γέλα γέρο σε λίγο θα σου φέρω και τα υπογλώσσια για το πάρκισον σου .
Κι αν είμαι γέρος πετεινός
γερά ‘ναι τα κότσανά μου
Κι απού το νέο πιο καλά
την κάνω τη δουλειά μου
γέλα γέρο σε λίγο θα σου φέρω και τα υπογλώσσια για το πάρκισον σου .
Λαλακ γαμω τα αβαταρ ρε συ.κομαντο η τελευταια ατακα δικια σου ρε!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
θα σε βάλω στο τοίχο και θα σε γαμάω μέχρι να πεθάνεις γέρο .Ναι εχει δικιο ο φιλος. Αντωνακι μου που εισαι? Ελα στον παπου να σε βαλει στα γονατα του.
Και η Παολα φταιει .
το ξεμυαλισε το βρεφος.
Κι αν είμαι γέρος πετεινός
γερά ‘ναι τα κότσανά μου
Κι απού το νέο πιο καλά
την κάνω τη δουλειά μου
Και τι φταιει η Παολα ρε συ? Του ειπε να την κανει να μην μπορει να κατσει σε καρεκλα μηπως?Και η Παολα φταιει .
το ξεμυαλισε το βρεφος.
Και τι φταιει η Παολα ρε συ? Του ειπε να την κανει να μην μπορει να κατσει σε καρεκλα μηπως?
Σου αρεσει το καρεκλατο Αντωνακι? Οτι θελει το παληκαρι. Και θα εχω και Το Παολακι να κοιταει για να παρει το αιμα της πισω.. μέχρι και καρεκλάτο κάναμε .
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε κλάψεεεεεεεεεεε μέχρι και στο τοίχο την έστησα .Σου αρεσει το καρεκλατο Αντωνακι? Οτι θελει το παληκαρι. Και θα εχω και Το Παολακι να κοιταει για να παρει το αιμα της πισω.
Και τι φταιει η Παολα ρε συ? Του ειπε να την κανει να μην μπορει να κατσει σε καρεκλα μηπως?
. την άλλη φορά θα δώσω ποιο πολλά .Η μονη λυση ειναι να ενημερωθει η υπηρεσια, η Αννα.
Μονο ετσι θα αποφυγει το μαγαζι τις ζημιες.
Την επομενη φορα που θα εμφανιστει ο Αντωνιο στη Βριλησσου θα του δωσει ενα πενηνταρικο και θα τον διωξει.
Μην τολμησεις να τα σβησεις αυτα. Αστα να τα δει οταν θα μπει και θα αφησω εκεινη να στο πει το μηστυκο την αλλη φορα που θα πας.κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε κλάψεεεεεεεεεεε μέχρι και στο τοίχο την έστησα .
νομίζεις μπάρμπα . . τράβα να πάρεις το ιπνοστεντον σου .Μην τολμησεις να τα σβησεις αυτα. Αστα να τα δει οταν θα μπει και θα αφησω εκεινη να στο πει το μηστυκο την αλλη φορα που θα πας.
Θα ενημερωθει η ιδια μολις μπει και τα δει. Μην φοβασαι. Θα του το πει την επομενη φορα που θα παει το μυστικο του Αντωνακι. Εγω μαλακας ειμαι που δεν λεω τετοια?Η μονη λυση ειναι να ενημερωθει η υπηρεσια, η Αννα.
Μονο ετσι θα αποφυγει το μαγαζι τις ζημιες.
Την επομενη φορα που θα εμφανιστει ο Αντωνιο στη Βριλησσου θα του δωσει ενα πενηνταρικο και θα τον διωξει.
με περικεφαλαία . είπα μπάρμπα το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία .Θα ενημερωθει η ιδια μολη μπει καιο τα δει. Μην φοβασαι. Θα του το πει την επομενη φορα που θα παει το μυστικο του Αντωνακι. Εγω μαλακας ειμαι που δεν λεω τετοια?
Καλως τον Εκτωρα. Λαλακ που εισαι ρε συ?εδω ειμαι
εφυγε ο λαλακ...τι κανεις εσυ ρε φιλε?καμια επισκεψη εκανες η περιμενεις την εβδομη δεκεμβριου?Καλως τον Εκτωρα. Λαλακ που εισαι ρε συ?
μέχρι και στο τοίχο την έστησα .