ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Το ξαναεννοσαν μαλλον αλλα αλλιως.ευτυχώς Ακάκιε γιατί ο μόνος πρόεδρος είναι ο kokolongos...
Το ξαναεννοσαν μαλλον αλλα αλλιως.ευτυχώς Ακάκιε γιατί ο μόνος πρόεδρος είναι ο kokolongos...
Πεστα χρυσοστομε.΄΄μου΄΄
με μικρα γραμματα δεν λεει.
πουσαι ρε παλιοφιλεΤι θα γινει με αυτο το "μου" τελικα ζωη ΜΟΥ?
Εκτωρακοοοοοο!!! Μου ελειψες ρε συ. Που ησουν σημερα το πρωι?πουσαι ρε παλιοφιλε
ευτυχώς Ακάκιε γιατί ο μόνος πρόεδρος είναι ο kokolongos...
εστειλα πμ στον λαλακ ρε,ολη την νυχτα χτες δουλευα-πραγματικα-οχι μαμησι....την επομενη κυριακη ομως θαρθω και εσεις μου λειψατεΕκτωρακοοοοοο!!! Μου ελειψες ρε συ. Που ησουν σημερα το πρωι?
Αντε να μαζευτουμε παλι ρε συ γιατι σημερα ημασταν μονο οι δυο μας. Παολακι ΜΟΥ εισαι εδω η την εκανες και εσυ με ελαφρα?εστειλα πμ στον λαλακ ρε,ολη την νυχτα χτες δουλευα-πραγματικα-οχι μαμησι....την επομενη κυριακη ομως θαρθω και εσεις μου λειψατε
ναι αλλά το θρεντ που άνοιξε ο koko είναι που ξέρουν όλοι...οπότε... εγώ ευχαριστώ το παιδί που το άνοιξε αλλά ο Πρόεδρος μίλησε για μένα πρώτος από το παλιό φόρουμ ακόμη...Το ΄΄Γιατί Πάολα...΄΄
ηταν πιο παθιαρικο.
Δυο ποσταρισματα ειχε κανει ολα κι ολα ο αλλος το ενα για την παρτη σου.
Όχι ακόμα μωρό μου...Αντε να μαζευτουμε παλι ρε συ γιατι σημερα ημασταν μονο οι δυο μας. Παολακι ΜΟΥ εισαι εδω η την εκανες και εσυ με ελαφρα?
κι εσύ αντιπρόεδρος.... μία καρδούλα εσύ...ο koko τις πολλές....Πρόεδρος στο thread της κοριτσάρας μας είναι o αγαπητός σε όλους μας kokolongos.
ΤΕΛΟΣ!
Και εγω διευθυνων συμβουλος φιλε vrikolaka.Πρόεδρος στο thread της κοριτσάρας μας είναι o αγαπητός σε όλους μας kokolongos.
ΤΕΛΟΣ!
Δεν ξέρω mike... όπως νομίζεις... αλλά σου έχω πει τι ισχύει συνήθως την πρώτη μέρα...παολιτσα βλεπω απο αυριο στον αγωνα παλι σκεφτομε να σουρθω αλλα απο την αλλη λεω μηπως γινετε και χαμος το σκεφτομε εσυ τι λες ?????
σε αφηνω με την αγαπη σου την παολα...μονο αυτην σκεφτεσαι φιλαρακι αποτι θυμαμαι...απο τους διαλογους μαςΑντε να μαζευτουμε παλι ρε συ γιατι σημερα ημασταν μονο οι δυο μας. Παολακι ΜΟΥ εισαι εδω η την εκανες και εσυ με ελαφρα?
γειά σου ektorasσε αφηνω με την αγαπη σου την παολα...μονο αυτην σκεφτεσαι φιλαρακι αποτι θυμαμαι...απο τους διαλογους μας
Οχι ΑΚΟΜΑ? Αρα σκεφτεσαι να την κανεις δηλαδη αγαπουλα μου?Όχι ακόμα μωρό μου...
Ε αργότερα...για να δουλέψω κιόλας αύριοΟχι ΑΚΟΜΑ? Αρα σκεφτεσαι να την κανεις δηλαδη αγαπουλα μου?
Και εγω οπως παντα καμμια.κι εσύ αντιπρόεδρος.... μία καρδούλα εσύ...ο koko τις πολλές....
Τένκιου τένκιου.κι εσύ αντιπρόεδρος.... μία καρδούλα εσύ...ο koko τις πολλές....