amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
της μπαγιάτικες μας βάζεις ?Εχει.
[youtube=425,350]k9hXHgL5eJ0[/youtube]
της μπαγιάτικες μας βάζεις ?Εχει.
[youtube=425,350]k9hXHgL5eJ0[/youtube]
:'( :'( :'( :'(στρερέψανε για σήμερα .
θέλεις να σε πάω Κρήτη να της ακούσεις LIVE ?:'( :'( :'( :'(
αυτά ειναι....Για σένα Πάολά μου όχι μόνο μαντινάδες, αλλά και Ιλιάδες και Οδύσσειες γράφονται νυχτιάτικα
Αυτα ομως τωρα αρχισαν να τρεχουν ζωη μου και να δω ποτε θα στερεψουν. :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'(
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑυτα ομως τωρα αρχισαν να τρεχουν ζωη μου και να δω ποτε θα στερεψουν. :'( :'( :'(
ο Ζερβάκης δεν τραγουδάει πια στην Αθήνα που είναι κι ωραίος στις μαντινάδες....θέλεις να σε πάω Κρήτη να της ακούσεις LIVE ?
Την λαμαρίνα δάγκωσα
για πάρτη σου ξανθούλα
κι ο κόσμος όλος με γελά,
και κυκλοφορώ με το κεφάλι στη σακούλα....
κάτσε βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να βρούμε χρόνο κι όλα θα γίνουν....Θελεις Κρητικα? Οποτε θες αγαπη μου. Στο Κονακι παιζει του αδερφου μου ο γιος. Εισαι?
Θελεις Κρητικα? Οποτε θες αγαπη μου. Στο Κονακι παιζει του αδερφου μου ο γιος. Εισαι?
ΚΟΜΑΝΤΟ ολόκληρος Κρητίκαρος και σου σταμάτησε η έμπνευση για μαντινάδες?Θελεις Κρητικα? Οποτε θες αγαπη μου. Στο Κονακι παιζει του αδερφου μου ο γιος. Εισαι?
φτέει το αλτσχάιμερ έτσι ΚΟΜΑΝΤΟ ?ΚΟΜΑΝΤΟ ολόκληρος Κρητίκαρος και σου σταμάτησε η έμπνευση για μαντινάδες?
καληνύχτα μωράκι μου :-* :-* :-*Παιδιά λοιπόν καληνυχτίζω και τις υπολοιπες μαντινάδες θα τις δω μετά την δουλειά....οκ? ωρα για νάνι....
Το εσβησα αγαπη μου. Πες πως δεν το 'πα.κάτσε βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να βρούμε χρόνο κι όλα θα γίνουν....
Καληνυχτα ματια μου.Παιδιά λοιπόν καληνυχτίζω και τις υπολοιπες μαντινάδες θα τις δω μετά την δουλειά....οκ? ωρα για νάνι....
κάτσε βρε ΚΟΜΑΝΤΟ να βρούμε χρόνο κι όλα θα γίνουν....