amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τίποτα δεν έχει....
τίποτα δεν έχει....
λοιπόν αγοράκια μου θα σας πω μια καληνύχτα γιατί νύσταξα. Σε σας και στα υπόλοιπα παιδιά του σάιτ...καλή και ήρεμη νύχτα....
εφοπλιστής ο ΚΟΜΑΝΤΟ .
Το πηρα το μηνυμα αδερφε. Σε ευχαριστω. ;)Kαι συνεχιζω
η μαγισσα Sabina καταραστηκε τον κομμαντο όταν αυτος απαρνηθηκε τον ερωτα της και τον καταδικασε να μην μπορει να βρει ποτε την αληθινη αγαπη(λεγεται ότι το βραδι μεταμορφωνεται σε βατραχος αλλα δεν το πιστευω)
ο Anthony είναι ο γιος (νοθος) του βασιλια,του πατερα του κομμαντο με την υπηρετρια του,
η νταρια η πιστη φιλη της παολα μηπως είναι τελικα το κοριτσι που θα λυτρωσει τον κομμαντο από την καταρα γιατι θα τον αγαπησει για την καρδια του ,την ψυχη του και όχι για την εμανιση του?
Τι θα κανει η βασιλισσα παολα,που ο δεσμος την με τον vrikolaka είναι προαιωνιος,καθως ηταν η γυναικα του όπως η γοιονα ραιντερ ηταν η μνηστη του Dracula?
Ακριβως φιλαρακι. Και αποφασησα να το καθαρησω πια. Ηρθε η ωρα νομιζω.Του κολλησε το πληκτρολογιο απο τα σιροπια..
Ακριβως φιλαρακι. Και αποφασησα να το καθαρησω πια. Ηρθε η ωρα νομιζω.
Μπορει το ψεμα, την υποκρισια αλλα οχι εσας. :'( :'( :'(Δεν ξέρω μάλλον μας βαρέθηκε...
Οχι την στολη του μαλακα ψαχνω φιλαρακι αλλα ξεχασα οτι την φοραω ηδη.Θα ψαχνει την ποδια του σχολειου στο μπαουλο.
Ειδε που νοσταλγισες τα σχολικα χρονια και θα θελει να σου ερθει καταληλα ντυμενος.
Διορθωνω αγαπη μου. Πολυ ανησυχος ειμαι.πολύ ήσυχος είναι σήμερα ....
Και μολις τελειωσαν.ε κάτσε 3 επεισόδια έχουν γραφτεί μόνο....
Ισα ισα φιλαρακι. Εμαθα πολλα σημερα.Πάλι απαισιοδοξός;
Λαθος αδερφε. Εφοπλιστρα ο ΚΟΜΑΝΤΟ.εφοπλιστής ο ΚΟΜΑΝΤΟ .
λες ότι καποιος εδώ σου είπε ψέματα για κάτι?Μπορει το ψεμα, την υποκρισια αλλα οχι εσας. :'( :'( :'(
πες μας κι εμας να μάθουμε.Ισα ισα φιλαρακι. Εμαθα πολλα σημερα.
Sabrina φιλαρακι.Kαι συνεχιζω
η μαγισσα Sabina
Αμεσως αγαπη μου. Μισο λεπτο.πες μας κι εμας να μάθουμε.
οκ περιμένω...Αμεσως αγαπη μου. Μισο λεπτο.