Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Έτσι είναι...γιατί ντρέπεσαι μανάρι μου είπαμε ήρθες για να χαλαρώσεις έτσι δεν είναι ?
Έτσι είναι...γιατί ντρέπεσαι μανάρι μου είπαμε ήρθες για να χαλαρώσεις έτσι δεν είναι ?
Μάλλον το πρόγραμμά μου δεν αλλάζει...Αλλά θα δούμε. Προγράμματα την Κυριακή παίρνουμε.Φραντζη θα εισαι απο εβδομαδα μωρακι?Αυριο επειδη ειναι σαββατο δεν το ρισκαρω για Βριλλησου!Αν αντεξω βεβαια
Έλα ντε...ο xilnik δεν είχε έμπνευση...Κανένα επεισόδιο δεν βγήκε σήμερα ? πως θα πάρουμε φράγκα . Έτσι ?
φαίνεται ότι λείπει θα τον διώξουμε από σεναριογράφο .Έλα ντε...ο xilnik δεν είχε έμπνευση...
Περίμενε μπορεί να έχει δουλειά ο άνθρωπος.... Πες πως είχαμε έκτακτο γεγονός και θα μεταδοθεί αύριο το επεισόδιο...φαίνεται ότι λείπει θα τον διώξουμε από σεναριογράφο .
πλάκα κάνω αν είναι δυνατόν . ίσως το επεξεργάζεται ακόμα . κομάντο που είσαι ρε φίλε ?Περίμενε μπορεί να έχει δουλειά ο άνθρωπος.... Πες πως είχαμε έκτακτο γεγονός και θα μεταδοθεί αύριο το επεισόδιο...
Εσένα σου φαίνομαι κάπως? Έτσι λέει ο ΚΟΜΑΝΤΟ....πλάκα κάνω αν είναι δυνατόν . ίσως το επεξεργάζεται ακόμα . κομάντο που είσαι ρε φίλε ?
Καλησπέρα babis τι κάνεις αγόρι μου? Όλα καλά? Όποτε θες σε περιμένω... :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Παολα...Πιστεύω να σε είσαι κάλα...Βλέπω ότι γύρισες ανανεωμένη και μάλλον θα σε επισκεφθώ την ερχόμενη εβδομάδα.Μας έλειψες αρκετά
Καλά να περνάς και φιλιά. :-* :-* :-*
κάτι είχα ψιλιαστεί .Εσένα σου φαίνομαι κάπως? Έτσι λέει ο ΚΟΜΑΝΤΟ....
τι ότι είμαι κάπως? Εγώ δεν το καταλαβαίνω ρε συ...κάτι είχα ψιλιαστεί .
Καλησπέρα Παολα...Πιστεύω να σε είσαι κάλα...Βλέπω ότι γύρισες ανανεωμένη και μάλλον θα σε επισκεφθώ την ερχόμενη εβδομάδα.Μας έλειψες αρκετά
Καλά να περνάς και φιλιά. :-* :-* :-*
κι από μένα καλέ μου...Καλά αν και έχει πέσει πολύ δουλείά...Τέσπα...Θέλω και πιστεύω να βρώ χρόνο να σε επισκεφθώ...Φιλιά μωρό.Τα λέμε.
γεια σου ρε κομμαντο,παει το σεναριο,εφυγες 5 λεπτα πριν τη παρασταση και με αφησες χωρις πρωταγωνιστηΈλα ντε...ο xilnik δεν είχε έμπνευση...
Μα εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής μωρό μου....γεια σου ρε κομμαντο,παει το σεναριο,εφυγες 5 λεπτα πριν τη παρασταση και με αφησες χωρις πρωταγωνιστη
Τι απάντησε δηλαδή......? 'οτι δεν έχει έμπνευση?Τον ρωτησα και εγω πριν απο σας και αυτην την απαντηση μου εδωσε.
Αυτην που βλεπεις πιο πανω αγαπη μου. "γεια σου ρε κομμαντο,παει το σεναριο,εφυγες 5 λεπτα πριν τη παρασταση και με αφησες χωρις πρωταγωνιστη"Τι απάντησε δηλαδή......? 'οτι δεν έχει έμπνευση?