Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και εγώ είμαι αποσυνδεδεμένος αλλά μιλάω .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παολακι και φιλαρακια απο εμενα καληνυχτα. Παω για μασες και νανι γιατι πρεπει να ανοιξω το μαγαζι το πρωι. Φιλακια αγαπη μου γλυκια εστω και απο μακρια προς το παρων.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Παολακι και φιλαρακια απο εμενα καληνυχτα. Παω για μασες και νανι γιατι πρεπει να ανοιξω το μαγαζι το πρωι. Φιλακια αγαπη μου γλυκια εστω και απο μακρια προς το παρων.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλή ξεκούραση αγόρι μου... και καλη δουλίτσα... :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Γειά σου Πάολα πολύ ωραίες οι νέες φώτο στο Βριλησού. Τις είδα και αναρωτήθηκα γιατί δεν έχω έρθει ποτέ να σε επισκεπτώ  ;) Οπότε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να έρθω για πρώτη φορά αλλά δε ξέρω κατά που πέφτει το Πολύγωνο πρέπει να ανοίξω κανα χάρτη..Στο άλλο στούντιο στο κέντρο που είναι πιο εύκολα προσβάσιμο πότε θα είσαι;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Άντε ΚΟΜΑΝΤΟ και με την ευχή του θεού αύριο να πας στην Πάολα . Από μεθαύριο να βλέπω και προσκλητήρια . Έτσι ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γειά σου Πάολα πολύ ωραίες οι νέες φώτο στο Βριλησού. Τις είδα και αναρωτήθηκα γιατί δεν έχω έρθει ποτέ να σε επισκεπτώ  ;) Οπότε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να έρθω για πρώτη φορά αλλά δε ξέρω κατά που πέφτει το Πολύγωνο πρέπει να ανοίξω κανα χάρτη..Στο άλλο στούντιο στο κέντρο που είναι πιο εύκολα προσβάσιμο πότε θα είσαι;
το πολύγονο φίλε μου είναι κοντά στην Ευελπίδων στα δικαστήρια .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλησπέρα... εννοείς το Paradise προφανώς. κανονικά τις Πέμπτες. Αλλά σίγουρα θα σου πω την Κυριακή... πάντως η Βριλησσού είναι πάνω από τα δικαστήρια... :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom