amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καταστροφέας οικοδομικών τετραγώνων .Καταστρεφει και τους τοιχους το παλιοπαιδο.
Εκτος απο τα επιπλα .(καρεκλες)
καταστροφέας οικοδομικών τετραγώνων .Καταστρεφει και τους τοιχους το παλιοπαιδο.
Εκτος απο τα επιπλα .(καρεκλες)
Κανω κανω ρε συ στο Παολακι μου. Την αλλη θα την κανω δωρο στον Λαλακ για να αφησει την Παολα ρε συ. ;) ;) ;)εφυγε ο λαλακ...τι κανεις εσυ ρε φιλε?καμια επισκεψη εκανες η περιμενεις την εβδομη δεκεμβριου?
Χαβαλε κανουμε ρε συ φιλε Αρουλι. Με τον Αντωνακι ειμαστε φιλαρακια.Η Παολα εχει πει οτι μπαινει στο thread για να χαλαρωνει!Σημερα μαλλον δεν εχει κανενα λογο να το κανει,και με το δικιο της!
Αν ειναι ετσι παω πασο.Ας δουμε τι θα πει και η ιδια!Χαβαλε κανουμε ρε συ φιλε Αρουλι. Με τον Αντωνακι ειμαστε φιλαρακια.
Η ιδια δεν θα πει αυτην την φορα να εισαι συγουρος. Αχ Αντωνακι εχω αρχισει και σε λυπαμαι. :S :S :SΑν ειναι ετσι παω πασο.Ας δουμε τι θα πει και η ιδια!
Εσυ μαλλον θα χριαστεις το ΚΑΤ την επομενη φορα που θα πας Αντωνακι.θέλεις να σε πάω στο ΚΑΤ διανυκτερεύει κιόλας .
καταστροφέας οικοδομικών τετραγώνων .
Παιδιά λοιπόν καληνυχτίζω και τις υπολοιπες μαντινάδες θα τις δω μετά την δουλειά....οκ? ωρα για νάνι....
κρυόπλαστα αστεία λες γεράκο μου φένετε και θα σου πάρω την μασελίτσα σου και μετά δεν θα μπορείς να ξαναμιλήσεις .Εσυ μαλλον θα χριαστεις το ΚΑΤ την επομενη φορα που θα πας Αντωνακι.
ναι μέχρι ελέους είμαι .Εισαι αναιδεστατος νεαρε μου.
Καλα ρε συ αφου δεν σου αρεσουν τα αστεια μου δεν σου ξανακανω αλλα προς Θεου μην μου παρεις την μασελιτσα μου γιατι μετα πως θα μασουλαω το κοριτσι μου?κρυόπλαστα αστεία λες γεράκο μου φένετε και θα σου πάρω την μασελίτσα σου και μετά δεν θα μπορείς να ξαναμιλήσεις .
δεν θα μπορείς αυτό θα είναι το πρόβλημα σου . τι φαγητό είναι να της μασουλάς . η σκέφτεσε πάλι τον τραχανά .Καλα ρε συ αφου δεν σου αρεσουν τα αστεια μου δεν σου ξανακανω αλλα προς Θεου μην μου παρεις την μασελιτσα μου γιατι μετα πως θα μασουλαω το κοριτσι μου?
Ναι ρε συ. Δεν εχεις δει το ελληνικο. Χρατσα χρουτσα, χρατσα χρουτσα.δεν θα μπορείς αυτό θα είναι το πρόβλημα σου . τι φαγητό είναι να της μασουλάς . η σκέφτεσε πάλι τον τραχανά .
θα σου κολήσει και στα δόντια ωρέ .Ναι ρε συ. Δεν εχεις δει το ελληνικο. Χρατσα χρουτσα, χρατσα χρουτσα.
Να δω ρε κωλοπαιδο ποτε θα παμε μαζι. Ολο μου ξεγλιστρας και πας μονος σου.θα σου κολήσει και στα δόντια ωρέ .
ΠΟΤΕ μαζί . γιατί θα μου τα πρήξεις .Να δω ρε κωλοπαιδο ποτε θα παμε μαζι. Ολο μου ξεγλιστρας και πας μονος σου.
Καλα ρε συ. Η κακια θα σου μεινει.ΠΟΤΕ μαζί . γιατί θα μου τα πρήξεις .
ναι βρε ξέρεις κακός είμαι με τους κακούς και καλός με τους καλούς . ;)Καλα ρε συ. Η κακια θα σου μεινει.
Αν θα παμε ποτε μαζι εγω θα μπω πρωτος ομως γιατι εσυ θα την βγαλεις νοκ αουτ και τι θα κανω εγω μετα?ναι βρε ξέρεις κακός είμαι με τους κακούς και καλός με τους καλούς . ;)