Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εύκολα σπάει...το ξέρεις οπότε δεν μασάμε...κάτσε να σπάσει ο πάγος και μετά τα λέμε κούκλα μου .
Εύκολα σπάει...το ξέρεις οπότε δεν μασάμε...κάτσε να σπάσει ο πάγος και μετά τα λέμε κούκλα μου .
χαχαχα κάπως έτσι.... λέει μην βγω και κουρεμένη .
θα πρέπει να πάρεις χαρτάκι μέχρι και ενός μηνός θα υπάρχει λαϊκό προσκύνημα .Καντε οτι νομιζετε ρε φιλαρακια. Εγω ειπα. Μετα απο 1 μηνα αφου ηρεμησετε λιγο.
Εχω γλιστρησει ηδη 2 φορες. Εσει ξερεις πολλα τελικα.ΌΧΙ ΒΡΕ...στα χόρτα να μην γλιστρήσει. είναι δύσκολη η θέση μου και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
??????????????????????????? Να τον βλεπεις η να ειναι πραγματι καλα?εμένα είναι χαρά μου να βλέπω τον κόσμο καλά...
εσύ μωρό μου και γλόμπος να βγεις θα είσαι κούκλα . λέω εγώ τώρα . τύφλα να έχει η ψιλή .χαχαχα κάπως έτσι...
μωρέ ξέρω..αλλά κοιτάω την δουλειά μου και είμαι καλύτερα έτσι.Εχω γλιστρησει ηδη 2 φορες. Εσει ξερεις πολλα τελικα.
ποια?εσύ μωρό μου και γλόμπος να βγεις θα είσαι κούκλα . λέω εγώ τώρα . τύφλα να έχει η ψιλή .
κάτι ξέρω και εγώ ;) ;) ;) .Εύκολα σπάει...το ξέρεις οπότε δεν μασάμε...
Ενταξει κοριτσι μου. Εσυ αλλοστε αποφασιζεις. :-* :-* :-*μωρέ ξέρω..αλλά κοιτάω την δουλειά μου και είμαι καλύτερα έτσι.
Μα φυσικά να είναι στ' αλήθεια καλά...??????????????????????????? Να τον βλεπεις η να ειναι πραγματι καλα?
δεν το κατάλαβες η είσαι και ξανθιά στο μυαλό .
Δεν είναι πιο σωστό αυτό ΚΟΜΑΝΤΟ?Ενταξει κοριτσι μου. Εσυ αλλοστε αποφασιζεις. :-* :-* :-*
που μωρέ κάνω λαικό προσκύνημα? Σιγά...πάολα όχι μόνο κάνεις λαϊκό προσκύνημα στην δουλειά αλλά και στο site .
Και αν δεν ειναι πραγματικα αλλα προσποιουνται μηπως το πιστεψουν και οι ιδιοι μπας και παψουν να πονανε?Μα φυσικά να είναι στ' αλήθεια καλά...
Θες απαντηση τωρα αγαπη μου και μαλιστα αμερολιπτη?Απο τη νκαρδια την θες η απο την λογικη?Δεν είναι πιο σωστό αυτό ΚΟΜΑΝΤΟ?
ξέρω τι λέω εγώ μας κοιτάει και ο σεναριογράφος για το αυριανό έργο σε λίγο θα έχουμε και ακροαματικότητα .που μωρέ κάνω λαικό προσκύνημα? Σιγά...
Μπορεί να το κρύβουν για λίγο...Αλλά μαζεύεται και κάποια στιγμή βγαίνει πιο έντονο...πάντως το προσποιητό φαίνεται στα μάτια του καθενός.Και αν δεν ειναι πραγματικα αλλα προσποιουνται μηπως το πιστεψουν και οι ιδιοι μπας και παψουν να πονανε?
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Και με πιο πολυ πονο!!! :'( :'( :'(Μπορεί να το κρύβουν για λίγο...Αλλά μαζεύεται και κάποια στιγμή βγαίνει πιο έντονο...πάντως το προσποιητό φαίνεται στα μάτια του καθενός.