Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλά είμαι γυναικάρα μου.... ανυπομονώ να αρχίσω...ΚΑΛησπερα Παολιτα κουκλιτσα μου, :-* :-* :-*
τι κανις????????????
καλά είμαι γυναικάρα μου.... ανυπομονώ να αρχίσω...ΚΑΛησπερα Παολιτα κουκλιτσα μου, :-* :-* :-*
τι κανις????????????
Και εγω μαζι σου προεδρε. Να δωθουν εξηγησεις εδω και τωρα.εχω μια απορια ρε παιδια.
ποιος αντμιν ή μοντ 9 και κατι μηνες αφου ανοιξα το παρον θρεντ για την κουκλαρα μας με 6200+ ποστ και 84000+ εμφανισεις μεχρι τωρα,θεωρησε οτι επρεπε να το συγχωνευσει με ενα που ειχε ανοιξει με τον τιτλο "γιατι παολα" με 5-6 ποστ.
επαψα κιολας να θεωρουμε πλεον και ο πατερας του παροντος θρεντ που εκανε τοσο γνωστη την θεα και την γνωρισε σε τοσους συναγωνιστες.
θα σκισω τα μπουρδελοπτυχια μου τι ηταν αυτο που με βρηκε τον καημενο
εχω κεφια
μετα απο 9 μηνες θα δω και εγω ξανα την παολα
Ακάκιε ήταν για την άλλη Πάολα...άλλωστε ο Πρόεδρος το διευκρίνισε ότι είναι φυσικά...Καιτο καλυτερο ειναι οτι ο Κοκο, σ΄αυτες τις σελιδες υποστηριζει πως τα βυζια της παολας ειναι πλαστικα.
Μήπως την μπερδεύεις με την Πάολα του 36 φίλε kokolongos;
γειά σου κούκλε μου....Γεια σου ομορφη..
Χαιρετω και τη υπολοιπη παρεα
γεια σου φίλε λαλακ τι κάνεις ?Γεια σου ομορφη..
Χαιρετω και τη υπολοιπη παρεα
και εδώ ο Πρόεδρος διευκρινίζει το θεματάκι με τα βυζάκια μου...καποια στιγμη στο παρελθον ειχα αναφερει οτι η Παολα εχει σιλικονατο στηθος.
Μετα και την τελευταια μου επισκεψη,σε λιγο κριτικη στον καταλογο,πρεπει να διορθωσω αυτο το λαθος μου και να τονισω οτι οι βυζαρες του κοριτσιου ειναι 100% φυσικο θαυμα της μητερας φυσης.
τι έγινε ρε φιλαράκι μου γιατί έτσι δεν τα είπαμε .Εγω ξερω οτι με αφησες μονο μου τοσες μερες και πατοσαμε στα διδυμα μωρακι μου. Παει η βουλη που ονειρευοσονα.
γεια σου φίλε λαλακ τι κάνεις ?
όχι μωρό μου εσύ... αν το αποφασίσουμε .... θα τους κερδίσουμε όλους...πάντως εσύ παραπονέθηκες που σε έβαλαν μαζί μου...Εγω ξερω οτι με αφησες μονο μου τοσες μερες και πατοσαμε στα διδυμα μωρακι μου. Παει η βουλη που ονειρευοσονα.
κατσε κούκλε μου ο ΚΟΜΑΝΤΟ ακόμη δεν έχει αποφασίσει πια θελει...έχει και καρδιά με χωρητικότητα...Μια χαρα φιλε μου εδω χαζευουμε τους ερωτες..
γεια σου ρε λαλάκ ερωτιάρη .Μια χαρα φιλε μου εδω χαζευουμε τους ερωτες..
ο lalak ερωτιάρης? τι λες?γεια σου ρε λαλάκ ερωτιάρη .
ξέρω τι σου λέω .ο lalak ερωτιάρης? τι λες?
Πωπω ταβανοπροκα 45αρα!!!όχι μωρό μου εσύ... αν το αποφασίσουμε .... θα τους κερδίσουμε όλους...πάντως εσύ παραπονέθηκες που σε έβαλαν μαζί μου...
πάντως έχω την ίδια απορία με τον Πρόεδρο γιατί συγχωνεύτηκε έτσι το thread μου?ξέρω τι σου λέω .
ποιος εγώ?????????Πωπω ταβανοπροκα 45αρα!!!
Και δευτερη στο καπακι και χωρις "ΜΟΥ".κατσε κούκλε μου ο ΚΟΜΑΝΤΟ ακόμη δεν έχει αποφασίσει πια θελει...έχει και καρδιά με χωρητικότητα...