Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
κοίτα σε σχέση με άλλες φορές ήταν πολύ χαλαρά...οπότε δεν νομίζω να σε καταλάβαινε κάποιος...Ασε που οπως ειπαμε εγω το γραφω στο κουτελο και θα με παιρνανε χαμπαρι ολοι.
κοίτα σε σχέση με άλλες φορές ήταν πολύ χαλαρά...οπότε δεν νομίζω να σε καταλάβαινε κάποιος...Ασε που οπως ειπαμε εγω το γραφω στο κουτελο και θα με παιρνανε χαμπαρι ολοι.
Ευχαριστώ πολύ hounik.... :-*εγω που τις βλεπω παθαινω αλλα εχοντας δει και το live ειμαι σιγουρος οτι λαλησε.τα συγχαρητηρια μου λοιπον.
καλησπέρα στο πολύ ωραίο αγόρι....Καλησπερα στο σεξυ κοριτσι...
Όχι μωρέ...τι κρύα? απλά δεν αρχίσαμε τα δικά μας ακόμα...Μου απαντας λιγο "κρυα" σημερα η ειναι η ιδεα μου?
καλησπέρα στο πολύ ωραίο αγόρι....
εμεις ευχαριστουμε εσενα ματια μου.
Δεν μασάς εσύ είπαμε....Παλι θα κοκκινησω Παολα..
ναι καλά να περάσεις και τα λέμε...κουκλιτσα ειναι ωρα για εξοδο οποτε σε χαιρετω.θα τα πουμε συντομα απο κοντα.
Σου άρεσαν ? ευχαριστώ για το σχόλιο...Γεια σου Παολαρα!Οι νεες φωτογραφιες σου ανασταινουν και πεθαμενο!
14? ποιά? κάτσε να δώ...Και οπως ηδη σου ειπα αγγελε μου τα γραφεια στοιχηματων δεν το παιζουν. Μολις ρωτησα. Το σκορ ειναι ηδη νταμπλ. 14-7.
Τα είδα. Εντάξει όλες κάνουμε την δουλειά μας όπως μπορούμε καλύτερα....Και οπως ηδη σου ειπα αγγελε μου τα γραφεια στοιχηματων δεν το παιζουν. Μολις ρωτησα. Το σκορ ειναι ηδη νταμπλ. 14-7.
Ελα ντε. Ποια?14? ποιά? κάτσε να δώ...