amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
πιτσουνάκια μου ερωτευτείται ελεύθερα εγώ δεν ενοχλώ κανέναν .
να μας στείλει τα αποτελέσματα η AGB και θα δούμε τι ποσοστά είχαμ ε...ξέρω τι λέω εγώ μας κοιτάει και ο σεναριογράφος για το αυριανό έργο σε λίγο θα έχουμε και ακροαματικότητα .
Εσύ είσαι μια χαρά...κανέναν δεν ενοχλείς...πιτσουνάκια μου ερωτευτείται ελεύθερα εγώ ενοχλώ κανέναν .
και μετά θα μοιράσουμε τα χρήματα Χ3 .να μας στείλει τα αποτελέσματα η AGB και θα δούμε τι ποσοστά είχαμ ε...
προσβολή είναι αυτό τώρα ή μου την είπες ή τίποτα από τα δυο .Εσύ είσαι μια χαρά...κανέναν δεν ενοχλείς...
φυσικά...τι χωρίς εσας δεν θα γινόταν τίποτα...και μετά θα μοιράσουμε τα χρήματα Χ3 .
Ε ΟΧΙ τελικα! Εγω θα ερθω πιο συντομα! Μπορει και αυριο. Και ας περιμενω στην ουρα! Δεν θα αντεξω ενα μηνα και το ξερουμε και οι δυο αυτο!Εσύ είσαι μια χαρά...κανέναν δεν ενοχλείς...
και χωρίς την πρωταγωνίστρια δεν θα γινόταν τίποτα .φυσικά...τι χωρίς εσας δεν θα γινόταν τίποτα...
Δηλαδή να σου ετοιμάσω καφέ αύριο?Ε ΟΧΙ τελικα! Εγω θα ερθω πιο συντομα! Μπορει και αυριο. Και ας περιμενω στην ουρα! Δεν θα αντεξω ενα μηνα και το ξερουμε και οι δυο αυτο!
Οχι φιλαρακι. Για αλλον χτυπαει η καμπανα.προσβολή είναι αυτό τώρα ή μου την είπες ή τίποτα από τα δυο .
εγώ θα περιμένω από την προηγούμενη βάρδια . θα ρίξω και τον υπνάκο και το πρωί που θα έρθει η πάολα θα με ξυπνήσει και θα μου πει άντε στο σπιτάκι σου παιδί μου .Ε ΟΧΙ τελικα! Εγω θα ερθω πιο συντομα! Μπορει και αυριο. Και ας περιμενω στην ουρα! Δεν θα αντεξω ενα μηνα και το ξερουμε και οι δυο αυτο!
πρωταγωνίστρια χωρίς θίασο γίνεται?και χωρίς την πρωταγωνίστρια δεν θα γινόταν τίποτα .
Θα εχεις χρονο για καφε αυριο? Εγω βεβαια στην ουρα μπορει να μην μου φτασουν ουτε 3!Δηλαδή να σου ετοιμάσω καφέ αύριο?
Έχουμε και στο μαγαζί κρεβάτι αν θες...εγώ θα περιμένω από την προηγούμενη βάρδια . θα ρίξω και τον υπνάκο και το πρωί που θα έρθει η πάολα θα με ξυπνήσει και θα μου πει άντε στο σπιτάκι σου παιδί μου .
χαρμόσυνα χτυπάει ξέρεις εσύ .Οχι φιλαρακι. Για αλλον χτυπαει η καμπανα.
Ας το ελπίσουμε...Θα εχεις χρονο για καφε αυριο? Εγω βεβαια στην ουρα μπορει να μην μου φτασουν ουτε 3!
Τι να τον κανεις τον θιασο εσυ αγαπη μου? Εσυ εισαι βασιλισσα με χιλιαδες αυλικους!πρωταγωνίστρια χωρίς θίασο γίνεται?
με χίλια θα έρθω και θα με ξυπνήσεις εσύ . ΟκΈχουμε και στο μαγαζί κρεβάτι αν θες...
Καλά με πέθανες με αυτό.... :-* :-*Τι να τον κανεις τον θιασο εσυ αγαπη μου? Εσυ εισαι βασιλισσα με χιλιαδες αυλικους!
πρωταγωνίστρια χωρίς θίασο γίνεται?