Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Η Παολα εχει πει οτι μπαινει στο thread για να χαλαρωνει!Σημερα μαλλον δεν εχει κανενα λογο να το κανει,και με το δικιο της!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
εφυγε ο λαλακ...τι κανεις εσυ ρε φιλε?καμια επισκεψη εκανες η περιμενεις την εβδομη δεκεμβριου?
Κανω κανω ρε συ στο Παολακι μου. Την αλλη θα την κανω δωρο στον Λαλακ για να αφησει την Παολα ρε συ.  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Η Παολα εχει πει οτι μπαινει στο thread για να χαλαρωνει!Σημερα μαλλον δεν εχει κανενα λογο να το κανει,και με το δικιο της!
Χαβαλε κανουμε ρε συ φιλε Αρουλι. Με τον Αντωνακι ειμαστε φιλαρακια.  :rockon: :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εσυ μαλλον θα χριαστεις το ΚΑΤ την επομενη φορα που θα πας Αντωνακι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κρυόπλαστα αστεία λες γεράκο μου φένετε και θα σου πάρω την μασελίτσα σου και μετά δεν θα μπορείς να ξαναμιλήσεις . :tooth:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
κρυόπλαστα αστεία λες γεράκο μου φένετε και θα σου πάρω την μασελίτσα σου και μετά δεν θα μπορείς να ξαναμιλήσεις . :tooth:
Καλα ρε συ αφου δεν σου αρεσουν τα αστεια μου δεν σου ξανακανω αλλα προς Θεου μην μου παρεις την μασελιτσα μου γιατι μετα πως θα μασουλαω το κοριτσι μου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλα ρε συ αφου δεν σου αρεσουν τα αστεια μου δεν σου ξανακανω αλλα προς Θεου μην μου παρεις την μασελιτσα μου γιατι μετα πως θα μασουλαω το κοριτσι μου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θα μπορείς αυτό θα είναι το πρόβλημα σου . τι φαγητό είναι να της μασουλάς . η σκέφτεσε πάλι τον τραχανά .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
δεν θα μπορείς αυτό θα είναι το πρόβλημα σου . τι φαγητό είναι να της μασουλάς . η σκέφτεσε πάλι τον τραχανά .
Ναι ρε συ. Δεν εχεις δει το ελληνικο. Χρατσα χρουτσα, χρατσα χρουτσα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ναι βρε ξέρεις κακός είμαι με τους κακούς και καλός με τους καλούς . ;)
Αν θα παμε ποτε μαζι εγω θα μπω πρωτος ομως γιατι εσυ θα την βγαλεις νοκ αουτ και τι θα κανω εγω μετα? :grin:  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom