Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
κοίτα και εγώ αυτό θα ήθελα αλλά και τα αλλά μου λείπουν πολύ .
Δεν σου λείπει η ηλικία σαν ηλικία...ήταν μάλλον που ήταν ανέμελα, χωρίς υποχρεώσεις...εγώ στον πρώτο λογαριασμό που έγραφε το όνομά μου είπα 'Ωχ μεγάλωσα'.....οπότε ...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δεν σου λείπει η ηλικία σαν ηλικία...ήταν μάλλον που ήταν ανέμελα, χωρίς υποχρεώσεις...εγώ στον πρώτο λογαριασμό που έγραφε το όνομά μου είπα 'Ωχ μεγάλωσα'.....οπότε ...
ναι παράξενα συναισθήματα όχι η ηλικία δεν έχει κάτι όλα μένουν μέσα . καλά ότι δεν θα μένεις για πάντα ανώριμος είναι σίγουρο αλλά και πάλι σου λείπουν και οι μαλακίες που κάναμε μικροί .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι παράξενα συναισθήματα όχι η ηλικία δεν έχει κάτι όλα μένουν μέσα . καλά ότι δεν θα μένεις για πάντα ανώριμος είναι σίγουρο αλλά και πάλι σου λείπουν και οι μαλακίες που κάναμε μικροί .
Εννοείται...δηλαδή τότε έπαιζα ποδόσφαιρο στα παρκάκια... σήμερα λέω μα όχι, είμαι γυναίκα και δεν κάνει...αλλά πολύ θα ήθελα να το κάνω...όπως τότε...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εννοείται...δηλαδή τότε έπαιζα ποδόσφαιρο στα παρκάκια... σήμερα λέω μα όχι, είμαι γυναίκα και δεν κάνει...αλλά πολύ θα ήθελα να το κάνω...όπως τότε...
καλά και εγώ τώρα άμα έχω καιρό πηγαίνω κανένα ποδόσφαιρο με φίλους . τώρα που μεγάλωσες απαγορεύεται να παίξεις ποδόσφαιρο γιατί θα σπάσεις κανένα τακούνι  :2funny: . και εγώ θέλω να κάνω της παλιές μαλακίες αλλά τώρα δεν πιάνουν και πολύ τώρα μεγαλώσαμε πάολα μου .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλά και εγώ τώρα άμα έχω καιρό πηγαίνω κανένα ποδόσφαιρο με φίλους . τώρα που μεγάλωσες απαγορεύεται να παίξεις ποδόσφαιρο γιατί θα σπάσεις κανένα τακούνι  :2funny: . και εγώ θέλω να κάνω τα παλιές μαλακίες αλλά τώρα δεν πιάνουν και πολύ τώρα μεγαλώσαμε πάολα μου .
Αυτό λέω μπαίνουν ευθύνες, υποχρεώσεις και αυτά πια όταν και αν μπορέσουμε...αλλά δεν βαριέσαι...όλες οι ηλικίες έχουν τα καλά τους...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τι έκανες στο ΚΟΜΑΝΤΟ που βρίσκεται ?

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Μαντεμουαζελ Παολα γεια σου..ολα καλα;

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τι έκανες στο ΚΟΜΑΝΤΟ που βρίσκεται ?

Θα ψαχνει την ποδια του σχολειου στο μπαουλο.
Ειδε που νοσταλγισες τα σχολικα χρονια και θα θελει να σου ερθει καταληλα ντυμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom