Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα παρεξηγηθεί...μην λέμε πολλά...θα τρέχω πάλι να τον ψάχνω στα άλλα θρεντ....δεν είναι αυτό αγάπη μου πάολα αλλά τα θέλει όλα δικά του δεν είναι το καμάκι .
θα παρεξηγηθεί...μην λέμε πολλά...θα τρέχω πάλι να τον ψάχνω στα άλλα θρεντ....δεν είναι αυτό αγάπη μου πάολα αλλά τα θέλει όλα δικά του δεν είναι το καμάκι .
100 η αλεπου 110 τα αλεπουδακια.Καλα προεδρε. Ολα καλα. Και ξερεις και κατι? Το Παολακι βαζει κατω ολα τα ct ανα την ηφηλιο να ξερεις.
ευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....Το μονο υπερ που βρησκω πια στα ct ειναι οτι δεν χτυπαει το κουδουνι οσο εισαι μαζι τους στο δωματιο. Τιποτε αλλο προεδρε.
φιλάκια... :-* :-* :-* :-*Εφυγα τα λεμε .
Να εισαστε ολοι καλα .
Πωπω νταβανοπροκα που ηταν αυτη αγαπουλα μου!!! Παντως καποιες ελληνικες λεξεις τις πεταει ξερεις.ευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....
μπορει ομως να εχει διερμηνεαευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....
ε καλά καλησπέρα καληνύχτα μαθαίνουν όλοι να τα λένε....Πωπω νταβανοπροκα που ηταν αυτη αγαπουλα μου!!! Παντως καποιες ελληνικες λεξεις τις πεταει ξερεις.
Ωχχχχ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ την πάτησες.... Καλησπέρα Αρούλη μου.... :-* :-* :-*μπορει ομως να εχει διερμηνεα
καλησπερα Παολα...γεια και στην παρεα
"κούκλο" τον λέω.... ναι το πρόσεξα...δεν με χαιρέτησε ακόμα....Ο "ωραιος" σου αγαπουλα μου ειναι in αλλα δεν ειδαμε ακομα την καλησπερα του. ;) ;) ;)
Που εισαι ρε συ φιλαρακι? Καλησπερα.μπορει ομως να εχει διερμηνεα
καλησπερα Παολα...γεια και στην παρεα
Για τα παραπανω θα βαλω κι εγω ενα χερακι αγαπουλα μου.ε καλά καλησπέρα καληνύχτα μαθαίνουν όλοι να τα λένε....
εσύ πρόσεξε μην σου ξανακόψω το ΜΟΥ.....Για τα παραπανω θα βαλω κι εγω ενα χερακι αγαπουλα μου.
Ε σου εσπασε την μεση προχτες μωρακι μου. Τι αλλο θελεις?"κούκλο" τον λέω.... ναι το πρόσεξα...δεν με χαιρέτησε ακόμα....