Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Αυτην που βλεπεις πιο πανω αγαπη μου. "γεια σου ρε κομμαντο,παει το σεναριο,εφυγες 5 λεπτα πριν τη παρασταση και με αφησες χωρις πρωταγωνιστη"  :rockon: :rockon: :rockon:
Σοβαρά μιλάς? :2funny: :2funny: :2funny: καλά αυτός μας άφησε χωρίς σεναριογράφο...

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω βεβαια του ειπα να συνεχισει να γραφει γιατι κανεις ποτε δεν ξερει τι γινεται. Μπορει να ξαναγυρισω κι ολας.  :think: :think: :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Έλα εσύ δεν φεύγεις από πρωταγωνιστής.
Με εχει πειραξει ηδη το χορτο γιατι γλιστρησα 2 φορες και το ξανασκευτομαι για επιστροφη. Βαβαια η "προεδρος" της ομαδας ειναι "καπως" μαζι μου αλλα θα δουμε.  :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Με εχει πειραξει ηδη το χορτο γιατι γλιστρησα 2 φορες και το ξανασκευτομαι για επιστροφη. Βαβαια η "προεδρος" της ομαδας ειναι "καπως" μαζι μου αλλα θα δουμε.  :grin: :grin: :grin:
Δεν είμαι κάπως που το είδες το κάπως? μια χαρά είμαι.... :grin: :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδιά πρέπει να βγει και στην τηλεόραση τι τώρα θα φύγετε όλοι σας ? θα κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο .
Σεναριογραφο η πρωταγωνιστη? Δεν το διευκρηνησες αυτο φιλαρακι.  :think: :think: :think:
και τα δύο
Δεν είμαι κάπως που το είδες το κάπως? μια χαρά είμαι.... :grin: :grin:
τι να έχει η πάολα όλο ζωή είναι το μωρό μου .
θα δεις

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ρε παιδιά πρέπει να βγει και στην τηλεόραση τι τώρα θα φύγετε όλοι σας ? θα κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο .και τα δύοτι να έχει η πάολα όλο ζωή είναι το μωρό μου .θα δεις
σαν να έπιασα κάτι...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
μωρό μου εδώ στην παράθεση είναι σε θηλυκό γένος?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ειδες τι ωραιο ειναι να μιλας με παραβολες? Οπως θες τα φερνεις στο τελος αναλογα με το τι σε συμφερει.   :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom