ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τι λιγο τι πολυ. Το ιδιο ειναι.Λίγο...οχι πολύ...
Τι λιγο τι πολυ. Το ιδιο ειναι.Λίγο...οχι πολύ...
Καλησπέρα Αρούλη μου....Kαλησπερα Παολα και στα υπολοιπα παιδια,και στον Κομαντο
Παλι τσοντα ειχε στην τιβι
καλησπέρα στο μικρό μου πόνυ...Παολάκι καλησπέρα μωρό μου .
:-* :-* :-* . τι κάνεις αγαπούλα μου όλα καλά ?καλησπέρα στο μικρό μου πόνυ...
ναι μωράκι μου όλα καλά τελικά...:-* :-* :-* . τι κάνεις αγαπούλα μου όλα καλά ?
ώχ μωρό μου μόλις την άλλαξα....Παόλα καλησπέρα αυτήν την φωτογραφία κράτα,πολύ γαμάτη!!!
καλησπέρα πρόεδρε... κι εγώ χάρηκα πολύ που θα σε δώ μετά από τόσο καιρό...εχω μια απορια ρε παιδια.
ποιος αντμιν ή μοντ 9 και κατι μηνες αφου ανοιξα το παρον θρεντ για την κουκλαρα μας με 6200+ ποστ και 84000+ εμφανισεις μεχρι τωρα,θεωρησε οτι επρεπε να το συγχωνευσει με ενα που ειχε ανοιξει με τον τιτλο "γιατι παολα" με 5-6 ποστ.
επαψα κιολας να θεωρουμε πλεον και ο πατερας του παροντος θρεντ που εκανε τοσο γνωστη την θεα και την γνωρισε σε τοσους συναγωνιστες.
θα σκισω τα μπουρδελοπτυχια μου τι ηταν αυτο που με βρηκε τον καημενο
εχω κεφια
μετα απο 9 μηνες θα δω και εγω ξανα την παολα
καλησπέρα πρόεδρε... κι εγώ χάρηκα πολύ που θα σε δώ μετά από τόσο καιρό...
Δεν υπαρχει περίπτωση όποιος τολμήσει...ποιος προεδρος?
με αποκαθηλωσαν.
Δεν υπαρχει περίπτωση όποιος τολμήσει...
Τελοσπάντων και αυτή καλή είναι,απλά η άλλη ήταν top!!!ώχ μωρό μου μόλις την άλλαξα....
μου φάνηκε μικρή.... τι κάνεις μωρό μου....? :-* :-*Τελοσπάντων και αυτή καλή είναι,απλά η άλλη ήταν top!!!
καλά γιατί δεν το έβαλαν τελικές σελίδες? νομίζω είναι το τρίτο θρεντ αυτό...και ομως
πατερας του θρεντ ειναι τωρα καποιος superap.
και ομως
πατερας του θρεντ ειναι τωρα καποιος superap.
αυτό λέω κι εγώ να μην υπάρχει άλλος .... μονο ο γνήσιος πρόεδρος....Να επελθει δικαιοσυνη εδω και τωρα...
Ανεπιτρεπτον