amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ε !!! καλά δεν είπα να μπλοκάρουμε και το site .βρε όσα χωράει η σελίδα...
ε !!! καλά δεν είπα να μπλοκάρουμε και το site .βρε όσα χωράει η σελίδα...
Για να σε δούμε...είμαι Θα είμαι πιστός στο ραντεβού μου αύριο
είδες ΚΟΜΑΝΤΟ? εσάς σκέφτεται πρώτα το αγοράκι μου...Οτι περισσεψει απο τους αλλους..
δύσκολοι καιροί... τα χρηματιστήρια έπεσαν ...λίγο κράτει δεν βλάπτει ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥΔωσε, δωσε κι αλλα. Στις τσιγγουνιες το ερηξες μωρακι μου?
είδες ΚΟΜΑΝΤΟ (μου?)? εσάς σκέφτεται πρώτα το αγοράκι μου(ΜΟΥ)...είδες ΚΟΜΑΝΤΟ? εσάς σκέφτεται πρώτα το αγοράκι μου...
γεια ρε κομάντο φιλάρα γ'αυτό σε πάω ρε συ . ;)είδες ΚΟΜΑΝΤΟ (μου?)? εσάς σκέφτεται πρώτα το αγοράκι μου(ΜΟΥ)...
καταχωρήθηκε....είδες ΚΟΜΑΝΤΟ (μου?)? εσάς σκέφτεται πρώτα το αγοράκι μου(ΜΟΥ)...
Θα με δείτεΓια να σε δούμε...
Ειπαμε ζωουλα μου οταν το βαζεις θεωρηται δεδομενο και δεν σχολιαζεται. Οταν δεν το βαζεις ειναι για σχολιασμο.όχι εγώ λέω πως προσέχεις μόνο όταν δεν τα βάζω...όταν τα βάζω τα ΜΟΥ δεν τα σχολιάζεις
Vrikolakas πολύ άγριος φαίνεσαι στα avatars... θα αρχίσω να σε φοβάμαι...Θα με δείτε
Ειπαμε ζωουλα μου οταν το βαζεις θεωρηται δεδομενο και δεν σχολιαζεται. Οταν δεν το βαζεις ειναι για σχολιασμο.
Κάνω και γω τα 'δρακουλιάρικά' μουμ'αρέσει που το διευκρίνισες 2 φορές...
Για σου και σενα φιλαρακι ΜΟΥ καλο. Και εγω σε παω.γεια ρε κομάντο φιλάρα γ'αυτό σε πάω ρε συ . ;)
ναι γι' αυτό λέω θα αρχίσω να σε φοβάμαι ...η δεύτερη φορά σαν απειλή μου φάνηκε...Κάνω και γω τα 'δρακουλιάρικά' μου
;) ;)Για σου και σενα φιλαρακι ΜΟΥ καλο. Και εγω σε παω.
και γενικά πηγαινόμαστε σ'αυτό το σάιτ...γι' αυτό το γουστάρω...Για σου και σενα φιλαρακι ΜΟΥ καλο. Και εγω σε παω.
ΠΑΝΤΑ altec-άκο μου...Ο Αltec ειναι εκτος ανταγωνισμου...τα εχουμε πει αυτα...
Remember always the golden rule.. ;) ;)