Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
εσύ θα μου πεις...Εγω ειπα για προεδρο ομαδας αγαπη μου. Εισαι εσυ προεδρος ομαδας και δεν το ξερω?
εσύ θα μου πεις...Εγω ειπα για προεδρο ομαδας αγαπη μου. Εισαι εσυ προεδρος ομαδας και δεν το ξερω?
Ειδες τι ωραιο ειναι να μιλας με παραβολες? Οπως θες τα φερνεις στο τελος αναλογα με το τι σε συμφερει.
Εγω ρωταω αγαπη μου. Εισαι? Και τοτε θα σου πω κι εγω. ;) ;) ;)εσύ θα μου πεις...
εγώ λέω πως όχι...εσύ?Εγω ρωταω αγαπη μου. Εισαι? Και τοτε θα σου πω κι εγω. ;) ;) ;)
Αναλογα την "ομαδα" ζωουλα μου. Σε αλλην ναι σε αλλην οχι. ;) ;) ;)εγώ λέω πως όχι...εσύ?
σε αυτήν εδώ? στο θρέντ λέω? η να κηρύξω πρόεδρο το φίλαράκι μας τον kokolongos που το άνοιξε κιόλας?Αναλογα την "ομαδα" ζωουλα μου. Σε αλλην ναι σε αλλην οχι. ;) ;) ;)
Εγω ειπα για προεδρο ομαδας αγαπη μου. Εισαι εσυ προεδρος ομαδας και δεν το ξερω?
Είναι νωρίς για τα αποτελέσματα...δεν έχει ούτε όριο ημερών...Με την ψηφοφορια τι εγινε ;
Μπορει να βγηκε προεδρος η Παολα
Προεδρος στο thread ειναι ο kokolongos ετσι κι αλλιως. Εσυ θα διαλεξεις την "ομαδα" που θα παιξω εγω η αλλουνου παιχτη αγαπη μου. ;) ;) ;)σε αυτήν εδώ? στο θρέντ λέω? η να κηρύξω πρόεδρο το φίλαράκι μας τον kokolongos που το άνοιξε κιόλας?
Άνετα έτσι μωρό μου .Με την ψηφοφορια τι εγινε ;
Μπορει να βγηκε προεδρος η Παολα
το άνετα δεν το ξέρω..μόνο που είναι η Σόνια στη λίστα...αν και δεν την ξέρω,με ότι έχω ακούσει, μου εμπνέει σεβασμό. οπότε ίσως εκείνη να το αξίζει πιο πολύ κι από την Ντάρια και από μένα.Άνετα έτσι μωρό μου .
Πρέπει να φτιάξεις το προφίλ σου...Ξέρει κανείς γιατί Φαίνομαι αποσυνδεμένος
Είναι νωρίς για τα αποτελέσματα...δεν έχει ούτε όριο ημερών...
. άνετα μωρό μου εσύ θα πάρεις την πρώτη θέση .το άνετα δεν το ξέρω..μόνο που είναι η Σόνια στη λίστα...αν και δεν την ξέρω,με ότι έχω ακούσει, μου εμπνέει σεβασμό. οπότε ίσως εκείνη να το αξίζει πιο πολύ κι από την Ντάρια και από μένα.
ρυθμίσεις λογαριασμού για την ακρίβεια...Ξέρει κανείς γιατί Φαίνομαι αποσυνδεμένος
Είναι νωρίς για τα αποτελέσματα...δεν έχει ούτε όριο ημερών...
τί θέλει ο λαός?Για πες ρε Παολα
ετσι και βγεις προεδρος
τι θα κανεις για το λαο σου;
Επιτέλους και σε περίμενα? τι thread είναι αυτό?Το οριο ειναι τελος του μηνα... ;)