Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ΝΑΙ αλλά με την καλή έννοια...Ε σου εσπασε την μεση προχτες μωρακι μου. Τι αλλο θελεις?
ΝΑΙ αλλά με την καλή έννοια...Ε σου εσπασε την μεση προχτες μωρακι μου. Τι αλλο θελεις?
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Θα ειμαι καλο παιδι.εσύ πρόσεξε μην σου ξανακόψω το ΜΟΥ.....
Οτι θελει το φιλαρακι μου. ;) ;) ;)ΚΟΜΑΝΤΟ ότι είπαμε χτες . Έτσι δεν είναι ? θα μου αφήσεις το πεδίο ελεύθερο . γιατί θα αρχίσω να λέω τα άβγαλτα σου
έτσι μπράβο γιατί δεν νομίζω να γλίτωνες την παντόφλα .Οτι θελει το φιλαρακι μου. ;) ;) ;)
για να εξηγούμαστε....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Θα ειμαι καλο παιδι.
μπράβο Πάολα σφίξε τα ζωνάρια του λίγο .για να εξηγούμαστε....
ΩΧ!!! Παντοφλα μου μυριζεται αυριο.για να εξηγούμαστε....
καλησπέρα κούκλε.... :-* :-* :-*Γεια σου κομαντο, amc_antony13 κι υπολοιπα παιδια...
Γεια σου ομορφη... :-*
έχεις μύτη εσύ....ΩΧ!!! Παντοφλα μου μυριζεται αυριο.
σε βλέπω να σε κυνηγάει σε όλο μαγαζί κακομοίρη μου .ΩΧ!!! Παντοφλα μου μυριζεται αυριο.
Που εισαι ρε συ δασκαλε και εχει αφρισει το κοριτσι που σε βλεπει in και δεν της μιλας?Γεια σου κομαντο, amc_anthony13 κι υπολοιπα παιδια...
Γεια σου ομορφη... :-*
ΩΧ Καταλαβα. Μαλλον να την κανω με ελαφρα και να μην ερθω αυριο?έχεις μύτη εσύ....
Ρώτα γι' αυτό που λέγαμε...ΩΧ Καταλαβα. Μαλλον να την κανω με ελαφρα και να μην ερθω αυριο?
Αυριο το πρωι αγαπουλα μου θα ξερω και θα σου πω οταν ερθω. ;) ;) ;)Ρώτα γι' αυτό που λέγαμε...
οκ μωρό μου.....Αυριο το πρωι αγαπουλα μου θα ξερω και θα σου πω οταν ερθω. ;) ;) ;)