Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα παρεξηγηθεί...μην λέμε πολλά...θα τρέχω πάλι να τον ψάχνω στα άλλα θρεντ....δεν είναι αυτό αγάπη μου πάολα αλλά τα θέλει όλα δικά του δεν είναι το καμάκι .
θα παρεξηγηθεί...μην λέμε πολλά...θα τρέχω πάλι να τον ψάχνω στα άλλα θρεντ....δεν είναι αυτό αγάπη μου πάολα αλλά τα θέλει όλα δικά του δεν είναι το καμάκι .
100 η αλεπου 110 τα αλεπουδακια.Καλα προεδρε. Ολα καλα. Και ξερεις και κατι? Το Παολακι βαζει κατω ολα τα ct ανα την ηφηλιο να ξερεις.![]()
![]()
![]()
ευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....Το μονο υπερ που βρησκω πια στα ct ειναι οτι δεν χτυπαει το κουδουνι οσο εισαι μαζι τους στο δωματιο. Τιποτε αλλο προεδρε.![]()
![]()
![]()
φιλάκια... :-* :-* :-* :-*Εφυγα τα λεμε .
Να εισαστε ολοι καλα .![]()
![]()
![]()
Πωπω νταβανοπροκα που ηταν αυτη αγαπουλα μου!!! Παντως καποιες ελληνικες λεξεις τις πεταει ξερεις.ευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει ομως να εχει διερμηνεαευτυχώς που η Sabrina δεν διαβάζει ελληνικά....![]()
![]()
![]()
![]()
ε καλά καλησπέρα καληνύχτα μαθαίνουν όλοι να τα λένε....Πωπω νταβανοπροκα που ηταν αυτη αγαπουλα μου!!! Παντως καποιες ελληνικες λεξεις τις πεταει ξερεις.![]()
![]()
![]()
Ωχχχχ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ την πάτησες....μπορει ομως να εχει διερμηνεα![]()
![]()
καλησπερα Παολα...γεια και στην παρεα![]()
"κούκλο" τον λέω....Ο "ωραιος" σου αγαπουλα μου ειναι in αλλα δεν ειδαμε ακομα την καλησπερα του. ;) ;) ;)
Που εισαι ρε συ φιλαρακι? Καλησπερα.μπορει ομως να εχει διερμηνεα![]()
![]()
καλησπερα Παολα...γεια και στην παρεα![]()
Για τα παραπανω θα βαλω κι εγω ενα χερακι αγαπουλα μου.ε καλά καλησπέρα καληνύχτα μαθαίνουν όλοι να τα λένε....![]()
![]()
![]()
εσύ πρόσεξε μην σου ξανακόψω το ΜΟΥ.....Για τα παραπανω θα βαλω κι εγω ενα χερακι αγαπουλα μου.![]()
![]()
![]()
Ε σου εσπασε την μεση προχτες μωρακι μου. Τι αλλο θελεις?"κούκλο" τον λέω....ναι το πρόσεξα...δεν με χαιρέτησε ακόμα....
![]()