Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.184
- Πόντοι
- 12.056
ξέρεις ότι ποτέ εγώ... κοίτα μέσα .
Eγω παντως δεν εχω κανει τιπουτις..
ξέρεις ότι ποτέ εγώ... κοίτα μέσα .
Καλησπερα Σαμανθουλα. Με εδωσες στεγνα βλεπω. Εγω εναν καφε ηπια μονο ο κακομοιρης. Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?ΚΟΜΑΝΤΟ μου αν θες στειλε πμ... αν είναι να εκτεθεί κάποιος άστο...
τι κάνεις αγόρι μου? καλωσόρισες....
Καλησπερα Σαμανθουλα. Με εδωσες στεγνα βλεπω. Εγω εναν καφε ηπια μονο ο κακομοιρης.
ναι καφέ το λένε τώρα....Καλησπερα Σαμανθουλα. Με εδωσες στεγνα βλεπω. Εγω εναν καφε ηπια μονο ο κακομοιρης.
το σύμπαν? για να δούμε τι θα κάνει πάλι....καλα ειμαι κουκλι μου.
περιμενω το συμπαν να παρει αποφαση...
τι θα γινει αραγε ?
συγνώμη πάολα αλλά μπορώ και εγώ να το διαβεβαιώσω αυτό ασχέτως άμα κάνω πλάκα .ναι καφέ το λένε τώρα....
Αυτά είναι τα στούντιο αν δεν έχετε όρεξη για κοκό προσφέρουν καφέ...συγνώμη πάολα αλλά μπορώ και εγώ να το διαβεβαιώσω αυτό ασχέτως άμα κάνω πλάκα .
Καφε μονο αγαπη μου και μαλιστα φραπε μετριο. Ετσι τον πεινω παντα. Και αυριο ετσι θα τον πιω.ναι καφέ το λένε τώρα....
πάολα τι να σου πω πως και εγώ ήμουν μπροστά ?Αυτά είναι τα στούντιο αν δεν έχετε όρεξη για κοκό προσφέρουν καφέ...
Αυτά είναι τα στούντιο αν δεν έχετε όρεξη για κοκό προσφέρουν καφέ...
κατάλαβα...κάτι μου είπε η Αννα σήμερα που την ρώτησα...Καφε μονο αγαπη μου και μαλιστα φραπε μετριο. Ετσι τον πεινω παντα. Και αυριο ετσι θα τον πιω.
καλά περνάτε εκεί ε????/πάολα τι να σου πω πως και εγώ ήμουν μπροστά ?
Η Αννα? Ποια Αννα? Η Αννουλα ειναι στο 55.κατάλαβα...κάτι μου είπε η Αννα σήμερα που την ρώτησα...
καλά περνάτε εκεί ε????/
ε ναι για όταν είχες πάει εκεί μωρό μου...Η Αννα? Ποια Αννα? Η Αννουλα ειναι στο 55.
Την Παρασκευη λες που ελειπες και πηγε να μου δωσει την καινουργια? Ατυχησε ομως. ;) ;) ;)ε ναι για όταν είχες πάει εκεί μωρό μου...
ναι για τότε....Την Παρασκευη λες που ελειπες και πηγε να μου δωσει την καινουργια? Ατυχησε ομως. ;) ;) ;)
Ειχα πει οτι εκει μεσα δεν θα πηγαινα ποτε με αλλη εκτος απο σενα αλλα δεν το κρατησα. Τελικα πηγα.ναι για τότε....