Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ευχαριστώ ΚΟΜΑΝΤΟ. για να δούμε...Καλησπερα και απο μενα κοριτσαρα. Καλη αρχη αυριο. ;)
ευχαριστώ ΚΟΜΑΝΤΟ. για να δούμε...Καλησπερα και απο μενα κοριτσαρα. Καλη αρχη αυριο. ;)
Τι να δεις κοριτσι μου. Αμφιβαλεις για την επιτυχια? ;) ;) ;)ευχαριστώ ΚΟΜΑΝΤΟ. για να δούμε...
Ε καλά με το ζόρι θα έρθεις? Άλλωστε τώρα έχεις καινούριες αγάπες...σε καταλαβαίνουμε εμείς εδώ. Είμαστε καλά παιδιά...Εγω οπως βλεπεις ειμαι εδω. Δεν πηγα για νουμερο.
Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο...Τι να δεις κοριτσι μου. Αμφιβαλεις για την επιτυχια? ;) ;) ;)
ευχαριστώ πολύ...Τις καινουργιες φωτο σου τις ειδα στις 5.30 το πρωι που ξυπνησα για την δουλεια. Τελειες οπως παντα.
Οχι καινουργιες αγαπες αγαπη μου. Εσπασα τα ποδια μου στο ξερο γηπεδο και λεω να δοκιμασω στο χορτο. Δεν ειπασμε οτι θα τα καταφερω κι ολας.Ε καλά με το ζόρι θα έρθεις? Άλλωστε τώρα έχεις καινούριες αγάπες...σε καταλαβαίνουμε εμείς εδώ. Είμαστε καλά παιδιά...
σχολιαρόπαιδο . δεν πιστεύω να έχεις και άγχος .Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο...
Στο ευχόμαστε πάντως...Οχι καινουργιες αγαπες αγαπη μου. Εσπασα τα ποδια μου στο ξερο γηπεδο και λεω να δοκιμασω στο χορτο. Δεν ειπασμε οτι θα τα καταφερω κι ολας.
Ρε σεις με το μαλακο το κοριτσι. Ετσι? ;) ;) ;)σχολιαρόπαιδο . δεν πιστεύω να έχεις και άνγχος .
τι να σπάσει το πόδι του .Στο ευχόμαστε πάντως...
Μέχρι να βγω σαλόνι μια φορά...ύστερα δεν καταλαβαίνω τίποτα...σχολιαρόπαιδο . δεν πιστεύω να έχεις και άγχος .
Και εσυ δηλαδη???Στο ευχόμαστε πάντως...
θα πάμε για hardcore και θα καταλήξουμε με αισθησιακό έρωτα .Ρε σεις με το μαλακο το κοριτσι. Ετσι? ;) ;) ;)
ΌΧΙ ΒΡΕ...στα χόρτα να μην γλιστρήσει. είναι δύσκολη η θέση μου και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.τι να σπάσει το πόδι του .
κάτσε να σπάσει ο πάγος και μετά τα λέμε κούκλα μου .Μέχρι να βγω σαλόνι μια φορά...ύστερα δεν καταλαβαίνω τίποτα...
εμένα είναι χαρά μου να βλέπω τον κόσμο καλά...Και εσυ δηλαδη???
Καντε οτι νομιζετε ρε φιλαρακια. Εγω ειπα. Μετα απο 1 μηνα αφου ηρεμησετε λιγο.θα πάμε για hardcore και θα καταλήξουμε με αισθησιακό έρωτα .
. λέει μην βγω και κουρεμένη .ΌΧΙ ΒΡΕ...στα χόρτα να μην γλιστρήσει. είναι δύσκολη η θέση μου και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.