καλά αλλά έχω πήξει στην δουλειά γιαυτό και δεν έρχομαι να σε επισκεφτώ . Κάτσε να ξεμπλέξω και θα τα πούμε από κοντά σίγουρα .Κάτι οικογενειακά...όλα καλά τώρα...εσύ?
καλά να περάσεις και μην μας ξεχνάς!Όχι μωρέ. τι έρωτες? Προβληματάκια και έφυγα εκτός Αθηνών..
Δεν της εκανα τιποτα στο τελος!
και για σίτυ τούρ τι προτείνεις?έχεις και απο αυτές μια που την "αγαπάς" !!αγαπησιάρη κομάντοΚαι σταματηστε παρακαλω να με δινετε στεγνα! Η Νταρια μπορει να σας πει τι εγινε τελικα και ποιο ηταν το αποτελεσμα! Και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο που θα πει! Δεν της εκανα τιποτα στο τελος!
Όχι βέβαια...Τώρα που γύρισα θα μπαίνω πιο συχνά...καλά να περάσεις και μην μας ξεχνάς!
Εγώ είμαι μόνη μου ένα παιδί....τι παιδιά? όποτε θες μωρό μου έλα...Δεν πιστεύω να έχεις παιδί και να μην μας το έχεις πει ? και εγώ καλά αλλά έχω πήξει στην δουλειά γιαυτό και δεν έρχομαι να σε επισκεφτώ . Κάτσε να ξεμπλέξω και θα τα πούμε από κοντά σίγουρα .
και για σίτυ τούρ τι προτείνεις?έχεις και απο αυτές μια που την "αγαπάς" !!αγαπησιάρη κομάντο
Όχι βρε πλάκα κάνουν τα παιδιά...Σαν να βλέπω την ατμόσφαιρα λίγο με ένταση για να χαλαρώσουμε λίγο .
Μια διορθωση μονο. Δεν παω ποτε με Τσεχες!Αν νομιζεις τρισαθλιε υποκριτη ελλιοτ οτι θα καταστρεψεις αυτο το ειδηλειο εχω να σου πω δυο πραγματα:
1) η Παολα ετσι ζηλευει περισοτερο.
2) ο ΚΟΜΑΝΤΟ βγαινει λαδι, γιατι παρ οτι εχει πηδηξει την μιση τσεχια , παρ ολα αυτα θεωρει την Παολα αναντικαταστατη.
Μια διορθωση μονο. Δεν παω ποτε με Τσεχες την Δευτερα!