Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
γλυκό μου μωράκι... :-* :-* :-*Πολλή καλησπέρα έπεσε...!!!
γλυκό μου μωράκι... :-* :-* :-*Πολλή καλησπέρα έπεσε...!!!
Μεγαλωσε.Τι κάνεις μικρό μου πόνυ????????
Για μένα είναι πάντα το μικρό μου πόνυ....αδυναμίες βλέπεις ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥΜεγαλωσε.
μην βλέπεις που δεν μιλάω .Μεγαλωσε.
Το βλεπω χαρα μου και η ζηλια μου φουντωνει.Για μένα είναι πάντα το μικρό μου πόνυ....αδυναμίες βλέπεις ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ
και εγώ καλά είμαι φίλε .Μια χαρα φιλε Αντωνη...
Φανταζομαι και συ να εισαι καλα...
μην βλέπεις που δεν μιλάω .
Τον Αντωνάκη? ζηλεύεις? καλά κάνεις....Το βλεπω χαρα μου και η ζηλια μου φουντωνει.
πάολα έχει να σου πει κάτι ο κομάντο έτσι δεν είναι φίλε μου ?
Κρυβε λογια εσυ.
Αντωνακι δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα το κοριτσι απο δω παει να μας βαλει να τσακωθουμε.Τον Αντωνάκη? ζηλεύεις? καλά κάνεις....
Τι ρε συ φιλαρακι? ΟΧΙ εδω. Με πμ. ;) ;) ;)πάολα έχει να σου πει κάτι ο κομάντο έτσι δεν είναι φίλε μου ?
όχι ΚΟΜΑΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ εγω???????Αντωνακι δεν ξερω αν το καταλαβαινεις αλλα το κοριτσι απο δω παει να μας βαλει να τσακωθουμε.
Εσυ Οσια ΜΟΥ. Εσυ. Βλεπεις καμμια αλλη?όχι ΚΟΜΑΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ εγω???????
Πω πω εγώ λέω ότι είμαστε φιλαράκια και απλά πειραζόμαστε...Εσυ Οσια ΜΟΥ. Εσυ. Βλεπεις καμμια αλλη?
Αυτο θα μας φαει στο τελος μωρακι μου.Πω πω εγώ λέω ότι είμαστε φιλαράκια και απλά πειραζόμαστε...
Γιατί μωρό μου το λες αυτό?Αυτο θα μας φαει στο τελος μωρακι μου.
Το οτι γιναμε φιλαρακια στο τελος αγαπη μου. ;) ;) ;)Γιατί μωρό μου το λες αυτό?
Το οτι γιναμε φιλαρακια στο τελος αγαπη μου. ;) ;) ;)
Τι ελεγα ρε φιλαρακι? Τι απο ολα? Εχω πει πολλα μαζι σου.ΚΟΜΑΝΤΟ δεν θα τα πάμε καλά άλλα πράγματα έλεγες . το θυμάσαι ?