amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ποιος εγώ?????????
ποιος εγώ?????????
όχι όταν μιλάω σε 3ο πρόσωπο δεν μπορώ μωρό μου...καλά βρε τόσα μου και δεν τα αναφέρεις..μόλις δεν το γράψω αμέσως...Και δευτερη στο καπακι και χωρις "ΜΟΥ".
ποιος μωρό μου? όχι σε πειράζω....καλά τώρα μας τι λες συνεχώς τι έπαθες μου λες ?
όχι κάτι έχεις εσύ . τι έγινε ?ποιος μωρό μου? όχι σε πειράζω....
βασικά είμαι καλά σήμερα γιατί αρχίζω δουλειά...έχω τα κέφια μου... μούχλιασα στο σπίτι...όχι κάτι έχεις εσύ . τι έγινε ?
Ε τοτε φαινεται αστερι μου. Οταν το λες ειναι δεδομενο και δεν φαινεται.όχι όταν μιλάω σε 3ο πρόσωπο δεν μπορώ μωρό μου...καλά βρε τόσα μου και δεν τα αναφέρεις..μόλις δεν το γράψω αμέσως...
βασικά είμαι καλά σήμερα γιατί αρχίζω δουλειά...έχω τα κέφια μου... μούχλιασα στο σπίτι...
Δούλεψε και καμιά φορά στη 2η βάρδια κοριτσάρα μου! Ωραία είναι!Ακάκιε ήταν για την άλλη Πάολα...άλλωστε ο Πρόεδρος το διευκρίνισε ότι είναι φυσικά...
όχι κάτι έχεις σε καταλαβαίνω οπωσδήποτε .βασικά είμαι καλά σήμερα γιατί αρχίζω δουλειά...έχω τα κέφια μου... μούχλιασα στο σπίτι...
To μόνο που με απασχολεί είναι αυτό που ξέρεις...όχι κάτι έχεις σε καταλαβαίνω οπωσδήποτε .
Γλυκέ μου τις Πέμπτες στο Paradise 5-11...Δούλεψε και καμιά φορά στη 2η βάρδια κοριτσάρα μου! Ωραία είναι!
Κάντο και για τους άτυχους όπως εμένα! 5-11 6 ωρίτσες και θα κάνεις πολούς απο εμάς χαρούμενους, κι ευτυχισμένους!!!
Φιλιά φιλιά φιλιά!
αλλαγμένη είσαι από την άλλη φορά που μπήκες .To μόνο που με απασχολεί είναι αυτό που ξέρεις...
Δηλαδή?αλλαγμένη είσαι από την άλλη φορά που μπήκες .
μπορεί να είναι και το άγχος για αύριο πόνυ μου...αλλαγμένη είσαι από την άλλη φορά που μπήκες .
θα σου πω μια άλλη μέρα ;) .Δηλαδή?
ποιά προίκα? αν θέλετε...εμένα το αγοράκι μου μου τον ζητάνε επί πληρωμής κιόλας...είναι σπάνιο στο είδος του....προίκα τα κορίτσια φέρνουν...Ελα εδω συμπεθερα τοτε για να κανονησουμε τα πρεικια.
Τετοιο κοριτσι αν δεν δωσεις δεν θα παρεις. Και ειχαμε και την πρωτη "αδιαθεσια" προχτες. Θα βρουμε και αλλου γαμπρους.ποιά προίκα? αν θέλετε...εμένα το αγοράκι μου μου τον ζητάνε επί πληρωμής κιόλας...είναι σπάνιο στο είδος του....προίκα τα κορίτσια φέρνουν...
γαμπρούς θα βρείτε...το θέμα είναι πως το δικό μου είναι σπάνιο για την ράτσα του...ειλικρινά σου μιλάω...Τετοιο κοριτσι αν δεν δωσεις δεν θα παρεις. Και ειχαμε και την πρωτη "αδιαθεσια" προχτες. Θα βρουμε και αλλου γαμπρους.