amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και εγώ είμαι αποσυνδεδεμένος αλλά μιλάω .
Εσύ είσαι της τεχνολογίας παιδι...και εγώ είμαι αποσυνδεδεμένος αλλά μιλάω .
Επιτέλους και σε περίμενα? τι thread είναι αυτό?
και με βρίζουν για κρυφοgay τα μαλακισμένα στο άλλο θρεντ αλλά εγώ τους πηγαίνω κόντρα .Εσύ είσαι της τεχνολογίας παιδι...
μούργο....Δεν ξερω...ειχα εμπνευση...χεχεχεχεχχεεχε
ας με ρωτήσουν μωρό μου...και με βρίζουν για κρυφοgay τα μαλακισμένα στο άλλο θρεντ αλλά εγώ τους πηγαίνω κόντρα .
τι να ρωτήσουν μωρέ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα .ας με ρωτήσουν μωρό μου...
Μην νευριάζεις... Χαλαρά...internet είναι...τι να ρωτήσουν μωρέ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα .
καλή ξεκούραση αγόρι μου... και καλη δουλίτσα... :-* :-* :-*Παολακι και φιλαρακια απο εμενα καληνυχτα. Παω για μασες και νανι γιατι πρεπει να ανοιξω το μαγαζι το πρωι. Φιλακια αγαπη μου γλυκια εστω και απο μακρια προς το παρων. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δουλευεις το πρωι αστερι μου?καλή ξεκούραση αγόρι μου... και καλη δουλίτσα... :-* :-* :-*
Κανονικά και με τον νόμο...Δουλευεις το πρωι αστερι μου?
Ενταξει. Μπορει να τα πουμε τοτε. Θα δω.Κανονικά και με τον νόμο...
Θα σε περιμένω αγόρι μου....Ενταξει. Μπορει να τα πουμε τοτε. Θα δω.
το πολύγονο φίλε μου είναι κοντά στην Ευελπίδων στα δικαστήρια .Γειά σου Πάολα πολύ ωραίες οι νέες φώτο στο Βριλησού. Τις είδα και αναρωτήθηκα γιατί δεν έχω έρθει ποτέ να σε επισκεπτώ ;) Οπότε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να έρθω για πρώτη φορά αλλά δε ξέρω κατά που πέφτει το Πολύγωνο πρέπει να ανοίξω κανα χάρτη..Στο άλλο στούντιο στο κέντρο που είναι πιο εύκολα προσβάσιμο πότε θα είσαι;
καλησπέρα... εννοείς το Paradise προφανώς. κανονικά τις Πέμπτες. Αλλά σίγουρα θα σου πω την Κυριακή... πάντως η Βριλησσού είναι πάνω από τα δικαστήρια... :-* :-*Γειά σου Πάολα πολύ ωραίες οι νέες φώτο στο Βριλησού. Τις είδα και αναρωτήθηκα γιατί δεν έχω έρθει ποτέ να σε επισκεπτώ ;) Οπότε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να έρθω για πρώτη φορά αλλά δε ξέρω κατά που πέφτει το Πολύγωνο πρέπει να ανοίξω κανα χάρτη..Στο άλλο στούντιο στο κέντρο που είναι πιο εύκολα προσβάσιμο πότε θα είσαι;
Όλα τα ξέρεις εσύ....το πολύγονο φίλε μου είναι κοντά στην Ευελπίδων στα δικαστήρια .