amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τα χθεσινά . ;)Τι ελεγα ρε φιλαρακι? Τι απο ολα? Εχω πει πολλα μαζι σου.
τα χθεσινά . ;)Τι ελεγα ρε φιλαρακι? Τι απο ολα? Εχω πει πολλα μαζι σου.
Για γελια ειναι μωρακι μου? Δεν νομιζω.
Θες απαντηση εδω η με πμ φιλαρακι μου για να μην γινω ρομπα?τα χθεσινά . ;)
εσύ που θέλεις εγώ δεν έχω πρόβλημα και στο είπα και χθες για κάποια πράγματα .Θες απαντηση εδω η με πμ φιλαρακι μου για να μην γινω ρομπα?
δεν πήγες πουθενά να κάνεις αλητείες ΚΟΜΑΝΤΟ σήμερα?Για γελια ειναι μωρακι μου? Δεν νομιζω.
Εδω το λοιπον και οτι ειναι να γινει ας γινει. ;) ;) ;)εσύ που θέλεις εγώ δεν έχω πρόβλημα και στο είπα και χθες για κάποια πράγματα .
Παει και το "ΜΟΥ". Πηγα? Εσενα τι σου ειπαν μωρακι μου?δεν πήγες πουθενά να κάνεις αλητείες ΚΟΜΑΝΤΟ σήμερα?
για τράβα ένα ένα να τα μάθουν όλοι ?Εδω το λοιπον και οτι ειναι να γινει ας γινει. ;) ;) ;)
Απ' οτι θυμαμαι ηπια εναν καφε καπου. Αλλα μονο καφε. Τιποτε αλλο. Ετσι δεν ειναι αγαπη μου? ;) ;) ;)Παει και το "ΜΟΥ". Πηγα? Εσενα τι σου ειπαν μωρακι μου?
Δεν ξέρω εσύ να μου πεις...Παει και το "ΜΟΥ". Πηγα? Εσενα τι σου ειπαν μωρακι μου?
altec-άκο μου!!!!!!!!!Hρθα και εγωωωωωωωω..
Καλησπερα σε ολους και φιλια στην Παολα :-* :-*
Μηπως πρεπει καποιοι να μην το μαθουν φιλαρακι? Και δεν εννοω την παρεα εδω στο thread αλλα αλλοι που δεν κανει γιατι θα εκτεθουμε?για τράβα ένα ένα να τα μάθουν όλοι ?
Σου ειπα ηδη μωρακι μου. ;) ;) ;)Δεν ξέρω εσύ να μου πεις...
ξέρεις ότι ποτέ εγώ... κοίτα μέσα .Μηπως πρεπει καποιοι να μην το μαθουν φιλαρακι? Και δεν εννοω την παρεα εδω στο thread αλλα αλλοι που δεν κανει γιατι θα εκτεθουμε?
ΚΟΜΑΝΤΟ μου αν θες στειλε πμ... αν είναι να εκτεθεί κάποιος άστο...Μηπως πρεπει καποιοι να μην το μαθουν φιλαρακι? Και δεν εννοω την παρεα εδω στο thread αλλα αλλοι που δεν κανει γιατι θα εκτεθουμε?
τι κάνεις αγόρι μου? καλωσόρισες....και για οσους δεν καταλαβαν...
μεγαλη υποθεση το συμπαν...