Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Οk...με χίλια θα έρθω και θα με ξυπνήσεις εσύ . Οκ
Οk...με χίλια θα έρθω και θα με ξυπνήσεις εσύ . Οκ
Το κακο ξερεις πιο ειναι λατρεια μου? Οτι θα καταλαβουν ολοι ποιος ειμαι μολις με δουν!!!Ας το ελπίσουμε...
Πως ?Το κακο ξερεις πιο ειναι λατρεια μου? Οτι θα καταλαβουν ολοι ποιος ειμαι μολις με δουν!!!
με χίλια θα έρθω και θα με ξυπνήσεις εσύ . Οκ
θα σου τρέχουν τα σάλια σίγουρα θα μπανίζεις από μακριά .Το κακο ξερεις πιο ειναι λατρεια μου? Οτι θα καταλαβουν ολοι ποιος ειμαι μολις με δουν!!!
Το γραφω στο κουτελο αγαπη μου!
όπως προτιμάει εκείνη τα αφήνω όλα πάνω της .Και πως προτιμας να σε ξυπνισει;
και το πρωί να με δείρουν οι υπόλοιποι που δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια...άμα θέλεις έλα και εσύ να ξυπνήσουμε μαζί θα κάνουμε και ολονυχτία .
Το γραφω στο κουτελο αγαπη μου!
θα κάνω εγώ την ντουλάπα σου μην σε νοιάζει .και το πρωί να με δείρουν οι υπόλοιποι που δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια...
χαδάκια , φιλάκια ξέρω εγώ τι θέλει ο anthony.όπως προτιμάει εκείνη τα αφήνω όλα πάνω της .
Εχε χαρη ζωη μου που καταλαβαινω τα υπολοιπα παιδια. Διαφορετικα...και το πρωί να με δείρουν οι υπόλοιποι που δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια...
Α οκ τότε αν αναλαμβάνεις εσύ πάω πάσο.θα κάνω εγώ την ντουλάπα σου μην σε νοιάζει .
πονηρή τα θυμάσαι τι θέλω .χαδάκια , φιλάκια ξέρω εγώ τι θέλει ο anthony.
θα κάνω εγώ την ντουλάπα σου μην σε νοιάζει .
Και για μενα ρε συ ποιος θα καθαρισει? Αφου μαζι θα ειμαστε.θα κάνω εγώ την ντουλάπα σου μην σε νοιάζει .
Δεν θα πεσει μονο ξυλο ...
Καυλωμενοι θα ερθουν.
Δεν θα πεσει μονο ξυλο ...
Καυλωμενοι θα ερθουν.
με εσένα θα καθαρίσει η υπηρεσία .Και για μενα ρε συ ποιος θα καθαρισει? Αφου μαζι θα ειμαστε.