ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και τωρα που ειμαστε οι δυο μας Αντωνακι για πες μου. Εσυ φταις γι αυτο???εσύ μην μου λες τίποτα...ακόμα πονάνε τα σκέλια μου...
Και τωρα που ειμαστε οι δυο μας Αντωνακι για πες μου. Εσυ φταις γι αυτο???εσύ μην μου λες τίποτα...ακόμα πονάνε τα σκέλια μου...
Και τωρα που ειμαστε οι δυο μας Αντωνακι για πες μου. Εσυ φταις γι αυτο???
Ο Αντωνακης νομιζε οτι θα το αφησω να πεσει κατω αυτο επειδη δεν απαντησα χτες. Κουνια που τον κουναγε.ΩΧ ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ τσε και ΒΑΡΑ..
κούνια που σε κουνάει .Μικρε Αντωνη μ΄αυτα που κανεις δεν θα προλαβεις να μεγαλωσεις.
Τουλαχιστον προλαβες και γνωρισες την Παολα.
Θα πας φχαριστημενος..
Και κανεις και "χουμορακι" με τα κατορθωματα σου. Ετσι? Καλααα!θέλεις να σε πάω στο ΚΑΤ διανυκτερεύει κιόλας .
ο θεός να σε φυλάει .Και κανεις και "χουμορακι" με τα κατορθωματα σου. Ετσι? Καλααα!
Και μου γραφεις και κριτικη? Οταν θα σε θελω να γραψεις και για μενα κριτικη.για πρόσεχε ΚΟΜΑΝΤΟ πως μου μιλάς πριν αρχίσω και εγώ
θα σε πυροβολίσω ρε παππού και θα τον παίρνεις που και που .Και μου γραφεις και κριτικη? Οταν θα σε θελω να γραψεις και για μενα κριτικη.
Βρε καλως τον δασκαλο. Εσυ μην περνεις θαρρος επειδη τα εβαλα με τον Αντωνακι. Δεν σε ξεχασα. Θα ερθει και η σειρα σου.δε θα βγω ρε απο τη στενη θα σας πω εγω μετα...
φώναξε την νικολούλη μην το ξεχάσεις .Ανακοινωση amber alert:
Ο μικρος Αντουαν, εξαφανιστηκε.
Ειναι μετριου αναστηματος μετριου ομορφιας, και εχει χομπυ τους υπολογιστες.
Την μερα που εξαφανιστηκε φορουσε μονο το σωβρακο ( μονο αυτο προλαβε να βαλει)
και ετρεχε στην Βριλησσου με κατευθυνση το βουνο.
Τον αναζήτει ο θανασιμος φιλος του ΚΟΜΑΝΤΟ.
θα σε πυροβολίσω ρε παππού και θα τον παίρνεις που και που .
μπορεί να σφηνωθείς και να μην ξαναβγεις ποτέ .δε θα βγω ρε απο τη στενη θα σας πω εγω μετα...
γέλα γέρο σε λίγο θα σου φέρω και τα υπογλώσσια για το πάρκισον σου .
Ναι εχει δικιο ο φιλος. Αντωνακι μου που εισαι? Ελα στον παπου να σε βαλει στα γονατα του.Ειρήνη υμίν