Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλησπέρα mike... :-* :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους ομορφες και ομορφους
καλησπέρα mike... :-* :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους ομορφες και ομορφους
Πω πω νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά....κομαντο αν ειναι να πας νωρις γιατι κατα τις 3,30 λεω να παω εγω και εχω ασχημες διαθεσεις θελω να παρω το αιμα μου πισω
Νωρις θα παω ρε συ. Σιγα μην περιμενω να μου την πεθανετε πρωτα και να παω. Εγω θα την πεθανω και εσεις θα παρετε οτι μεινει στο τελος.κομαντο αν ειναι να πας νωρις γιατι κατα τις 3,30 λεω να παω εγω και εχω ασχημες διαθεσεις θελω να παρω το αιμα μου πισω
με παρηγορεί ο Ρουβάς στην τηλεόραση...σε αφησαν μονη βρε ποαλιτσα μου που πηγαν ολοι , καλα ρε σεις δεν θα παω
Μα "αυτην" εχεις το ελευθερο απο μενα αγαπουλινι μου.Δεν ζηλευω καθολου. Μπορει να σε παρηγορησει οσο θελει.με παρηγορεί ο Ρουβάς στην τηλεόραση...
έλα δεν είναι σωστό... εγώ άλλον λατρεύω... τώρα απλά βλέπω κάποιον και είμαι περίεργη να τον δω στον καινούρια του ρόλο...οφ τόπικ είμαστε πάλι...Μα "αυτην" εχεις το ελευθερο απο μενα αγαπουλινι μου.Δεν ζηλευω καθολου. Μπορει να σε παηγορησει οσο θελει.
μαζεύω τις δυνάμεις μου Αρη μου για να αντεπεξέλθω...να προσεχεις την μεση σου αυριο Παολα... ;)
πολυ αγριες διαθεσεις βλεπω να εχουν τα παιδια
δεν ξέρω δεν μιλάω....ποιον καλή μου Πάολα ?
;)δεν ξέρω δεν μιλάω....
ναι σε θελω με πολλες δυναμης γιατι μαζι μου θαρθει και ο ΣΠΥΡΟΣμαζεύω τις δυνάμεις μου Αρη μου για να αντεπεξέλθω...
τον περιμένω πες του... ;) ;)ναι σε θελω με πολλες δυναμης γιατι μαζι μου θαρθει και ο ΣΠΥΡΟΣ
λες να εχουμε γεγονοτα αυριο?τον περιμένω πες του... ;) ;)
κράτα λόγια αγάπη μου γλυκιά .δεν ξέρω δεν μιλάω....
θα το παλέψουμε...αλλά αν συμβεί το πολυπόθητο θέλω επιβράβευση...λες να εχουμε γεγονοτα αυριο?
τα κρατάω μάτια μου...κράτα λόγια αγάπη μου γλυκιά .